• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tenis

🙈ben neden bu kadar heyecanlandıysam kaç kere elim gitti bir şeyler yazmak .Oyuna takılıp kaldım .

Çiçipas ve tek el backhand'i sendeyiz abim ;)

Djokovic-Medvedev finali ufukta görünüyor.

Maç en uzun oyun süresine ulaşsın derin .😂

Ee şimdi maçı izlerken daha zevkli olması açısından Rus'un mu yenmesini isteyeyim Yunan'ı mı? 😑
Sorudan bağımsız olarak, Medvedev büyük üçlü sonrasında sert kortu muhtemelen domine edecek.

Djokovic destekçisi olarak, Tsitsipas’ı destekliyorum ama Medvedev ağırlığını koymaya başladı.

Birileri yürekleriyle ,diğerleri kaslarıyla oynuyormuş gibi .Yada içinde doğduğum kuşak sebep ile duygusalım 😂👨🏼‍🚀

Medvedev yarınlar yokmuşçasına eziyor Çiçipas’ı

Geri