• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Eylül ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Grubuna katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.

V60 Filtresinden Delter Filtresi Yapımı

Biancoluce

Yeni Üye
İsim
Beyza
Daha fazla  
İsim
Beyza
Espresso Makinesi
Yok
Değirmen
Sözen
Ekipmanlar
V60, Delter, mokapot
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yenimahalle
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya
Delter filtrelerim tükenmek üzereydi, aeropress filtresinin de uyumlu olduğunu bildiğim için internetten onu alacaktım.
Evde duran v60 için kullanmadığım filtrelerim vardı bir tarafı düz bir tarafı kıvrımlı olanlardan.
Aeropress filtreleri delter filtrelerine nazaran daha ince, v60’ta kullanamadığım filtreleri delter’da kullanmayı daha uygun buldum.

40₺ filtre, 100 adet, 1 adetten 4 tane filtre çıkıyor, yani 40₺ ye 400 filtremiz oluyor, aeropress filtresi ile aynı fiyat.

3BAA1804-EFFF-4E2D-8058-2BA2F10630E4.jpeg

NoDRaC

İyi Bilinen Üye
Yönetici
Editör
İsim
Suat
Daha fazla  
İsim
Suat
Espresso Makinesi
Lelit Bianca
Değirmen
Niche, Comandante
Ekipmanlar
V60, Chemex, Kalita, Melodrip
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
istanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
gaziosmanpaşa
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
taksim
Kesme işini çizip sonra makasla mı yaptınız? Orjinal filtreye göre tad değişikliği oldu mu?

Biancoluce

Yeni Üye
İsim
Beyza
Daha fazla  
İsim
Beyza
Espresso Makinesi
Yok
Değirmen
Sözen
Ekipmanlar
V60, Delter, mokapot
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yenimahalle
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya
Kesme işini çizip sonra makasla mı yaptınız? Orjinal filtreye göre tad değişikliği oldu mu?
Hayır elimde olan bir tane filtreyi üzerine koyup ona göre kestim direkt. Tad değişikliği olmadı

hassastartı

İyi Bilinen Üye
İsim
Şükrü
Daha fazla  
İsim
Şükrü
Değirmen
Comandante C40 Nitro Blade
Ekipmanlar
Hario V60 plastik/seramik dripper, Brewista Artisan gooseneck kettle, Delter Coffee Press, Electrolux EKF7800 filtre kahve makinesi, Timemore Black Mirror
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Melikgazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kocasinan
Delter press orijinal filtrelerini temin edemiyor muyuz?

hassastartı

İyi Bilinen Üye
İsim
Şükrü
Daha fazla  
İsim
Şükrü
Değirmen
Ekipmanlar
Hario V60 plastik/seramik dripper, Brewista Artisan gooseneck kettle, Delter Coffee Press, Electrolux EKF7800 filtre kahve makinesi, Timemore Black Mirror
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Melikgazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kocasinan

Biancoluce

Yeni Üye
İsim
Beyza
Daha fazla  
İsim
Beyza
Espresso Makinesi
Yok
Değirmen
Sözen
Ekipmanlar
V60, Delter, mokapot
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yenimahalle
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya

Biancoluce

Yeni Üye
İsim
Beyza
Daha fazla  
İsim
Beyza
Espresso Makinesi
Yok
Değirmen
Sözen
Ekipmanlar
V60, Delter, mokapot
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yenimahalle
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya

hassastartı

İyi Bilinen Üye
İsim
Şükrü
Daha fazla  
İsim
Şükrü
Değirmen
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Melikgazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kocasinan
Türkiye'de yok diye biliyorum ben de. Aeropress filtresi kullanılıyor genel olarak
Eldeki filtreler bitince sizin yönteminiz mantıklı. Ama bunlardan bağımsız olarak delter press filtresi satışının olmaması çok saçma:)

Biancoluce

Yeni Üye
İsim
Beyza
Daha fazla  
İsim
Beyza
Espresso Makinesi
Yok
Değirmen
Sözen
Ekipmanlar
V60, Delter, mokapot
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yenimahalle
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya

cayisse

İyi Bilinen Üye
link varsa paylaşabilir misiniz? ben hiç bulamadım çünkü

hassastartı

İyi Bilinen Üye
İsim
Şükrü
Daha fazla  
İsim
Şükrü
Değirmen
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Melikgazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kocasinan
turkiyede satista yoktu ve hic olmadi diye biliyorum
Böyle bir saçmalık yok :) Ekipman satışının olup da sarf malzeme satışının olmaması çok ilginç. Ekipmanı al, filtren bitince de aeropress filtresi mi kullanırsın, V60 filtresinden mi devşirirsin, başının çaresine bak :)

