• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

USD/TRY - Amerikan Doları / Türk Lirası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 3276
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Clean Cup'ta 1 kg Idido 289 TL'den 340 TL'ye yükseldi. Az önce bakarken farkettim. Stok yapmak hayırlı olacak sanırım...
Aslında zam değil, hiçbir çekirdeğe zam yapmadık henüz. İlk hafta indirimini (%15) maalesef erken bitirmek durumunda kaldık kur sebebiyle. kiloluk alımların 250gr fiyatına göre %15 indirimi her zaman sabit zaten ve Kahve kulübü indirimi (%22) devam ediyor hala. Hepsi birlikte ilk hafta indirimiyle bu kur durumunda maalesef mümkün değil.

Evet tüccar arkadaşlar hadi bakalım aynı hızla.
dolar 11.90'a gerileyince sus pus olan kavurucu dsafdsfdg

Valla şahsen ben doları 11 baz alıp fiyatlandırma yapmıştım geçen hafta. Sonra bu hafta bir elamet geldi wuhuuuuu

bu başlık kapatılabiliyor mu?
böyle bi' şey mümkünse, lütfen kapatılsın.
evde, işte, sokakta, whatsapp gruplarında, mail'lerde sürekli bu konuyu konuşuyoruz,
kafamızı dağıtmak için bu foruma geliyor, günde 2-3 fincan güzel bi' kahveyle stres atıyoruz,
burada bari görmeyelim şu haberleri, geyikleri, lütfen.

bu başlık kapatılabiliyor mu?
böyle bi' şey mümkünse, lütfen kapatılsın.
evde, işte, sokakta, whatsapp gruplarında, mail'lerde sürekli bu konuyu konuşuyoruz,
kafamızı dağıtmak için bu foruma geliyor, günde 2-3 fincan güzel bi' kahveyle stres atıyoruz,
burada bari görmeyelim şu haberleri, geyikleri, lütfen.
görmezden gelince yok mu oluyor. :)
Bu düşünceyi anlamak mümkün değil.

Böyle giderse ilk fırsatta fiyat artıran kavurucular karalistesi de açarız. Piyasa asla affetmez. :)

Buraya yazılmayınca konu görmezden gelinmiyor.
Sonuçta 24 saat sadece burada yaşamıyoruz. Bari burada görmeyelim, kahve zevkimize vakit ayırırken biraz gündemden uzaklaşalım diyorum akıl sağlığımız için. Kısacası, of zama bak, of fiyatlara bak diyerek buranın ağlama duvarına çevrilmesinden rahatsızlığımı dile getirdim sadece.
Mutlu akşamlar.

Buraya yazılmayınca konu görmezden gelinmiyor.
Sonuçta 24 saat sadece burada yaşamıyoruz. Bari burada görmeyelim, kahve zevkimize vakit ayırırken biraz gündemden uzaklaşalım diyorum akıl sağlığımız için. Kısacası, of zama bak, of fiyatlara bak diyerek buranın ağlama duvarına çevrilmesinden rahatsızlığımı dile getirdim sadece.
Mutlu akşamlar.
Biz ah vah of yaptıkça keşke bir şeyler değişse, ben saldım artık çünkü ne konuştukça ne de ağıt yaktıkça düzelen bir şey yok. Takılmayın kimin, nerede, ne konuştuğuna veya gündeme, ister istemez gündeme giriyoruz zaten dün biri örnek veriyorum 250 gr 100 tl kahve alıyor foruma yazıyor, ertesi gün aynı kahveyi 125 tl alınca yine yazıyor, konu ister istemez açılıyor yani kaçış yok bundan, gündemden rahatsız olmayın bu kadar, ne kadar düşündükçe o kadar içine girersiniz çünkü, pozitif olun, takın kulaklıkları güzel bir müzik, bir fincan kahve mis gibi. (Ben böyle yapıyorum)

Değirmenlere +150-200 TL zam gelmiş. Yakında forumdan uzaklaşmazsam iyi :( 590 TL'ye C2 sıfır beğenmeyen bana selam olsun. Keşke Gelbura 500 falan yapsaydı da alsaydım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri