• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Fish Elektrikli Kettle Video İnceleme - Fellow ya da Brewista'ya rakip mi?

Merhaba, ben de ocak üstü kullanım diye geçen modeli almayı düşünüyorum. Yabancı sitelerde ocakta kullanıma uygun değildir derken gelbura’da ocakta kullanılır yazıyor. Sizin modelin tam adı ne acaba ve sap sorununu ne yaptınız?
Satıcıyla anlaşmaya çalıştım. Kabul etmedi. Aliexpress dahil oldu. Ödediğinin yarısını geri vereyim kettle sende kalsın veya geri gönder tam iade yapayım dedi. Yarısını iade almayı kabul ettim.

Sap oynama yapıyor ama hepi topu 70 liraya mâl olduğu için sorun etmiyorum (kuponlar indirimler vs). Ödenecek daha yüksek bir meblayla birlikte bu sorun daha can sıkıcı olabilir.

Son düzenleme:
Satıcıyla anlaşmaya çalıştım. Kabul etmedi. Aliexpress dahil oldu. Ödediğinin yarısını geri vereyim kettle sende kalsın veya geri gönder tam iade yapayım dedi. Yarısını iade almayı kabul ettim.

Sap oynana yapıyor ama hepi topu 70 liraya mâl olduğu için sorun etmiyorum (kuponlar indirimler vs). Ödenecek daha yüksek bir meblayla birlikte bu sorun daha can sıkıcı olabilir.
Sizin adınıza çok sevindim öyleyse, kârlı bir takas olmuş gerçekten.
Ben de kaplamaları zarar görebilir ve belki bir süre sonra sağlıksız bir durum oluşur diye öneriler üzerine ucuz yollu bir Epinox Slim Fit aldım geçtim.

Merhaba timemore 600ml kettle ocak üstü modelini gelburadan almistim atesli ocak uzerinde kullandim 1 ay kadar sonuc resimdeki gibi atesli ocak uzerinde malesef boyasi atiyor ama ben piknikte vs. Kullanim amacli aldigim icim fazla önemsemedim.. bir diger konu ise timemore elektirikli olan modeli forumdan bir arkadastan sifir kapali kutusunda almistim şu anda da onu kullaniyorum 800ml kapasiteli olan model 220v çin priz dönusturucu ile kullaniyorum yaksalik 3 aydir sikinti yasamadim gayet memnunum baska merak ettiginiz bir konu varsa her iki kettle'ile ilgili sorabilirsiniz😊

Ekli dosyalar

• 043DE46E-AB94-4CD6-88CF-3FFE5BF6AA83.jpeg
    043DE46E-AB94-4CD6-88CF-3FFE5BF6AA83.jpeg
    91.9 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Merhaba timemore 600ml kettle ocak üstü modelini gelburadan almistim atesli ocak uzerinde kullandim 1 ay kadar sonuc resimdeki gibi atesli ocak uzerinde malesef boyasi atiyor ama ben piknikte vs. Kullanim amacli aldigim icim fazla önemsemedim.. bir diger konu ise timemore elektirikli olan modeli forumdan bir arkadastan sifir kapali kutusunda almistim şu anda da onu kullaniyorum 800ml kapasiteli olan model 220v çin priz dönusturucu ile kullaniyorum yaksalik 3 aydir sikinti yasamadim gayet memnunum baska merak ettiginiz bir konu varsa her iki kettle'ile ilgili sorabilirsiniz😊
Merhaba, kısıtlı bir bütçeyle alacağım için uzun vadeli kullanımda herhangi bir problem yaşarsam canım sıkılır diye risk almadım bu noktada. Ocak üstü noktasında bir ürün üretmiş olsalar hiç düşünmez alırdım, hem tasarımlarını hem de performanslarına hayran kaldım çünkü gerçekten. Artık mesleğe geçince alırım diyorum dolayısıyla 😅 Elektrikli olanın nam'ı zaten çok iyi, ama ne yazık ki bütçe sebebiyle düşünmeye dahi yaklaşamadım onu da. Çok teşekkürler ilginiz için. Her iki ürünü de gönlünüz geçene kadar güle güle kullanırsınız umarım 😌

600 ml ile 800 ml arasında kaldım. 600 ml ile demleme öncesi filtre ıslatma +bardak ıslatma + demleme yeter mi su?

600 ml ile 800 ml arasında kaldım. 600 ml ile demleme öncesi filtre ıslatma +bardak ıslatma + demleme yeter mi su?
Ben de aynı şekilde ikisi arasında kaldım. 600ml 1111TL olacak ama 800ml'in ne kadar olacağını bilmiyoruz gerçi.

Biraz önce izlediğim bir incelem videosunda 600ml'lik kettleda son 100ml'in akış kontrolünün kötü olduğunu gördüm. Bu durumda düzgün bir akış kontrolü için aslında kapasiteyi 500ml olarak düşünmek lazım. Bu durumda tek kişilik demlemede yeterli olacaktır ama 2 kişilik demleme için 800ml gerekiyor diyebilirim sanırım.

Ocak üstü 600 ml kullanıyorum. Tek kişilik demleme için hayli hayli yetiyor. İki kişilik demleme için de ucu ucuna yetiyor diyebiliriz. 500 ml'lik demlemeler yaptığım oldu. Ancak kettle tam dolu olduğu için kontrol zorlaşıyor. Tek kişilik demlemede herhangi bir sorun yok.

Merhaba, ben tek kişilik aeropress/v60 demlemeleri için kullanıyorum su yetiyor hatta dibinde kalıyor bile kettle'ın.

Geri