• Nisan Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Nisa ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Parsa Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tütsülü, odunsu tatlar için tavsiye istiyorum.

Bu tatları almak için bakacağın şeyler bence nerenin hangi yörenin kahvesi olup olmadığı değil çünkü isli, dumanlı olması için herhangi bir kahvenin kavrulurken kendi dumanına maruz kalması lazım, kendi dumanına maruz kalmayan bir kahveden dumanlı isli tütsülü tatları net olarak alamayız. Kısacası aynı yörenin aynı kahvesinin farklı şekilde kavrulmuş olması birini isli dumanlı yapar diğerini yapmaz. Odunsu tatları stale yaşlanmış kahvede yakalayabilirsin kahve kavrulurken baget olursa yine bu tatları yakalayabilirsin o da bir hatadır defect olarak geçer

Bu konuyu gördüğümde zihnimde beliren kahve Nescafe Gold Origins Sumatra kahve oldu. İçinde odun, tütsü, is, nem, mantar gibi aromalar kolaylıkla algılanabiliyor. İnstant kahvelere göre de epey iddialı ve güzel gelmişti bana. Hatta bunu içtikten sonra bir şeyleri daha da araştırmaya başladım diyebilirim.

Ekli dosyalar

• 03231616-025b99.jpg
    03231616-025b99.jpg
    24.6 KB · Görüntüleme: 9
Geri