• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

temiz bardak sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cayisse
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elimden geldigi kadar yakalamaya calistim bulanikligi. fotografta tam belli degil ancak ciplak gozle aeropress bulanikliginda bir kahve iciyorum.

bu bardaktaki simbi, 15 gr cekirdek, 19 clickte 225ml su ile 2dk 10saniyede cikan kahve.

Ekli dosyalar

• IMG_20200217_121730.jpg
    IMG_20200217_121730.jpg
    66.8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20200217_121807.jpg
    IMG_20200217_121807.jpg
    70.3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Farklı bir konu belki ama ben de işyeri için aeropress aldım v60 tan sonra epey bulanık sonuçlar elde ediyorum
Hatta ilk fırsatta bardağı tekrar v60 veya farklı bir fiktreden de geçirmeyi düşünüyorum, ne dersiniz?

Geri