• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık toplu ekipman knocbox stand tamper 58.5

Ürünün Fiyatı
8.000

crazy_denzy

Barista
İsim
Deniz
Daha fazla  
İsim
Deniz
Espresso Makinesi
lelit victoria
Değirmen
eureka mignon perfetto
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
isyanbul/kocaeli
.

Son düzenleme:
espro tamper no name leveler
funnel neouza puckscreen satılmıştır

kalanlar yaylı tamper stand ve time ovner puck screen toplu olarak 3 bin ile günce

Ben bir hata ettim, kalanların haberi olsun diye yazıyorum. Satıcı güvenilir değil.

Espro tamper 58.5 düz kliklidir oldukça ağır: 750
No Name Leveler 58.5 - malzemesi oldukça kaliteli: 700
hepsi az kullanılmış ürünler

Bu 2 ürünü bugün 1200'e aldım, forumlardaki iletişime güvendiğim için de alırken kontrol etmedim, keşke etseymişim.
Satmaya değil ama yanıltıcı açıklamalar ve fotoğraflarla bu fiyata satmaya utanırdım, bunların ikisi en iyi günde 500 liraya satılır.

Klikli yazan tamper kliksiz.
Az kullanılmış dediği tamper duvardan duvara vurulmuş. Çeliği ezik vuruk dolu, sapın boyası tamamen gitmiş, üstüne altındaki astar bile soyulmuş. Ben fotoğraftan tamperi desenli sanmıştım diyeyim siz anlayın.
Fotoğraflar bunlar saklanarak çekilip koyulmuş, tepedeki marka plakası bile tahminen yıllar önce düşmüş, deliğin içi pas dolu.
Malzemesi kaliteli yazan leveler 90 gram metal, 30 gram plastik.

Yanlışlıkla ilandaki diğer kliksiz olan tamperi mi verdi acaba diye kendisiyle tekrar iletişime geçtim, "bunlar klikli diye geçiyor" diyerek başka bir markanın tamperinin fotoğrafını attı. Kontrol etmeden almak benim hatam olduğu için en azından telafi babında ücretin birazının iadesini rica ettim. Cevap vermedi, 8 saat önce yazdığı son şey de "görseldeki ürün neyse o farklı bişey vermedim".

Arkadaş hayli genç, benim de bunlarla uğraşacak enerjim ya da vaktim yok; nihayetinde bıyık büküle büküle kaytan olurmuş. Bu aldıklarımı da geri satmaya ar edeceğim için ihtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmek isterim.

Küçükyalı Marmaray civarına 1 kutu beyaz Monster getiririm diyene ikisini de ücretsiz veriyorum.

Ekli dosyalar

• t1.jpeg
    t1.jpeg
    47 KB · Görüntüleme: 45
  • t2.jpeg
    t2.jpeg
    45.3 KB · Görüntüleme: 44
  • t3.jpeg
    t3.jpeg
    54.5 KB · Görüntüleme: 45
  • t4.jpeg
    t4.jpeg
    94.9 KB · Görüntüleme: 46
  • t5.jpeg
    t5.jpeg
    48.8 KB · Görüntüleme: 46
Ben bir hata ettim, kalanların haberi olsun diye yazıyorum. Satıcı güvenilir değil.

Espro tamper 58.5 düz kliklidir oldukça ağır: 750
No Name Leveler 58.5 - malzemesi oldukça kaliteli: 700
hepsi az kullanılmış ürünler

Bu 2 ürünü bugün 1200'e aldım, forumlardaki iletişime güvendiğim için de alırken kontrol etmedim, keşke etseymişim.
Satmaya değil ama yanıltıcı açıklamalar ve fotoğraflarla bu fiyata satmaya utanırdım, bunların ikisi en iyi günde 500 liraya satılır.

