Allahım ben ne yaptımNeden bu kadar sorun olmuş anlamadım. burası güzel bir kulüp. Siz oyu neden verdiniz? İndirim için değil mi? Sadece bu kulübe özel değil de herkes için olduğu için mi sorun? Adamlar %25 indirim yapmışlar daha ne istiyorsunuz? tamam hepiniz çok özelsiniz tamam en büyük sizsiniz indirim sadece size geri kalamlar avucunu yalasın. Bu mudur? Ben null coffe ye indirimden dolayı teşekkür ederim. Tek sorunum bütün kahvelere olsaydı keşke daha iyi olurdu. Anaerobic kahve için bu günlerde 200 lira (12.5$) bence gayet uygun. Piyasa belli döviz belli. Bu adamlar kaça alıyor diye düşünmüyorsunuz hiç. Eğer kahve severseniz bu rakamlara hatta bence dolar bazında daha fazlasına katlanmalısınız. Biraz araştırın o içtiğiniz kahveler nasıl evinize kadar geliyor. Sca bağırıyor bütün dünyada çiftçilere daha fazla para verilsin ki kahve üretimi son bulmasın diye bizde burda 12.5 dolara %25 indirim yapılmış hala şikayet ediyoruz. Emek var emek böyle evde bu emekleri yudumlarken bu kadar acımasız olmayın. Ben kahvelerimi söyledim büyük bir heycanla içmeyi bekliyorum. Teşekkürler null coffee indirim için siteye özel veya değil. Teşekkürler kahve kulubü ve ailesi bu indirimden beni haberdar ettiğiniz için. Şikayet etmeyin, kahvenizi için hayatı yaşayın arkadaşlar.
Null'u eleştirerek kahve çiftçisini aç bıraktım