• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Toplu Kalita Filtre Alım Girişimi (TOPLU ALIM YAPAMAYACAĞIZ)

185 için beni de yazabilirsiniz.

Olursa toplu alım nasıl bir fiyat olur?

Filtre almayacağım ama küçük bir bilgi paylaşmak istiyorum:
Origamiyi bilmiyorum ama kalitada taban çapları birebir aynı olduğu için 155 boy filtre 185 boy dripperda rahatlıkla kullanılıyor. Filtrelerin tek farkı yükseklikleri.
Fiyat daha uygun olacaksa ve tek seferde büyük miktarda kahve demlemiyorsanız 155 boy filtre tercih edebilirsiniz.

Filtre almayacağım ama küçük bir bilgi paylaşmak istiyorum:
Origamiyi bilmiyorum ama kalitada taban çapları birebir aynı olduğu için 155 boy filtre 185 boy dripperda rahatlıkla kullanılıyor. Filtrelerin tek farkı yükseklikleri.
Fiyat daha uygun olacaksa ve tek seferde büyük miktarda kahve demlemiyorsanız 155 boy filtre tercih edebilirsiniz.

tesekkurler bilgi icin o zaman ben iki adet 155 olarak guncellemek isterim eger origamide de durum.ayni ise

155 şu an sadece Espresso Perfetto’da satılıyor sanırım ben geçen hafta almıştım. Bazen hiç bulamadığım oluyor o yüzden korka korka kullanıyorum filtreleri. Stoğu dolu tutmakta fayda var.

Arkadaşlar, öneride bulunurken birden kendimi liste yaparken buldum :) açıkçası fiyatlar konusunda bir bilgim yok yg724 ya da satan başka yerden fiyat isteriz sayıyı öğrenelim diye bir liste yapalım dedik. Yani bu girşim fiyasko ile sonuçlanabilir, şimdiden kusura bakmayın, daha önce 50 adet sipariş verilmiş olduğu için nihai sayıyı bir görüp teklif isteriz.

155 filtrenin yg724 stoklarında şu anda bulunmadığını gördüm ama onu da o netleştiririz elbet.

Arkadaşlar, öneride bulunurken birden kendimi liste yaparken buldum :) açıkçası fiyatlar konusunda bir bilgim yok yg724 ya da satan başka yerden fiyat isteriz sayıyı öğrenelim diye bir liste yapalım dedik. Yani bu girşim fiyasko ile sonuçlanabilir, şimdiden kusura bakmayın, daha önce 50 adet sipariş verilmiş olduğu için nihai sayıyı bir görüp teklif isteriz.

155 filtrenin yg724 stoklarında şu anda bulunmadığını gördüm ama onu da o netleştiririz elbet.
Öncülüğünü sizin yaptığınız bir organizasyon fiyasko ile sonuçlanmaz hocam. 💪

185 için 2 adet alırım

Ooo toplu alım,dayanamam. 😁 185 +1

185 için 2 adet

Geri