Klikli yazan tamper kliksiz.
Az kullanılmış dediği tamper duvardan duvara vurulmuş. Çeliği ezik vuruk dolu, sapın boyası tamamen gitmiş, üstüne altındaki astar bile soyulmuş. Ben fotoğraftan tamperi desenli sanmıştım diyeyim siz anlayın.
Fotoğraflar bunlar saklanarak çekilip koyulmuş, tepedeki marka plakası bile tahminen yıllar önce düşmüş, deliğin içi pas dolu.
Malzemesi kaliteli yazan leveler 90 gram metal, 30 gram plastik.

Yanlışlıkla ilandaki diğer kliksiz olan tamperi mi verdi acaba diye kendisiyle tekrar iletişime geçtim, "bunlar klikli diye geçiyor" diyerek başka bir markanın tamperinin fotoğrafını attı. Kontrol etmeden almak benim hatam olduğu için en azından telafi babında ücretin birazının iadesini rica ettim. Cevap vermedi, 8 saat önce yazdığı son şey de "görseldeki ürün neyse o farklı bişey vermedim".

Arkadaş hayli genç, benim de bunlarla uğraşacak enerjim ya da vaktim yok; nihayetinde bıyık büküle büküle kaytan olurmuş. Bu aldıklarımı da geri satmaya ar edeceğim için ihtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmek isterim.

Küçükyalı Marmaray civarına 1 kutu beyaz Monster getiririm diyene ikisini de ücretsiz veriyorum.
google'a klikli tamper yazıp alışveriş kısmına girdiğinizde karşıniza cıkıcak 10 modelden 8 i aynı ürün çıkacaktır görselleri yakınlaştırdığınızda metaldeki deformeleri görebilirsiniz ayriyetten ben ürünleri 10 defa bile kullanmadım makineyi aldığım arkadaş makineyle birlikte vermişti gizli saklı bir şey yok 4 yıllık samsungun en ucuz modellerinden kullanıyorum kameramın kötü olması benim suçum mu? fotoraftakinden farklı bir ürün vermedim yanınızdayken açmamı ister misiniz diye sordum ürünlerin işlevinde hiçbir sorun yok gayet kullanışlı ürünler kozmetiği onda on demedim kusurları saklamak icin bir özen göstermedim zaten bedava parasına verdim 1200 liraya bi çift ürün aldınız sıfır olmasını mi bekliyordunuz

Ben hatamın farkındayım, zaten bu yüzden arkadaşlarımın "fena dolandırılmışsın bir şekilde bul iade et" ısrarına rağmen herhangi bir şey istemiyorum. Yukarıdakileri siz hatanızın farkında olmadığınız için yazdım.

Tartışmayı da uzatmayacağım, bedava parasına falan vermediniz, hala "fotoğraftakinden farklı bir ürün vermedim" ısrarınız ise art niyetinizi gösteriyor. Doğru, vermediniz. Allah çarşınızı pazar etsin, siz klikli tamper nedir diye Google'a yazmaya devam edin.

Bir üst mesajdaki teklifim bakidir, beyaz Monster tabi ki işin şakası ama fotoğraflardaki tamperi ve 100 gramlık muazzam kaliteli levelerı hediye isteyen bana yazsın.

wir8 burada dile getirdiği şikayetinde kesinlikle haklı görünüyor. Üründe bir kusur var ise, hele de bu şekilde bariz sorunlar mevcutsa bunu açıklamanızda açıkça belirtmeniz ve farklı açılardan çekilen fotoğraflarla dürüst bir şekilde göstermeniz gerekirdi. Umarım yöneticiler başka kişilerin de bu şekilde mağdur edilmemesi için kullanıcı hesabınızla ilgili gerekli aksiyonları alır.

size yapılmasını istemediğiniz bir durumu başkasına yapmak doğru değil. Yaşanılan bu olumsuz deneyime hiç bir sebep bahane olamaz. Mağdur olan arkadaştan ürünlerin geri alınması gerektiğini düşünüyorum. 1-2 gün içerisinde @crazy_denzy problemi çözmek için adım atmazsa maalesef sitemizdeki üyeliğini sonlandıracağız.