Sensei

İyi Bilinen Üye
İsim
Yasemin
Daha fazla  
İsim
Yasemin
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
İdealtepe
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Suadiye
Türkiye'de satışta olmaması çok kötü. Ben de aeropress filtresi aldım mecburen ama bir sıkıntı yaratmadı, aksine daha büyük olduğu için daha oturaklı oldu. Bulamasaydım kumaş kesmeyi düşünmüştüm artık :)

hassastartı

İyi Bilinen Üye
İsim
Şükrü
Daha fazla  
İsim
Şükrü
Değirmen
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Melikgazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kocasinan
Türkiye'de satışta olmaması çok kötü. Ben de aeropress filtresi aldım mecburen ama bir sıkıntı yaratmadı, aksine daha büyük olduğu için daha oturaklı oldu. Bulamasaydım kumaş kesmeyi düşünmüştüm artık :)
Filtrem bitince ben de sizler gibi alternatif şeyleri düşünmeye başlayacağım :) en mantıklısı aeropress filtresi almak sanırım.

batugen

İyi Bilinen Üye
Selamlar,

Delter coffee press ürününü ülkemize ilk getirdiğimizde daha çok yeni bir üründü ve henüz dünya genelinde bilinirliği çok yüksek değildi. Üretim süreci de bu oranda düşüktü ve filtre konusunda da sıkıntılar vardı. Firma ithal etmeyi planladığımız (gümrük işlemleri ve analizlerin yarattığı mali yüke değmeyecek ve fiyatında gereksiz artışa sebep olacak kadar az miktar, hatta ithal ettiğimiz ekipman sayısından az diyeyim :) ) miktardan az üretip gönderebildiği için beklemedeydik. Filtre üretimi artık oturdu ve bizde siparişimizi verdik ancak maalesef salgın çıktı ve üretim çinde yapılıyor. Biz de şuan için beklemedeyiz ancak en kısa sürede filtreler stoklarımıza girecek. Bilgisini mutlaka togay ile paylaşacağız @raistlin . Filtresi olmaması gibi bi durum olamaz tabi ki :).

Son düzenleme:

hassastartı

İyi Bilinen Üye
İsim
Şükrü
Daha fazla  
İsim
Şükrü
Değirmen
Ekipmanlar
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Kayseri
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Melikgazi
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Kocasinan
Selamlar,

Delter coffee press ürününü ülkemize ilk getirdiğimizde daha çok yeni bir üründü ve henüz dünya genelinde bilinirliği çok yüksek değildi. Üretim süreci de bu oranda düşüktü ve filtre konusunda da sıkıntılar vardı. Firma ithal etmeyi planladığımız (gümrük işlemleri ve analizlerin yarattığı mali yüke değmeyecek ve fiyatında gereksiz artışa sebep olacak kadar az miktar, hatta ithal ettiğimiz ekipman sayısından az diyeyim :) ) miktardan az üretip gönderebildiği için beklemedeydik. Filtre üretimi artık oturdu ve bizde siparişimizi verdik ancak maalesef salgın çıktı ve üretim çinde yapılıyor. Biz de şuan için beklemedeyiz ancak en kısa sürede filtreler stoklarımıza girecek. Bilgisini mutlaka paylaşacağım. Filtresi olmaması gibi bi durum olamaz tabi ki :).
Bu güzel bir haber. Bilgilendirme için teşekkür ederim :) haberlerinizi bekliyor olacağız.

Biancoluce

Yeni Üye
İsim
Beyza
Daha fazla  
İsim
Beyza
Espresso Makinesi
Yok
Değirmen
Sözen
Ekipmanlar
V60, Delter, mokapot
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Ankara
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Yenimahalle
Kahve Arkadaşlığı İlçe 2
Çankaya
Selamlar,

Delter coffee press ürününü ülkemize ilk getirdiğimizde daha çok yeni bir üründü ve henüz dünya genelinde bilinirliği çok yüksek değildi. Üretim süreci de bu oranda düşüktü ve filtre konusunda da sıkıntılar vardı. Firma ithal etmeyi planladığımız (gümrük işlemleri ve analizlerin yarattığı mali yüke değmeyecek ve fiyatında gereksiz artışa sebep olacak kadar az miktar, hatta ithal ettiğimiz ekipman sayısından az diyeyim :) ) miktardan az üretip gönderebildiği için beklemedeydik. Filtre üretimi artık oturdu ve bizde siparişimizi verdik ancak maalesef salgın çıktı ve üretim çinde yapılıyor. Biz de şuan için beklemedeyiz ancak en kısa sürede filtreler stoklarımıza girecek. Bilgisini mutlaka togay ile paylaşacağız @raistlin . Filtresi olmaması gibi bi durum olamaz tabi ki :).
Süper, haberlerinizi bekliyoruz ☺️