• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Timemore Black Basic Scale Tartı İncelemesi

Herhangi bir Timemore tartısı kullanıyor musunuz?

• Evet

Oy: 88 35.1%
  • Hayır

Oy: 163 64.9%

• Kullanılan toplam oy
    251
Bu ses problemini satıcıya ilettim, normal mi diye sordum. Dispute açıp video gönderebilir misin dedi, dediklerini yaptım. 1 hafta hiç takip etmedim, bugün kredi kartı ekstremde farkettim ücreti iade etmiş satıcı :D
Güzel hareket olmuş :)

Bu ses problemini satıcıya ilettim, normal mi diye sordum. Dispute açıp video gönderebilir misin dedi, dediklerini yaptım. 1 hafta hiç takip etmedim, bugün kredi kartı ekstremde farkettim ücreti iade etmiş satıcı :D
Hocam bu bazı şarj makinelerinden de gelen seslere benziyor, bu sesler sanırım devre kartı üzerindeki kondansatörlerden vs. geliyor

Henüz kullanmadım ama B22 model tartıya göre videodan gördüğüme göre tepkimesi daha hızlı gibi geldi. Black mirror kullananlar söyleyebilir mi, daha mı hızlı yoksa bana mı öyle geldi sadece.

denedim, yeni model daha hizli.

ben de parmagimla baski uyguladigimda 5.4-77.8-112.5 diye yükselme görüyorum. aralari görmüyorum.

Fiyat ayniysa tabii daha yeni/hizli model alinir, 1.3x fazla fiyata kadar da alinmak dusunulebilir. Mevcut eski model bence ev baristasina fazlasiyla yeterli

Henüz kullanmadım ama B22 model tartıya göre videodan gördüğüme göre tepkimesi daha hızlı gibi geldi. Black mirror kullananlar söyleyebilir mi, daha mı hızlı yoksa bana mı öyle geldi sadece.

Eğer yeni model bu ise,bana tepkimesi bendekine göre epey hızlı gibi geldi.

Ben gecen sene c2 ile birlikte almistim leshudan. Surekli kullaniyorum herhangi bir sorun olmadi henuz. Paketlemesi de iyiydi
Cok güzel. Ben tirsagim sanirim cin’den alisveris konusunda (+sabirsiz😁)

parasi neyse veriyim df64 degirmenini aliyim diyorum ureticisinden; ama hem taksitsiz ve garantisiz alip hem de 1 ay beklemek tadimi kaciriyo, vazgecip öhöm @Globally öhhöm bekliyorum..😃😁

Cok güzel. Ben tirsagim sanirim cin’den alisveris konusunda (+sabirsiz😁)

parasi neyse veriyim df64 degirmenini aliyim diyorum ureticisinden; ama hem taksitsiz ve garantisiz alip hem de 1 ay beklemek tadimi kaciriyo, vazgecip öhöm @Globally öhhöm bekliyorum..😃😁
Ben de kettlei gelburadan almistim. Elektronikte fiyat arttikca endise artiyor tabii 😅

Bu yeni modeli öğrenince biraz moralim bozulmadı değil, almışken son modeli almak daha mantıklı. Gelbura kampanyasından aldığım bir önceki modeli henüz açmadım, iade etsem mi acaba?

@Globally , bu yeni model ne zaman stoklarınıza gelecek bir tahmininiz var mıdır?

Geri