Vape üzerine yıllardır üyesi olduğum bir forumda yapılan ikinci el alışveriş kuralları vardı ve bunlar çok sertti. Faydasının olabileceğini düşünerek site ismi veya görseli belirtmeden kuralları paylaşmak isterim. Bu kuralların birebir uygulanması taraftarı değilim sadece bu kurallar yardımıyla daha güvenli ve daha sağlıklı bir ikinci el alışveriş ortamı oluşabileceğini düşündüğüm için bunu paylaşıyorum.

"
  • MERHABA xxx LÜTFEN AŞAĞIDAKİ METNİ DİKKATLİCE OKUYUNUZ;

Aşağıdaki kurallara uygun bir ilan açmazsanız ilanınız size bilgi verilmeden silinecektir, bu sebeple ilanınızın bir yedeğini almanızda fayda var.

1-
    Üç ay ve daha uzun süredir forumda üye olanlar mesaj sayısına bakılmaksızın bir ay içerisinde 2 adet stoksuz ürün ilanı açabilirler. (Her bir ilanda sadece 1 adet sıfır ürün satışı yapılabilir, ikinci el ürünler konusunda herhangi bir adet sınırı yoktur)

2- İLANDA HER BİR ÜRÜNÜ BÜTÜN AÇILARDAN GÖSTERİR DETAYLI FOTOĞRAFLAR (RTA/RDA/RBA Tanklarda Deck Fotoğrafları Dahil), ÜRÜNLERİN DURUMLARINI ANLATIR DETAYLI AÇIKLAMALAR OLMALIDIR

Üyeler talip oldukları ürünlere ait daha detaylı fotoğrafları ya da videoları satıcıdan isteme hakkına sahiptir, satıcı bu talepleri karşılamak zorundadır.

Satın alınan ürünlerin kargoları video kaydı ile açılmalı ve olası sorunlar bu video ile ispatlanmalıdır. Aksi durumda değişim ve iade talepleri satıcı tarafından kabul edilmeyebilir.

Video kaydı alınmış ve sorunları bu kayıtlar ile ispatlanmış ürünlere ait değişim ve iade talepleri satıcı tarafından karşılanmak zorundadır.

3- İlanda satılmak istenilen ürünler ile birlikte görünecek şekilde "xxx ve FORUM NİCKİNİZİN" yazılı olduğu bir kağıt olmalıdır, yani bu kağıtta hem xxx hem de FORUM NİCKİNİZ yazmalıdır.

Bu kağıdın ürünlerin tamamını aynı karede gösteren bir adet fotoğrafta bulunması kafi olur, bu fotoğraf ilanda direkt görünmelidir.

Bu kağıttaki yazılar el ile yazılmalıdır.

Ürünlere ait diğer resimleri "Drive" linki olarak ilana ekleyebilirsiniz.(Drive linki herkese açık olmalı)

4-
    İlanınızdaki ürünler arasında "Clon" olanlar mevcutsa bu durum ilanda açıkça belirtilmelidir.

5-İlanlara telefon numarası, mail adresi vb. iletişim bilgileri yazmak yasaktır.

6-Nereden alındığı, açık veya kapalı olup olmadığı farketmeksizin likit, aroma ve nbase lerin forumda satışı ya da takası yasaklanmıştır. Ancak isterseniz açık likitleri hediye edebilirsiniz, hediye durumu ilanda açıkça belirtilmelidir.

Forumda IQOS ve benzeri cihazların satışı yasaktır.

7-- Forumda herhangi bir urununu stoksuz olarak satisa cikartan uye bu urunu forum disinda hicbir mecrada satisa koyamaz. Aynı şekilde daha önce farklı bir platformda satışa sunulan ürünlere ait ilanlar yayından kaldırılmadan aynı ürünler forumda satışa sunulamaz, kısaca aynı ürünler hem forumda hem de farklı bir mecrada aynı anda satışta bulunamaz. Daha önce farklı bir alanda satışa sunduğunuz ürünler varsa ve bunları forumda satmak istiyorsanız farklı alanlarda bulunan ürün satış ilanlarınızın tamamının silindiğinden emin olmalısınız. Bu kuralın ihlal edilmesi halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.

