• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Termos&mug önerileri

İsim
Enes
Daha fazla  
İsim
Enes
Merhabalar,
Kendime günlük hayatımda kullanmak için bir termos bakıyorum. İstediğim özellikler:
1)2-3 saat sıcak tutması yeterli
2)Hacim olarak maximum 500 ml
3)Kahvemi içerken ağzımı yakmaması
4)Sızdırmazlığı önemli sırt çantamda dökülmemesi lazım kitaplarım ve bilgisayarım var.
5)Maximum bütçem 170-180 tl
Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.......

Merhabalar,
Kendime günlük hayatımda kullanmak için bir termos bakıyorum. İstediğim özellikler:
1)2-3 saat sıcak tutması yeterli
2)Hacim olarak maximum 500 ml
3)Kahvemi içerken ağzımı yakmaması
4)Sızdırmazlığı önemli sırt çantamda dökülmemesi lazım kitaplarım ve bilgisayarım var.
5)Maximum bütçem 170-180 tl
Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.......
Contigo Metra sizin ihtiyacınızı karşılamak için oldukça yeterli gibi. Kardeşim yaklaşık 1 aydır kullanıyor oldukça memnun. Hem sızdırmıyor hem de sıcak-soğuk tutma süresi fena değil. 4-5 saat sıcak tutuyormuş. 200 TL üstünde fiyatlara satılıyor ancak kampanya, indirim, puan vs daha ucuza getirilebilir. (180 TL ye almıştı galiba.)

Contigo Metra sizin ihtiyacınızı karşılamak için oldukça yeterli gibi. Kardeşim yaklaşık 1 aydır kullanıyor oldukça memnun. Hem sızdırmıyor hem de sıcak-soğuk tutma süresi fena değil. 4-5 saat sıcak tutuyormuş. 200 TL üstünde fiyatlara satılıyor ancak kampanya, indirim, puan vs daha ucuza getirilebilir. (180 TL ye almıştı galiba.)

Teşekkürler güzel bir öneri

Evet ben de bu ürünü kullanıyorum işe giderken çantama atıyorum hiçbir şekilde sızdırma yok kısa zamanda görevini yapıyor, ve oldukça pratik kapağı açmadan sadece butona basarak içilebilir.

stanley'den şaşmayın. Biraz pahalıdır ama 10 numara

Contigo yu birkaç yıl önce Amazon dan çok ucuza almıştım. West Loop modeliydi.
Amaç "sıcak tutmak" ise evet gayet şık güzel, ama amaç "evde kahvemi doldurayım arabada giderken içerim" ise kesinlikle uzak durmak lazım. Çünkü içini koyduğunuz sıvı resmen basınç altından daha da ısınıyor epey bir süre içilemez hale geliyor. Bilmiyorum diğer termoslar için de durum bu mu ?

30 lira ekleyip, Amazon'daki stanley'e göz atabilirsiniz. Benim gördüğüm en dip fiyatlardandı. İndirim konusu altında bir girdim mevcut

Kahve için kullanılacak termosun iç kaplaması seramik olursa daha iyi olur bence.

Metra modelini uzun zamandır kullanıyorum hem pratik hem kibar hem yakışıklı içindeki 3. Saatten itibaren 25C üzerinde ısı kaybediyor. Çalkalmay benzer hareketlerle(elde koşu, yürüyüş) taşınırsa 1,5 saat sonra aynı sıcaklığa geliyor.
Şu basınç olayı tüm termoslarda olan bişi sıcak içeceği koyarken kapaktaki açma tuşuna basmak gerek

Tam anlayamadım bu kısmı ?Araba, basınç derken ?! Güneşte kalmasından mı bahsediyorsunuz acaba ?
Araba ya da güneşle alakası yok tabi :)

Sıcak sıvıyı içine koyup kapağı kapatınca, içeride sıcak buhar nedeniyle basınç artışı oluyor. İç kısımda bunu engelleyecek basınca duyarlı bir vent mekanizması da yok, haliyle sıcaklık da artıyor. Epey süre, içine konulan sıvı içilemez sıcaklıkta oluyor. Süre uzadıkça da kahvede tat kaybı oluşuyor. En azından Contigo'da böyle.

Fellow mugları merak ediyorum, seramik yapının bir faydası var mı ?

Yine Zojirushi diyorum.

Tefal modellerine de bakabilirsiniz hocam, ben 130 liraya mı ne almıştım diye hatırlıyorum, 0.36lık düz çelik modelini. Kendim denemedim ama Stanleyler kadar falan sıcak tutmuyor olabilir ama alırken benim de amacım sizin gibi 2-3 saat sıcak tutması olduğu için işimi görüyor. Öne çıkan avantajı diğer termoslardaki tek noktadan sıvı çıkışı yerine bardak gibi termosun kapağının herhangi bir kenarından içebiliyorsunuz. Bendekinin linkini aşağıda paylaşıyorum, şu an 200 lira olmuş gözüküyor. İndirim falan bulursanız düşünebilirsiniz, bu fiyata değmez bence. Biraz daha ekleyip Stanleyelere bakarım ben olsam 200e çıkmışken.

Link

Son düzenleme:
Geri