• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Black Basic Scale Tartı İncelemesi

Herhangi bir Timemore tartısı kullanıyor musunuz?

• Evet

Oy: 88 35.1%
  • Hayır

Oy: 163 64.9%

• Kullanılan toplam oy
    251
Evet arkadaşlar, @AltayOzger sağolsun kamera üzerinden benim yerime denedi, bugün itibariyle gizli bir özelliğini keşfettiğim bu tartının o muhteşem özelliğini açıklıyorum: Su değdiği an zamanlayıcı başlatma.

Tartınızı açıyorsunuz, zamanlayıcı tuşuna çok seri bir şekilde art arda basıyorsunuz, açılışta “saat” ikonu ile “hoparlör” ikonu arasındaki “A” tuşu yanacak.

Şimdi tekrar zamanlayıcı ikonuna basınca 3’ten geriye sayacak, zamanlayıcı kısmının - - . - - şeklinde gözükeceğini göreceksiniz. İlk tartılan ağırlıkta sayaç kendi kendine başlayacak.

Bu tartıyı alıyorum, kararlıyım.

Evet arkadaşlar, @AltayOzger sağolsun kamera üzerinden benim yerime denedi, bugün itibariyle gizli bir özelliğini keşfettiğim bu tartının o muhteşem özelliğini açıklıyorum: Su değdiği an zamanlayıcı başlatma.

Tartınızı açıyorsunuz, zamanlayıcı tuşuna çok seri bir şekilde art arda basıyorsunuz, açılışta “saat” ikonu ile “hoparlör” ikonu arasındaki “A” tuşu yanacak.

Şimdi tekrar zamanlayıcı ikonuna basınca 3’ten geriye sayacak, zamanlayıcı kısmının - - . - - şeklinde gözükeceğini göreceksiniz. İlk tartılan ağırlıkta sayaç kendi kendine başlayacak.

Şimdiden Hayırlı Olsun 😂 😂

Her defasında mı yapılıyor bu yoksa bir kere yapınca kalıyor mu?

Her defasında mı yapılıyor bu yoksa bir kere yapınca kalıyor mu?
Bir kere yaptığınızda özellik açılıyor tekrar tekrar yapmanıza gerek kalmıyor yine aynı şekilde hızlı bir şekilde 5-6 kere basınca özellik kapanıyor.

Bir kere yaptığınızda özellik açılıyor tekrar tekrar yapmanıza gerek kalmıyor yine aynı şekilde hızlı bir şekilde 5-6 kere basınca özellik kapanıyor.
Bu durumda çekirdeği tartıp, sonra server vs üstüne koyup tekrar mı açmamız lazım? Pratikte nasıl kullanıyoruz? Benim tartı 3 aydır yolda olduğu için deneyemiyorum merak ettim :)

Bu durumda çekirdeği tartıp, sonra server vs üstüne koyup tekrar mı açmamız lazım? Pratikte nasıl kullanıyoruz? Benim tartı 3 aydır yolda olduğu için deneyemiyorum merak ettim :)

Dediğim işlemleri yapınca bütün setinizi hazırlayıp tartı üstüne koyup darasını alıyorsunuz, kronometre tuşuna basınca 3’ten geriye sayıyor, siz suyu döktüğünüz an sayaç başlayacak.

Yani kronometre tuşu ile dara alma tuşu farklı olduğu için işlemler aynı :)

Açmayı yapamayanlar için nasıl Açıldığına Dair Video çektim :)

Dipnot:Tartınız açılırken A işareti yanıp sönmesi lazım yoksa kullandığınız versiyonda bu özellik yok demektir.

Son düzenleme:
Geri