• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tütsülü, odunsu tatlar için tavsiye istiyorum.

İsim
Beni Yaratan Müstesnâ Bütün İbâdet Ettiklerinizden Berîyim
Daha fazla  
İsim
Beni Yaratan Müstesnâ Bütün İbâdet Ettiklerinizden Berîyim
Değirmen
Timemore C2
Ekipmanlar
Aeropress, french press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Bayburt
Başlıkta da belirttiğim gibi bu tatlar hoşuma gidiyor. Ekşi tatları pek sevmiyorum şimdilik. Hangi kahveleri tavsiye edersiniz?

Bende yarım kilo duruyor daha vereyim Küba bitmedi gitti :)

Sumatra olabilir. Kahve fabrikasının Sumatrası son zamanlardan en iyi içtiklerimden, Sumatra olarak. Topraksı tatlar ile birlikte bir karamel tatlığı da vardı.

Probador - Kongo da topraksı tatlar mevcut (daha çok tütün), ama kongonun asitidesi de var.

Elimde coffeerem - sumatra var ama deneyimleyemedim.

Tütsülü odunsu tat değil de klasik kahve tadı için El Salvador La Majada iyidir. Şu an stokta yok ancak Probador - Brazil Serra Negra da bu anlamda çok iyiydi. Coffee Sapiens'in amerika kahveleri hem ucuz hem de istediğiniz tarzda olabilir.

Tütsülü-Odunsu tatlar için Sumatra kahvelerini tercih edebilirsiniz.

hiç beğenmemiştim ama odunsu tat arıyorsanız o işte budur.

Bu işlem, zaten ahşapsı notalara sahip gövdeli Hindistan kahvesine kehribar rengi kazandırmakta ve baskın ahşap notalarını daha da belirginleştirmektedir.

Direkt ahşap yazmış adamlar zaten açıklamaya. Ahşap.

Konu kilit diyebiliriz bu mesajdan sonra.

(Biri de yorumlara ahşap notalarını aldım yazmış. Ahşap notası almak için 55 lira vermeye gerek var mı emin olamadım, evde kolaylıkla ulaşılabilir bir malzeme tipi gibi duruyor.)

Son düzenleme:
6 aylık bi bar geçmişim var. Zamanında isli kokteyller yapmak adına Jameson'ın gönderdiği viski varili parçalarımız vardı. Pürmüzü biraz üzerinde gezdirip bardağı ters çevirip kapatır, is aromasını bardağa geçirip ardından hazırladığımız kokteyli bu kadehe koyardık. Zor gibi duruyor ancak aklıma soktunuz, evdeki 4'lü pürmüz çakmakla deneyip buraya edit'leyeceğim yorumlarımı :)

6 aylık bi bar geçmişim var. Zamanında isli kokteyller yapmak adına Jameson'ın gönderdiği viski varili parçalarımız vardı. Pürmüzü biraz üzerinde gezdirip bardağı ters çevirip kapatır, is aromasını bardağa geçirip ardından hazırladığımız kokteyli bu kadehe koyardık. Zor gibi duruyor ancak aklıma soktunuz, evdeki 4'lü pürmüz çakmakla deneyip buraya edit'leyeceğim yorumlarımı :)
Beklemedeyiz :)

Ticari kahveler taze olmuyor mu?

Ticari kahveler de taze olabiliyor elbette, ama bayatımsı kahvelerde bariz odunumsu tatlar alınabiliyor. Bu kahveyi ben denediğimde tazeydi ve degass etmiştim, ön yargısız tam diyemeyeceğim ama taze kahveden, bariz bir odun hatta sunta aroması aldım.

Geri