• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Black Basic Scale Tartı İncelemesi

Herhangi bir Timemore tartısı kullanıyor musunuz?

• Evet

Oy: 88 35.1%
  • Hayır

Oy: 163 64.9%

• Kullanılan toplam oy
    251
Timemore Black Mirror Basic tartı bugün elime ulaştı. Her şey çok güzel ancak tartı çalışınca tiz bir ses çıkarıyor. Bu normal mi? Aynısı sizde de oluyor mu?
Sesi video olarak yükledim:

Bu ses ara sıra bende de olmaya başladı tartıyı alalı 7-8 ay oldu fakat pek kullanmadım. Hatta hiç şarj etmedim daha iki diş duruyor :D Bir sıkıntı yaşadınız mı ve ya bir şey yaptınız mı acaba?

Bu ses ara sıra bende de olmaya başladı tartıyı alalı 7-8 ay oldu fakat pek kullanmadım. Hatta hiç şarj etmedim daha iki diş duruyor :D Bir sıkıntı yaşadınız mı ve ya bir şey yaptınız mı acaba?
aliexpressde saticiya yazmistim bir sıkıntı olur mu diye. o da para iadesi yapmıştı. bir sıkıntı olmuyodu ama, ben de sattım yeni modelini almıştım

2,5 yıllık kullanım sonrası B22 model tartım sapıtmaya başladı. Son 1 aydır şarjı çabuk bitmeye başlamıştı. Gariplik sezmiştim. Bugün ise demlemeyi yaparken kendi kendine az tartmaya başladı. Videoyu birazdan paylaşacağım. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu? Veya nasıl çözüm bulabileceğim konusunda fikri olan var mı?

2,5 yıllık kullanım sonrası B22 model tartım sapıtmaya başladı. Son 1 aydır şarjı çabuk bitmeye başlamıştı. Gariplik sezmiştim. Bugün ise demlemeyi yaparken kendi kendine az tartmaya başladı. Videoyu birazdan paylaşacağım. Bu sorunu daha önce yaşayan oldu mu? Veya nasıl çözüm bulabileceğim konusunda fikri olan var mı?

Diğer forumda benzer bir sorun yaşayan birine batarya değişimi önerilmişti ve işe yaramıştı diye hatırlıyorum.

Diğer forumda benzer bir sorun yaşayan birine batarya değişimi önerilmişti ve işe yaramıştı diye hatırlıyorum.
Evet batarya kaynaklı bir problem olabilir, haklısınız. Çünkü son 1 aydır şarjı çabuk bitmeye başlamıştı. Hatta, şarjı bitmeye yakın 2-3 gram ileri geri oynamalar yapıyordu. Ben o mesajı bulmaya çalışayım. Teşekkürler.

Geri