• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket TEPKİ ANKETİ-HAZİRAN AYI TOPLU ALIM ANKET SONUCUNDA ÇIKAN FİRMAYA TEPKİ

HAZİRAN TOPLU ALIM ANKET SONUCUNDA;

• Birinci seçilen firmaya oy verdim fakat tepkiliyim. Alıma katılmayacağım.

Oy: 54 21.7%
  • Birinci seçilen firmaya oy vermedim, yapılanlara tepki olarak alıma da katılmayacağım.

Oy: 116 46.6%
  • İkinci seçilen firmayla alıma devam edilmeli.

Oy: 121 48.6%
  • Birinci seçilen firmaya herhangi bir tepkim yok. Alıma katılabilirim de, katılmayabilirim de.

Oy: 31 12.4%
  • Yeni b

Oy: 2 0.8%

• Kullanılan toplam oy
    249
  • Anket kapatılmış .

siyahonluklu

Barista
İsim
muhammet
Daha fazla  
İsim
muhammet
Ekipmanlar
Cafelat Robot, V60
Null'un forumla bir derdi olduğu çok açık bence. Ne derdi var bilmiyorum tabi ama yapılan toplu alım sonuç açıklaması, seçilmesiyle zam yapması, anasayfalarından indirimi açıklamaları vs. forumun bir üyesi olarak beni çok rahatsız etti. Bu duruma tepkisiz kalınmasını anlayamamakla beraber saygı duyuyorum. Sadece tepki oranının daha somut görülebilmesi amacıyla anket açıyorum. "İki oy kullanılabilir."

Null un indiriminin forum ile bir alakası yok. Kendi sitelerinde açıkladıkları gibi üye olana da olmayana da aynı indirimler geçerli.

Null'ın yaklaşımı kendilerini bağlar. Kahveleri çok güzel ama ama bu bir kulüp alımı değil adamlar genel indirim yapmış.

Gelinen noktada tekrar firma anketi yapmak yerine, ikinci olan firmayla devam edilmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum. Tekrar firma anketi yapmak önümüzdeki ayların anketleri için de ciddiyeti bozabilir kanaatindeyim.

Her ay elimden geldiğince toplum alım dışında denemek istediğim kavuruculara yöneliyordum.Geçen ay zaten spada yüklü bir alım yaptığım için yine denemek istediğim kavuruculara yöneleceğim. Bu etkinliğin güzel tarafı beraber deneyebilmemiz olarak görüyorum.Bir değişiklik olmazsa artık temmuz ayını bekleyeceğim.

İndirimin aleni ve herkese açık olması bir sorun ise aynı tepki birkaç ay önce kafein kültür'e de gösterilmeliydi. Kafein kültür indirimi, kendilerini takip etmememe rağmen instagram storylerde reklam olarak bile karşıma çıkıyordu bırakın sadece sitede herkese açık olmasını. Eğer bu konu forumda konuşulduysa, tepki gösterildiyse özür dilerim benim gözümden kaçmış demektir. Zamlar konusunda verilen tepki bir başka mesele, benim tepkim sadece indirimin herkese açık olması konusundaki farklı davranışadır. Teşekkürler.

İndirimin aleni ve herkese açık olması bir sorun ise aynı tepki birkaç ay önce kafein kültür'e de gösterilmeliydi. Kafein kültür indirimi, kendilerini takip etmememe rağmen instagram storylerde reklam olarak bile karşıma çıkıyordu bırakın sadece sitede herkese açık olmasını. Eğer bu konu forumda konuşulduysa, tepki gösterildiyse özür dilerim benim gözümden kaçmış demektir. Zamlar konusunda verilen tepki bir başka mesele, benim tepkim sadece indirimin herkese açık olması konusundaki farklı davranışadır. Teşekkürler.
Yanlışsam düzeltin lütfen, Kafein Kültür'ün sitesindeki bağlantı direkt bu forumdaki konuya yönlendiriyordu, yani direkt kodu siteye yazma gibi bir durum yoktu diye hatırlıyorum ki null indirim kodunda forumla ilgili hiçbir ibare yok zaten. Ayrıca Orkun Bey foruma özel bir reçete etkinliği bir de cupping etkinliği ile ayrı ayrı başlıklar açarak o ayki deneyimi zirveye ulaştırmıştı.

