teyyaredenkahve
Barista
- İsim
- Levent
Benim işimi görüyordu. Sorun yaşamadan kullanmıştım. Bazen beklentilere göre ürün seçmek gerekiyor.Benim görmedi valla![]()
G50 ne kadara almışsınız?
Benim işimi görüyordu. Sorun yaşamadan kullanmıştım. Bazen beklentilere göre ürün seçmek gerekiyor.Benim görmedi valla![]()
Şimdi ne değirmen var sizde hocam @camposBenim işimi görüyordu. Sorun yaşamadan kullanmıştım. Bazen beklentilere göre ürün seçmek gerekiyor.
CMD ci oldu odaŞimdi ne değirmen var sizde hocam @campos
Şimdi cmd var ama aliexpress den TM de almıştım. 2 değirmen ile yola devam edeceğim sanırım.Şimdi ne değirmen var sizde hocam @campos
Dediğiniz gibi beklentiyle de alakalı tabi. 850 lira fiyatı hocam.Benim işimi görüyordu. Sorun yaşamadan kullanmıştım. Bazen beklentilere göre ürün seçmek gerekiyor.
3 klik dediğiniz nokta sıfır noktanız oluyor aslındaBenim değirmenin 0dan sonra 3klikte düşüyor topuz bu normal mi?
3.klikten sonramı saymaya başlıyacam yani3 klik dediğiniz nokta sıfır noktanız oluyor aslında![]()
Hayir kolun kendisini tutamayip dustugu ilk nokta 1 kliktir. Bu durumda sizin 3 zannettiginiz aslinda 1 klik oluyor.3.klikten sonramı saymaya başlıyacam yani
Konunun başında bir youtube videosu var. Onun sonlarında göstermiştim bir soru üstüne. Belki yardımcı olur3.klikten sonramı saymaya başlıyacam yani
Bende de ayni sekilde. Acaba ben mi yanlis yapiyorum diyorum defalarca sokup taktim degirmeni bu yuzdenBen şu sıfır noktasını bulmada hiç sorun yaşamadım çünkü benim değirmende gidebildiğim en son noktada değirmenin kolu sabitleniyor. Oradan bir klik daha döndürmek kırmaya çalışmakla aynı şey benim için. Diğer değirmenlerde millet nasıl döndürüyor anlamış değilim![]()
Benim değirmenim de sizlerinki gibiydi en son noktada kol sabitleniyordu, sert bir çekirdek öğüttükten sonra artık sondan 5 klik önce düşmemeye başlıyor kolBende de ayni sekilde. Acaba ben mi yanlis yapiyorum diyorum defalarca sokup taktim degirmeni bu yuzden![]()