• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Türk Kahvesi’nde doğru fincan seçimi.

İsim
Koray ERDOĞDU
Daha fazla  
İsim
Koray ERDOĞDU
Espresso Makinesi
kees wan der westen
Değirmen
mahlkonig ,comandante
Ekipmanlar
cezve,cezve,cezve
1DD0B377-15DD-4B5D-B840-83D3B4E8F1A1.jpeg

TÜRK KAHVESİ FİNCAN YAPISI

Türk Kahvesi için seçmiş ve kullanmış olduğumuz fincanların aslında çoğu yanlış. Evet, yanlış okumadınız kullandığımız fincanların formu yanlış neden mi?

Türk Kahvesi için fincan yapısı ağız kısmı dar alt taban kısmının geniş olması gerekiyor. Ağız kısmının dar olması köpüğün dağılmasını önler alt taban kısmının geniş olması ise telvenin alt kısımda toplanmasını sağlar bu da keyifli bir kahve içimi demektir ve telve ağıza gelmez.
Bu fotoğrafda gördüğünüz gibi telve sadece alt kısımda toplanıyor. Diğer fincanlara göre ağız kısmına yani dudağa daha yakın oluyor bu nedenle klasik Türk Kahvesi fincanlarında içerken 1-2 yudum aldıktan sonra ne zaman telve gelcek korkusu oluyorken fotoğraftaki fincan modelinde 4-5 yudum çok rahat içebilirsiniz.

6939043C-9192-4292-9022-DA3797C76775.jpeg

benzer fincanın büyüğünü ben filtre için kullanıyorum zaman zaman, aromaları da ısıyı da son yuduma kadar geniş ağızlılara göre daha çok muhafaza ediyor. (y)

Üstteki görselde 6'lı fincan takımı tam 1.189,99 TL.
Aynı fincan takımını 2'li olarak alırsan 289 TL.
289X3=867
Almak isteyen arkadaşlar komik fiyatlandırmaya dikkat ederse iyi olur :)

üzücü bu fiyatlarI görünce alternatif fincan bakıyorum bulursam burada paylaşım yapacağım.

görseldeki cam fincanı sadece eğitimlerde kullanıyorum ama almak isterseniz fiyatı biraz daha uygun saha lab sayfasına bakabilirsiniz

üzücü bu fiyatlarI görünce alternatif fincan bakıyorum bulursam burada paylaşım yapacağım.

görseldeki cam fincanı sadece eğitimlerde kullanıyorum ama almak isterseniz fiyatı biraz daha uygun saha lab sayfasına bakabilirsiniz
Teşekkürler, ben yüksek fiyattan ziyade yanlış fiyatlandırmadan şikayet ettim. 2'li üründen 3x alınca 6'lı takımdan daha ucuza geliyor.

Geri