Yanlışsam düzeltin lütfen, Kafein Kültür'ün sitesindeki bağlantı direkt bu forumdaki konuya yönlendiriyordu, yani direkt kodu siteye yazma gibi bir durum yoktu diye hatırlıyorum ki null indirim kodunda forumla ilgili hiçbir ibare yok zaten.
Bilemiyorum, linke hiç tıklamadım. Zaten alım da yapmadım. Ancak instagramdaki reklamda forumla ilgili hiçbir bilgi yoktu hatırlıyorum ve hatta şaşırmıştım. Mesele sadece forumdan bahsedilmesi ise bahsi geçen roaster sayfasında ufak bir ekleme yapar herhalde. Ben verilen tepkiyi biraz ani ve hararetli buldum sadece. Nitekim geçen yıl -sanırım ocak 2021 idi- yapılan celcius alımında da indirim kodu kavurucunun sitesinde mevcuttu, çünkü birkaç arkadaşım foruma üye olmadan oradan indirimli alım yapmıştı. Yanlış anlaşılmasın bence bu gayet doğal ve olabilir zaten, yargılamıyorum.

Null'un forumla bir derdi olduğu çok açık bence. Ne derdi var bilmiyorum tabi ama yapılan toplu alım sonuç açıklaması, seçilmesiyle zam yapması, anasayfalarından indirimi açıklamaları vs. forumun bir üyesi olarak beni çok rahatsız etti. Bu duruma tepkisiz kalınmasını anlayamamakla beraber saygı duyuyorum. Sadece tepki oranının daha somut görülebilmesi amacıyla anket açıyorum. "İki oy kullanılabilir."
Erken seçim kahveden siyasete bütün ülkenin gündemi oldu.
Eve gidince apartman grubuna da yazayım ben erken seçim istiyorum diye(:

"Bence" kodun herkese açık olması kabul edilebilir, kahve kulübünün yok sayılması kabul edilemez. Yani kod kahvekulubunet olsa ya da adı geçse kimse buna takılmazdı diye düşünüyorum. Yapılan alım ekibinin emeklerine saygısızlık gibi geliyor, onlar ne düşünüyor bilemem. Organizasyonu düzenleyen kahve kulübü ama adı geçmiyor :) eskiden de insanlar gelip kodu öğrenip gidiyordu bu sebeple ha genele açık ha değil farketmiyor. Beni üzen bu organizasyonun yok sayılması oldu.

2 Ay önceki Nisan ayı Preon toplu alımında da indirim kulübe özel değil siteye giren herkese aynı indirim şeklindeydi. Hatta Preon “zaten benim bütün müşterilerim bu kulüpte” demişti hatırlarsanız…
Kurulduğu andan beri bir forum üyesi olarak devam eden ve sürekli forumla iletişim halinde olan bir kavurucuya gelecek tepki ile forumu yok sayan bir kavurucuya gelecek tepki doğal olarak aynı olmayacaktır.

Kurulduğu andan beri bir forum üyesi olarak devam eden ve sürekli forumla iletişim halinde olan bir kavurucuya gelecek tepki ile forumu yok sayan bir kavurucuya gelecek tepki doğal olarak aynı olmayacaktır.
evet. acıbadem'deki bir kavurucuyla iskenderun'daki bir kavurucunun pr çalışması ve müşteri potansiyeli bir tutulamaz. preon kavrumlarını burdan duymayan tek bir kişi var mıdır ki? belki sizden bizden duymuştur bu kulübü bilmeden. o kadar.

2 Ay önceki Nisan ayı Preon toplu alımında da indirim kulübe özel değil siteye giren herkese aynı indirim şeklindeydi. Hatta Preon “zaten benim bütün müşterilerim bu kulüpte” demişti hatırlarsanız…
Hayır site alt yapımda kod üretimi yok demiştim. Ayrıca ne sitemden ne instagramdan ne de başka bir mecradan nisan ayında indirim var diye bir kere bile hiç bir yerde paylaşım yapmadım görsel hazırlamadım yanlış anlaşılmaması adına. ekstra olarak sepetinizde kahve kulübüne özel indirim vesaire tarzı bilgilendirme ekledim. Bu hassas olduğum bir konu o yüzden açıklama gereği hissettim. benim müşterilerimin çoğu bu külüpte doğru çünkü ufak bir kitlem var. yani genele açık olmasının hiç bir önemi yoktu benim için :)