- Üyeler satış forumları dışında herhangi bir alanda ürün satmaya ya da satın almaya çalışamaz, bu amaçla konu açamaz ya da mesaj yazamaz (özel mesajlarda dail), bu ihlalin tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.

8-Bütün satışlar ilanlara yazılan özel mesaj sırasına göre yapılmak zorundadır, bu kurallara uymayan satıcılar ile ürünleri ilana mesaj yazmadan, sıra gözetmeden özel mesaj üzerinden satın almaya çalışan üyeler forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve 3 ay süre ile satış forumlarına girişleri yasaklanır, ihlallerin tekrarı halinde bu cezalar katlanarak artar.

9-Herhangi bir ürüne talip olan üye bu talebini ürün ya da ürünlerin adlarını ilana mesaj olarak yazarak belirtmelidir, talip olunan ürün adı belirtilmeyen mesajlar geçersiz sayılır ve ürünleri satın alma hakkı bir sonraki üyeye geçer.

10-Ürün taleplerinde satıcının ürünlere talip olan üyeye gönderdikleri mesajlara cevap vermek için talip olanların maximum 2 saat süresi vardır, bu süre gece 23:00 Sabah 09:00 arası yazılan mesajlar için geçerli değildir.

Bu süreler içerisinde satıcıların mesajlarına cevap verilmezse hak sırası bir sonraki üyeye geçmiş olur.

Ürünler için Rezerve süreleri alıcının talebi ve satıcının kabülü ile ortak olarak belirlenir forum bu konuda bir üst limit koymaz.

11-Forumda ürün alış için ilan ya da konu açılamaz, ürün satışı için açılan ilanlar takas taleplerini de içerebilir, bu talepler ilanda açıkça belirtilmelidir.

12-İlana konulan ürünlerin tek tek mi yoksa toplu şekilde mi satılacakları ilanda açıkça belirtilmelidir.

13-Forumda ürün alış ilanları açmak yasaktır.

14-İlan açmadan önce bu kuralları okuyan ya da okumayan herkes bu kuralları ve kuralların ihlali halinde olası yaptırımları kabul etmiş sayılır.

İLANLARINIZA 3 FARKLI ŞEKİLDE FOTOĞRAF EKLEYEBİLİRSİNİZ;

1-
    İlan açma ekranında bulunan “Dosya Ekle” alanından fotoğraf ekleyebilirsiniz. (Bu yöntem ile ilanınıza 10 adet fotoğraf ekleyebilirsiniz, Fotoğrafların boyutu büyük olursa ekleme işlemi başarısız olur ve fotoğraflar ilanda görünmez, bu durumda daha küçük boyutta fotoğraflar eklemeniz gerekir)

2-resmim.net sitesine fotoğraflarınızı yükleyebilir ve sitenin oluşturduğu linklerden "Forumlar : bbcode" adlı alanda bulunan linki kopyalayıp direk olarak ilanınızda ilgili alana yapıştırabilirsiniz, ilanı kaydet dediğinizde bu linkler ilanda fotoğraf olarak görünecektir. (Bu yöntem ile ilanınıza 20 adet fotoğraf ekleyebilirsiniz.)

Yukarıdaki iki yöntem sayesinde resimler ilanda direk olarak görünecektir, resimlerin sadece link olarak eklenmesini kabul etmiyoruz.

3- En kolay yöntem ise "xxx ve FORUM NİCKİNİZİN" yazılı olduğu kâğıdı barındıran ve ürünleri toplu olarak gösteren bir adet fotoğrafı direk ilanda görünür şekilde eklemeniz ve ardından ürünlere ait bütün açılardan çekilmiş detaylı görünümler içeren fotoğrafları Google ya da Yandex Drive’a yüklemeniz ve bu Drive linkini ilana eklemenizdir (Drive linkleri herkese açık olmalı)
  • -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.

"

Geri