Teşekkürler yorumunuz için.X ray cihazından geçerken açıp görmek isteyebilirler, onun dışında bir sıkıntı olmaz.
Bilginiz olsun , kesici delici metal örneğin terzi makası, kesinlikle almazlar.Teşek
Teşekkürler yorumunuz için.
Beni de düşündüren o olmuştu zaten, belki daha önce bu gibi bir durumda bulunmuş biri vardır diye yazmak istedim.Bilginiz olsun , kesici delici metal örneğin terzi makası, kesinlikle almazlar.
Değirmenim ile 8-10 uçuş yapmışımdır. 2-3 kere x ray başında ki memur nedir diye sordu. Şu zamana kadar sorun yaşamadımMerhabalar, ilk defa kahve ekipmanlarımla uçağa bineceğim, kabin içi valizinde değirmen taşımak bir sorun yaratır mı diye içime bir kurt düştü.
Deneyimi olan var mıdır acaba?
Sırt çantamın içinde geçtim ben, ne olduğunu sordular sadece.
Okuduğuma çok sevindiğim iki mesaj oldu bunlar, cevaplarınız için teşekkürlerDeğirmenim ile 8-10 uçuş yapmışımdır. 2-3 kere x ray başında ki memur nedir diye sordu. Şu zamana kadar sorun yaşamadım![]()
X Ray cihazından geçerken soruyorlar ancak hiçbir şekilde uçaga binmenize engel degil.Merhabalar, ilk defa kahve ekipmanlarımla uçağa bineceğim, kabin içi valizinde değirmen taşımak bir sorun yaratır mı diye içime bir kurt düştü.
Deneyimi olan var mıdır acaba?
Ben sürekli uçuyorum hocam 1zpresso k pro ile sıkıntı olmuyor. Bir kere aeropressi merak edip bakmışlardı sadeceDeğirmen kabin bagajında hala sorunsuz geçiyor herhalde değilmi?
Aradan geçen süre zarfında sorun yaşayan olmamıştır umarım.
CMD MK40'ı kabin bagajında gezdirmeyi düşünüyorum da![]()
Aynı ekipmanlarla yurtdışı uçtum sorun olmadıKabin bagajı olarak sırt çantamın içinde laptop, comandante, aeropress, hassas terazi ve kahve çekirdekleri olacak. Sizce sorun çıkar mı?