teyyaredenkahve
Barista
- İsim
- Levent
Ama Slim de aldımC1'i cmd ile aldatmayacaktınızahı var...
Ama Slim de aldımC1'i cmd ile aldatmayacaktınızahı var...
Yeni Kuma Getirmiş Timemore aAma Slim de aldımCmd ile kardeş kardeş öğütürler.
![]()
Şimdiden Hayırlı OlsunEvet arkadaşlar, @AltayOzger sağolsun kamera üzerinden benim yerime denedi, bugün itibariyle gizli bir özelliğini keşfettiğim bu tartının o muhteşem özelliğini açıklıyorum: Su değdiği an zamanlayıcı başlatma.
Tartınızı açıyorsunuz, zamanlayıcı tuşuna çok seri bir şekilde art arda basıyorsunuz, açılışta “saat” ikonu ile “hoparlör” ikonu arasındaki “A” tuşu yanacak.
Şimdi tekrar zamanlayıcı ikonuna basınca 3’ten geriye sayacak, zamanlayıcı kısmının - - . - - şeklinde gözükeceğini göreceksiniz. İlk tartılan ağırlıkta sayaç kendi kendine başlayacak.
Bu tartıyı alıyorum, kararlıyım.
Her defasında mı yapılıyor bu yoksa bir kere yapınca kalıyor mu?Evet arkadaşlar, @AltayOzger sağolsun kamera üzerinden benim yerime denedi, bugün itibariyle gizli bir özelliğini keşfettiğim bu tartının o muhteşem özelliğini açıklıyorum: Su değdiği an zamanlayıcı başlatma.
Tartınızı açıyorsunuz, zamanlayıcı tuşuna çok seri bir şekilde art arda basıyorsunuz, açılışta “saat” ikonu ile “hoparlör” ikonu arasındaki “A” tuşu yanacak.
Şimdi tekrar zamanlayıcı ikonuna basınca 3’ten geriye sayacak, zamanlayıcı kısmının - - . - - şeklinde gözükeceğini göreceksiniz. İlk tartılan ağırlıkta sayaç kendi kendine başlayacak.
Bu tartıyı alıyorum, kararlıyım.
Her defasında mı yapılıyor bu yoksa bir kere yapınca kalıyor mu?
Bir kere yaptığınızda özellik açılıyor tekrar tekrar yapmanıza gerek kalmıyor yine aynı şekilde hızlı bir şekilde 5-6 kere basınca özellik kapanıyor.Her defasında mı yapılıyor bu yoksa bir kere yapınca kalıyor mu?
Bu durumda çekirdeği tartıp, sonra server vs üstüne koyup tekrar mı açmamız lazım? Pratikte nasıl kullanıyoruz? Benim tartı 3 aydır yolda olduğu için deneyemiyorum merak ettimBir kere yaptığınızda özellik açılıyor tekrar tekrar yapmanıza gerek kalmıyor yine aynı şekilde hızlı bir şekilde 5-6 kere basınca özellik kapanıyor.
Bu durumda çekirdeği tartıp, sonra server vs üstüne koyup tekrar mı açmamız lazım? Pratikte nasıl kullanıyoruz? Benim tartı 3 aydır yolda olduğu için deneyemiyorum merak ettim![]()
Süper haber bilgi için teşekkürler...Dediğim işlemleri yapınca bütün setinizi hazırlayıp tartı üstüne koyup darasını alıyorsunuz, kronometre tuşuna basınca 3’ten geriye sayıyor, siz suyu döktüğünüz an sayaç başlayacak.
İyiymişte suyu dökmeden önce 1 tuşa basip zamanlayiciyi açmak bana hiç zor gelmiyorbiraz zorlama bir özellik gibi geldi bana
Hiç aklıma gelmedi onda da basmak zor degil ama bir nebze daha mantikliEspresso için![]()
Hiç aklıma gelmedi onda da basmak zor degil ama bir nebze daha mantikliBu arada siz espresso yapiyor musunuz?
Klasik timemore.Ulaşmak istesen ulaşamazsin.Soru sorsan cevap vermezler.Urunlerinin adam gibi tanitimi bile yok.ŞaşirmadimBu aralar pasoAcaia’da Hiroia’da olan bir özelliğin bu tartıda olması, ama üreticilerin bunu söylememesi çok garip ama
![]()
Açmayı beceremeyenler için nasıl Açıldığına Dair Video çektim
Dipnot:Tartınız açılırken A işareti yanıp sönmesi lazım yoksa kullandığınız versiyonda bu özellik yok demektir.
Haha Onlar ayrı kalbimizdesinizBeceremeyen demeyelim de ona eski versiyon sahipleri diyelim :d