Hayır site alt yapımda kod üretimi yok demiştim. Ayrıca ne sitemden ne instagramdan ne de başka bir mecradan nisan ayında indirim var diye bir kere bile hiç bir yerde paylaşım yapmadım görsel hazırlamadım yanlış anlaşılmaması adına. ekstra olarak sepetinizde kahve kulübüne özel indirim vesaire tarzı bilgilendirme ekledim. Bu hassas olduğum bir konu o yüzden açıklama gereği hissettim. benim müşterilerimin çoğu bu külüpte doğru çünkü ufak bir kitlem var. yani genele açık olmasının hiç bir önemi yoktu benim için :)
Kostarika siparişi geçmemek için zor tutuyorum kendimi :) eşimle favorilerimizdensiniz..

Neden bu kadar sorun olmuş anlamadım. burası güzel bir kulüp. Siz oyu neden verdiniz? İndirim için değil mi? Sadece bu kulübe özel değil de herkes için olduğu için mi sorun? Adamlar %25 indirim yapmışlar daha ne istiyorsunuz? tamam hepiniz çok özelsiniz tamam en büyük sizsiniz indirim sadece size geri kalamlar avucunu yalasın. Bu mudur? Ben null coffe ye indirimden dolayı teşekkür ederim. Tek sorunum bütün kahvelere olsaydı keşke daha iyi olurdu. Anaerobic kahve için bu günlerde 200 lira (12.5$) bence gayet uygun. Piyasa belli döviz belli. Bu adamlar kaça alıyor diye düşünmüyorsunuz hiç. Eğer kahve severseniz bu rakamlara hatta bence dolar bazında daha fazlasına katlanmalısınız. Biraz araştırın o içtiğiniz kahveler nasıl evinize kadar geliyor. Sca bağırıyor bütün dünyada çiftçilere daha fazla para verilsin ki kahve üretimi son bulmasın diye bizde burda 12.5 dolara %25 indirim yapılmış hala şikayet ediyoruz. Emek var emek böyle evde bu emekleri yudumlarken bu kadar acımasız olmayın. Ben kahvelerimi söyledim büyük bir heycanla içmeyi bekliyorum. Teşekkürler null coffee indirim için siteye özel veya değil. Teşekkürler kahve kulubü ve ailesi bu indirimden beni haberdar ettiğiniz için. Şikayet etmeyin, kahvenizi için hayatı yaşayın arkadaşlar.

Neden bu kadar sorun olmuş anlamadım. burası güzel bir kulüp. Siz oyu neden verdiniz? İndirim için değil mi? Sadece bu kulübe özel değil de herkes için olduğu için mi sorun? Adamlar %25 indirim yapmışlar daha ne istiyorsunuz? tamam hepiniz çok özelsiniz tamam en büyük sizsiniz indirim sadece size geri kalamlar avucunu yalasın. Bu mudur? Ben null coffe ye indirimden dolayı teşekkür ederim. Tek sorunum bütün kahvelere olsaydı keşke daha iyi olurdu. Anaerobic kahve için bu günlerde 200 lira (12.5$) bence gayet uygun. Piyasa belli döviz belli. Bu adamlar kaça alıyor diye düşünmüyorsunuz hiç. Eğer kahve severseniz bu rakamlara hatta bence dolar bazında daha fazlasına katlanmalısınız. Biraz araştırın o içtiğiniz kahveler nasıl evinize kadar geliyor. Sca bağırıyor bütün dünyada çiftçilere daha fazla para verilsin ki kahve üretimi son bulmasın diye bizde burda 12.5 dolara %25 indirim yapılmış hala şikayet ediyoruz. Emek var emek böyle evde bu emekleri yudumlarken bu kadar acımasız olmayın. Ben kahvelerimi söyledim büyük bir heycanla içmeyi bekliyorum. Teşekkürler null coffee indirim için siteye özel veya değil. Teşekkürler kahve kulubü ve ailesi bu indirimden beni haberdar ettiğiniz için. Şikayet etmeyin, kahvenizi için hayatı yaşayın arkadaşlar.
Emin miyiz 25 olduğundan

Üstelik indirim sitede de aleni değildi, kayıtlı olmadan sepete ekleyince de bile görünmüyordu. Giriş yapıp sepete bakınca indirim kahve kulübü olarak görünüyordu.

Geri