• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Timemore Crystal Eye B75 dripper Düz Tabanlı Demleyici

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan K_TT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ürünün Fiyatı
450

K_TT

Barista
İsim
Kamil
Daha fazla  
İsim
Kamil
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Adana
Gelbura dan aldığım. Timemore Crystal Eye B75 dripper Düz Tabanlı Demleyici satılıktır. 2 kez kullandım. Sıfır gibidir. Kutusu yoktur. Adana içi elden teslim edebilirim. İstenilen yere kargo yapılır. Kargo ücreti alıcıya aittir.

WhatsApp Image 2026-03-30 at 09.00.54 (2).jpegWhatsApp Image 2026-03-30 at 09.00.54.jpegWhatsApp Image 2026-03-30 at 09.00.54 (1).jpeg

Kalita 155 ile demlenir. Kalita'ya göre tabanı daha açık(delikler geniş yani), su akışı daha hızlı, avantaj veya dezavantaj kullanıcının kararıdır. Genellikle ilk deneyeceğim kahveleri CMD 21 klik civarı ile bu arkadaşta 15 gr deneme yapıyorum, epey yol gösterici oluyor bana. Görmüşken pek kıymetli olmayan bilgimi paylaşayım dedim :)

Ayrıca, the coffee chronicle in da favori dripperidir kendileri, belirtmek istedim. Bende de seramik olanı var. Çok başarılıdır, aslında neden satışta bilmiyorum ama fiyat olarak da çok uygun.

Elimde orea v4 olmasa alırdım. Düz taban dripper arayan kaçırmasın.

Geri