• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tetra N Roastery Ankara Atölyesi

Merhabalar sevgili arkadaşlar.

Biraz geç oldu, gündem yoğundu derken konuya bir şeyler yazamadığımı hatırladım. Etkinliğimize katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Güzel keyifli bir buluşmaydı. Bu tarz buluşmalarımızı belirli bir plan ve konular ışığında önümüzdeki dönemde de arttırmayı ve ilerletmeyi düşünüyoruz. Sizlerden de içerik ve konular anlamında geri bildirimler alarak zenginleştirmek güzel olur diye düşünüyorum. Her türlü fikir ve görüşleriniz için bu başlıktan veya iletişim kanallarımızdan iletirseniz memnuniyetle değerlendiririz.

Şimdilik görüşmek üzere, herkese iyi hafta sonları diliyorum
saygılar

Merhabalar sevgili arkadaşlar.

Biraz geç oldu, gündem yoğundu derken konuya bir şeyler yazamadığımı hatırladım. Etkinliğimize katılan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Güzel keyifli bir buluşmaydı. Bu tarz buluşmalarımızı belirli bir plan ve konular ışığında önümüzdeki dönemde de arttırmayı ve ilerletmeyi düşünüyoruz. Sizlerden de içerik ve konular anlamında geri bildirimler alarak zenginleştirmek güzel olur diye düşünüyorum. Her türlü fikir ve görüşleriniz için bu başlıktan veya iletişim kanallarımızdan iletirseniz memnuniyetle değerlendiririz.

Şimdilik görüşmek üzere, herkese iyi hafta sonları diliyorum
saygılar
1678623541519.png
@zebercet bunu beğendi.

Merhaba, 3 paketten sonra indirim otomatik kayboluyor.

e-ticaret alt yapımızı güncelliyoruz,bu yüzden zaman zaman aksaklıklar yaşanabiliyor mail listemizde ya da sosyal medya hesaplarımızda daha detaylı takip edebilirsiniz .
Aynı indirimi gelip yerinizden alabilir miyiz siteden sipariş vermeden yada sipariş geçip yerinizden alabilir miyiz? Ve mümkün ise hangi şubenizden alabiliriz. Ben çukurambardayım.

Brezilya Toucan Cerrado çekirdeğini kampanyalı halde Trendyol'dan aldım. 12 Ocak kavrumlu gelmişti. Bugün ilk denemesini espresso da yaptım. Tadım notalarını çok güzel gösteren bir kahve. Klasik espressoya hafif bir ekstra tat katılmış gibi. Ben çok beğendim. Teşekkür ederim @Sefer Dağ
Almak isteyenler için güzel fırsat 500 g alınınca toplamda 292,5 TL ye geliyor. Ben takip kuponuyla 20 TL daha ucuza aldım.

Brezilya Toucan Cerrado çekirdeğini kampanyalı halde Trendyol'dan aldım. 12 Ocak kavrumlu gelmişti. Bugün ilk denemesini espresso da yaptım. Tadım notalarını çok güzel gösteren bir kahve. Klasik espressoya hafif bir ekstra tat katılmış gibi. Ben çok beğendim. Teşekkür ederim @Sefer Dağ
Almak isteyenler için güzel fırsat 500 g alınınca toplamda 292,5 TL ye geliyor. Ben takip kuponuyla 20 TL daha ucuza aldım.
Sipariş verildi. Teşekkürler.

Afiyetler olsun güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ben indirim konusunu anlayamadım açıkçası, gelen mail de 250 gramlık paketlerimizden 2 adet ekleyen müşterilerimize %25 indirim yazıyor, siteye girince aynı paketten 2 adet yazıyor. Mail ilk geldiğinde farklı paketlere de indirim vardı şimdi indirim uygulamıyor, sistemsel bir hata mi var?

Ben indirim konusunu anlayamadım açıkçası, gelen mail de 250 gramlık paketlerimizden 2 adet ekleyen müşterilerimize %25 indirim yazıyor, siteye girince aynı paketten 2 adet yazıyor. Mail ilk geldiğinde farklı paketlere de indirim vardı şimdi indirim uygulamıyor, sistemsel bir hata mi var?
İndirimimiz, bütün kahvelerimizde aynı üründen 2 paket alımlarda geçerlidir. 2 farklı kahveyi indirimli almak isterseniz ikişer tane sepetinize ekleyerek indirimden faydalanabilirsiniz. Örnek olarak sepetinize 2 adet Cerrado, 2 adet Lekempti eklerseniz hem Lekempti'de hem de Cerrado'da indirim kazanırsınız. Keyifli alışverişler dileriz.

Geri