• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore C1 C2 El Değirmeni Detaylı İnceleme

Timemore C1 kullanıcısıyım TK ogutumu yaptım birkaç defa bir problem yaşamadım ama süre de tutmadım acikcasi, önceden kullandigim değirmenler hario skerton ve Sözen süper'di. Timemore C serisi ile Molent G50yi karşılaştırmak anlamsız geliyor bana aynı fiyat bandında değiller bence. Arada güncel olarak 250TL gibi bir fark var bence az değil başka ekipmanlara yatırım yapılabilir o parayla çünkü timemore başlangıç için oldukça tutarlı bir degirmen. Molent G50 ile alakalı çok acımasız eleştiriler var ancak bu durum fiyatından kaynaklanıyor bence arada kalmış bir fiyat. Ne uygun ne pahalı denebilecek bir seviyede. Molent G50yi 650TL gibi bir fiyata satıyor olsa şuan için eminim timemore kullanan öven insanlar Molent için aynısını yapmaya başlar. Özet olarak Timemore C1-C2 pourover severler için fiyatına göre en iyi ve mantıklı değirmen bence. Fiyatı, kullanıcı deneyimleri ve verileri de şeffaf bir şekilde ortada.

c1 kullanıyorum 10 klikte 6 dakika 11 klikte 3.5 dakika sürüyor 10 gram çekirdek. evimin altındaki kafeye inip espresso çektirip evime çıkmam 5 dakika sürüyor.

Konuyu güncel bilgiler (C2 alüminyum hazne) ve uzun dönem tecrübeleri/sorunları ekleyerek güncelledim.

Eski konuları ara ara güncellemeye çalışıyorum :) Sizler de eksik ya da yanlış bilgi gördüğünüzde uyarabilirsiniz :)

Benim değirmenin 0dan sonra 3klikte düşüyor topuz bu normal mi?

Ben şu sıfır noktasını bulmada hiç sorun yaşamadım çünkü benim değirmende gidebildiğim en son noktada değirmenin kolu sabitleniyor. Oradan bir klik daha döndürmek kırmaya çalışmakla aynı şey benim için. Diğer değirmenlerde millet nasıl döndürüyor anlamış değilim :)

Ben şu sıfır noktasını bulmada hiç sorun yaşamadım çünkü benim değirmende gidebildiğim en son noktada değirmenin kolu sabitleniyor. Oradan bir klik daha döndürmek kırmaya çalışmakla aynı şey benim için. Diğer değirmenlerde millet nasıl döndürüyor anlamış değilim :)
Bende de ayni sekilde. Acaba ben mi yanlis yapiyorum diyorum defalarca sokup taktim degirmeni bu yuzden 😂

Şöyle bir sorum var en son noktada kol sabitleniyor 1klik attırdım da boşa salma olmuyor sadece güç gerektirecek şekilde çevrililiyor ora benim 1klikim mi oluyor yoksa kol tamamen salıncamı 1.klik oluyor

Geri