• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Temmuz Ayı Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı Etkinliği (Sonuç)

eger nutz kazanmıs olsaydı ömer beyin haberi olurdu heralde cunku gorusmeler yapılacagı icin bikac gun sure istendi demisti birisi forumda.

espresso kavrum cekirdeklere yeterli ilgi olmadigi icin genele hitap edip omni kavuruyorsunuz
Yeterli ilgi olacak olsa espresso özelinde ayri bir calisma yaparsiniz
” diye yorumladim. Dogru muyum?

eger nutz kazanmıs olsaydı ömer beyin haberi olurdu heralde cunku gorusmeler yapılacagı icin bikac gun sure istendi demisti birisi forumda.
Elbette bilmiyorum arkadaşlar, yazı uzun olduğu için şaka yapmak istemiştim.

Yoo genele hitap etmesi değil amacımız öyle olsa büyük ihtimalle tam tersini yapmamız gerekirdi fakat genele hitap etmemek gibi bir niyetimiz de yok, yani bununla ilgili değil. İkinci dediğiniz ile ilgili olarak buna talep olup olmamasınından bağımsız olarak söylüyorum onu ayrıca açıklamam gerekir ama bunun için özel bir çalışma yapılması gerekli, yapılabilir neden olmasın.

Bi taş atıyorum...
Her ay hem espresso hem filtre için ayrı kavurucu oylasak?
her ay tek kavurucuya bağlı kalmasak mesela ilk 3 giren firmalardan alabilsek, hem bu kavurucuların işi yükünü hafifletebilir, hem bize seçenek sunar v.b. ozaman belki istediğimiz indirimi alamaya biliriz denebilir ama o kadarda şımarıklığımız olsun klub olarak bla bla bla...

her ay tek kavurucuya bağlı kalmasak mesela ilk 3 giren firmalardan alabilsek, hem bu kavurucuların işi yükünü hafifletebilir, hem bize seçenek sunar v.b. ozaman belki istediğimiz indirimi alamaya biliriz denebilir ama o kadarda şımarıklığımız olsun klub olarak bla bla bla...
size sonuna kadar katılıyorum, belki bu konu bunu tartışmak için doğru yer değil, konuyu da fazla kirletmeyelim. ancak en son mayıs ayında 1.000 kg üzerinde toplu alım siparişi geçildiğini söylemişti yöneticiler. büyük ihtimalle bu sayı her ay artıyor. böyle bir alım gücü pekala 2-3 firma arasında paylaştırılabilir.

Arkadaşlar selam, 1 temmuz itibari ile biliyorsunuz yasaklar kalktı işletmeler tam zamanlı açıldı ve bizlerin de işleri buna nazaran ufak bir yoğunluğa maruz kaldı, bundan kaynaklı 1-2 gün istemiştik sizlerden 😂 sonuçları gördüğümüz an iletişime geçtik ve şuan görüşmeler devam ediyor, temmuz ayının Kahve Kulübü Toplu Kahve Alımı ve Tadımı diğer bir adıyla site çökertme operasyonunun kazananı @William coffee oldu. Kendileri de forumumuza üye olduğu için sizlerle de rahat bir iletişim kurucağına inanıyoruz. Ekli dosyayı görüntüle 14202
Açıklandı arkadaşlar

Firma ile görüşürken özellikle "Etiyopya" çekirdeklerinden 3x100 gramlık bir deneme seti oluşturulması önerilebilir mi? Minimum 110 lira olan Etiyopya çekirdeklerini başka türlü tatma şansım olmayacak çünkü 😅 Montag alımında sample box + 250 gramlık herhangi bir kahve kombinasyonu oldukça tercih edilmişti. Böyle bir deneme seti oluşturulması durumunda deneme seti + Gildo neto ile direkt alıma katılacağım :)

Firma ile görüşürken özellikle "Etiyopya" çekirdeklerinden 3x100 gramlık bir deneme seti oluşturulması önerilebilir mi? Minimum 110 lira olan Etiyopya çekirdeklerini başka türlü tatma şansım olmayacak çünkü 😅 Montag alımında sample box + 250 gramlık herhangi bir kahve kombinasyonu oldukça tercih edilmişti. Böyle bir deneme seti oluşturulması durumunda deneme seti + Gildo neto ile direkt alıma katılacağım :)
Katılıyorum, etiyopya seçkilerini denemek istesek 380 lira tutuyor. Indirim oranı her zamanki gibi 25 bile olsa pahalı bence.

Geri