• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tin Coffee - 3. Yıl İndirimleri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan raistlin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nice 3, 5, 10. yıllara Togay :).

Biz hepsini tam paraya aldık ama n'apalım, yeter ki nitelikli kahve piyasası büyüsün :)

Başarıların devamını, en içten dileklerimle diliyorum
İlginç hatta garip bir yaklaşım.
Adamı yaptığına ve yapacağına pişman ettirmek cümlesi bu, başka ne denir ki?
@raistlin Togay bey nice yıllara bu arada :)

İlginç hatta garip bir yaklaşım.
Adamı yaptığına ve yapacağına pişman ettirmek cümlesi bu, başka ne denir ki?
@raistlin Togay bey nice yıllara bu arada :)
Tamamen espri olması amacıyla söylemeye çalışmıştım ama eğer öyle anlaşılmıyorsa çok özür dilerim.

Togay beyin samimiyetini, iş anlayışını ve ahlakını tanışan herkes görüyor ve biliyor zaten. Ben indirimleri kaçırmış olmanın üzüntüsüne gönderme yapmaya çalıştım ama başaramamışım anlaşılan.

Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakılmasın. Forumlar ifadesiz ortamlar, o nedenle her zaman geçmeyebiliyor espriler.

Geri