Ben bir hata ettim, kalanların haberi olsun diye yazıyorum. Satıcı güvenilir değil.
Espro tamper 58.5 düz kliklidir oldukça ağır: 750
No Name Leveler 58.5 - malzemesi oldukça kaliteli: 700
hepsi az kullanılmış ürünler
Bu 2 ürünü bugün 1200'e aldım, forumlardaki iletişime güvendiğim için de alırken kontrol etmedim, keşke etseymişim.
Satmaya değil ama yanıltıcı açıklamalar ve fotoğraflarla bu fiyata satmaya utanırdım, bunların ikisi en iyi günde 500 liraya satılır.
Klikli yazan tamper kliksiz.
Az kullanılmış dediği tamper duvardan duvara vurulmuş. Çeliği ezik vuruk dolu, sapın boyası tamamen gitmiş, üstüne altındaki astar bile soyulmuş. Ben fotoğraftan tamperi desenli sanmıştım diyeyim siz anlayın.
Fotoğraflar bunlar saklanarak çekilip koyulmuş, tepedeki marka plakası bile tahminen yıllar önce düşmüş, deliğin içi pas dolu.
Malzemesi kaliteli yazan leveler 90 gram metal, 30 gram plastik.
Yanlışlıkla ilandaki diğer kliksiz olan tamperi mi verdi acaba diye kendisiyle tekrar iletişime geçtim, "bunlar klikli diye geçiyor" diyerek başka bir markanın tamperinin fotoğrafını attı. Kontrol etmeden almak benim hatam olduğu için en azından telafi babında ücretin birazının iadesini rica ettim. Cevap vermedi, 8 saat önce yazdığı son şey de "görseldeki ürün neyse o farklı bişey vermedim".
Arkadaş hayli genç, benim de bunlarla uğraşacak enerjim ya da vaktim yok; nihayetinde bıyık büküle büküle kaytan olurmuş. Bu aldıklarımı da geri satmaya ar edeceğim için ihtiyacı olan bir arkadaşa hediye etmek isterim.
Küçükyalı Marmaray civarına 1 kutu beyaz Monster getiririm diyene ikisini de ücretsiz veriyorum.