• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

The Roast Room Coffee

tiga kali ve percobaan deneme paketini aldım ikisinden birisini almak isteyenler bence bu paketi deneyebilirler çünkü iki kahve de birbirinden güzel. İnfüzeli olmadıklarına inanmak zor açıkcası. Percobaan buram buram çilek kokan bir kahve. İkisi arasında bir tercih yapacak olsam percobaan seçerdim ama. Ayrıca Ethiopya aricha adorsi de aldım espresso konusunda fazla asidik geldi bana ben de yanlış çekmiş olabilirim. Onun dışında klasik bir yıkanmış ethiopya kahvesi.

Kavrumlarınızı şu ana kadar çok beğendim ve indirim kodunu da sonuna kadar kullandım umarım sorun yoktur :D. Ancak seçkinizde afrikaya ait daha çok kahve görebilsek çok mutlu olurdum. İleride gelir mi veya önceden var mıydı bilmiyorum ama benim için seçki Funky Packler ve geisha ile bitmiş gibi oldu. Fazlasıyla yeterli ve iyi zaten ama afrika kahveleriyle süslense bir daha sipariş ederdim. İyi akşamlar dilerim hepinize.

tiga kali ve percobaan deneme paketini aldım ikisinden birisini almak isteyenler bence bu paketi deneyebilirler çünkü iki kahve de birbirinden güzel. İnfüzeli olmadıklarına inanmak zor açıkcası. Percobaan buram buram çilek kokan bir kahve. İkisi arasında bir tercih yapacak olsam percobaan seçerdim ama. Ayrıca Ethiopya aricha adorsi de aldım espresso konusunda fazla asidik geldi bana ben de yanlış çekmiş olabilirim. Onun dışında klasik bir yıkanmış ethiopya kahvesi.

Kavrumlarınızı şu ana kadar çok beğendim ve indirim kodunu da sonuna kadar kullandım umarım sorun yoktur :D. Ancak seçkinizde afrikaya ait daha çok kahve görebilsek çok mutlu olurdum. İleride gelir mi veya önceden var mıydı bilmiyorum ama benim için seçki Funky Packler ve geisha ile bitmiş gibi oldu. Fazlasıyla yeterli ve iyi zaten ama afrika kahveleriyle süslense bir daha sipariş ederdim. İyi akşamlar dilerim hepinize.
Selamlar, beğenmenize çok sevindik. Ayrıca geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz 🙏
Aricha’yı filtre kavrum yapıyoruz sadece. Bu yüzden asidik gelmiş olabilir : )
Afrika kahvelerimiz daha fazlaydı, Burundi, Rwanda kahvelerimiz bir süre önce bitti. Süreç içerisinde yeni kahveler eklemeye çalışacağız. Takipte kalın : )
Sevgiler

Coconut Lemonade ağır favorim oldu. 1 kilo almadığıma baya pişman oldum hatta. Referans reçete biraz fazla asidik geldiği için CMD 23 kliğe inip sıcaklığı 93lere çıkardım. Bu kadar tatlı bir şey içmemiştim, bittikten yarım saat sonra ağzımda hala hindistan cevizi tadı vardı. Dibini sıyırmadan hazır bahar da gelmişken ka-ku ile cold brew de deneyeceğim bakalım.

Coconut Lemonade ağır favorim oldu. 1 kilo almadığıma baya pişman oldum hatta. Referans reçete biraz fazla asidik geldiği için CMD 23 kliğe inip sıcaklığı 93lere çıkardım. Bu kadar tatlı bir şey içmemiştim, bittikten yarım saat sonra ağzımda hala hindistan cevizi tadı vardı. Dibini sıyırmadan hazır bahar da gelmişken ka-ku ile cold brew de deneyeceğim bakalım.
Selamlar,
Beğenmenize çok sevindik : ) keşke daha fazla elimizde olsaydı dediğimiz bir kahve☕️Funky Pack’te kısa süre daha olmaya devam edecek. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Sevgiler

Herkese selamlar,

Sizlerle paylaşmak istediğimiz 2 yeni konu var,

1) Paket tasarımımız tamamen değişti.
Kutu tasarımı biraz daha yenilikçi ama bizim çizgilerimiz ile yenilendi.
Kahve paketlerimizde tamamen iyileştirmeye gittik, ilk başladığımız şeffaf paket sürecimiz tam istediğimiz gibi olmadığı için bu sefer baskılı, doypack ile flat bottom karışımı olan bi paket kalıbı ile devam ediyoruz. Ufak detaylar ile yine bizim çizgilerimizi taşıyor. Umarız yeni paketleri beğenirsiniz : )

2) 2 yeni Colombia kahvemiz dün akşam siteye eklendi.

Colombia Santa Lucia Natürel Pink Bourbon

Bölge: Huila, La Plata, Buenavista
Üretici: Yiver Vargas
İşlem: Natural (48 saat kontrollü oksidasyon, 72 saat kapalı fermentasyon, 20 gün doğal kurutma)
Tür: Pink Bourbon
Rakım: 1600-1700 Masl
Tadım Notları: Kakao, Ananas, Mandalina, Yeşil Elma, Sulu, Kremamsı
Hasat: 2025 (Kasım-Aralık)
Kavurma Profili: Filtre

Yiver Vargas deneyimli bir kadın üretici, ablamız doğa ana ile işbirliği içinde olmayı seviyor. Farklı meyveler de üretiyor. Ama asıl odak noktası kahve. Yetiştirdiği türler: Cenicafe, Geisha, Pink Bourbon. Sertifikaları: Organic, Rainforest Alliance

Colombia Santa Maria Co-fermentation

Bölge: Huila, Pitalito, Finca El Rincon
Üretici: Diego Horta
İşlem: Co-Fermentasyon, Kırmızı Meyveler ( 12 saat fermentasyon, 72 saat kırmızı meyve püreleri ile co-fermentasyon )
Tür: Castillo
Rakım: 1700-1750 Masl
Tadım Notları: Çilek, Ananas, Tropikal Meyveler, Kremsi Yoğurt, Papaya
Hasat: 2025 (Kasım-Aralık)
Kavurma Profili: Filtre

Diego Horta kahve çiftçisi olan ailesinin 3. kuşak kahve üreticisi olarak Specialty kahve üretimi konusunda oldukça yenilikçi ve vizyoner bakış açışı olan genç bir arkadaşımız. Yetiştirdiği türler: Geisha, Pink Bourbon, Caturra, Colombia, Castillo

Bu kahvelerin tadımlarında bizi en etkileyen tarafları, fermantasyon işlemlerinin çok kontrollü yapılmış olması. Özellikle co fermente bir süre önceki infüze kahvelerimiz kadar başarılı ve dengeli. Asidite, aroma, gövde bakımından zengin ve dengeli çıktılar aldık. Damaklarda memnuniyet yaratacağını düşünüyoruz : )

Ayrıca kapsül kahveyi bizde hayatımıza soktuk. Forum için çok talep yaratacağını düşünmüyoruz ama yinede bu bilgiyi paylaşalım : )

İlk siparişe özel %15 indirim kodumuz: FIRSTSIP

Kahvelerimiz deneyen denmeyen herkese teşekkür ederiz, şimdiden iyi bayramlar dileriz ☕

Colombia Tamesis Geisha diyorum, başka bir şey demiyorum. Çok iyi bir kavurma; bir aydan fazla zaman geçmesine rağmen ne bir tat eksikliği ne de bir ekşime oldu. Bu ay tekrardan alım yapacağım

Geri