• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Technivorm Moccamaster KBG 741 Cam Potlu modeli indirim

lion256

Üye
Merhaba arkadaşlar
İlgilenen arkadaşlar için bir indirim haberi paylaşmak istiyorum
Moccamasterin KBG modeli bildiğiniz gibi 1900-2200₺ civarında satılıyor Hipicon bu haftasonuna özel bir indirim yapmış ödeme sayfasında Haftasonu200 yazdığınızda çoğu renk de ürün 1406₺ ye geliyor.

Almak isteyenler için fırsat olarak gözüküyor Almanya ve Amerika dan daha ucuz bu fiyatı ile.3D5F1172-A235-4191-9E23-22FABA2AE51C.jpeg

Çok iyi fiyatmış ya.

Bildiğim kadarı ile tüm 04 no lu filtreler oluyor yabancı forumlar da Filtropa markasının en uyumlu olduğu söyleniyor bu marka da zaten Moccamasterin kendi filtresinin asıl üreticisiymiş. Geldiğinde herhangi bir 4 numaralı filtre ile deniyeceğim ben de karşılaştırma amaçlı tad süre vs bir fark hissedersem burdan da paylaşacağım.

Bildiğim kadarı ile tüm 04 no lu filtreler oluyor yabancı forumlar da Filtropa markasının en uyumlu olduğu söyleniyor bu marka da zaten Moccamasterin kendi filtresinin asıl üreticisiymiş. Geldiğinde herhangi bir 4 numaralı filtre ile deniyeceğim ben de karşılaştırma amaçlı tad süre vs bir fark hissedersem burdan da paylaşacağım.
Çok teşekkürler, ben sorumun cevabını bulduğum için siz yazmadan silmiştim ama sanırım geç kalmışım. ☺️

İndirim ilanını bu başlık sayesinde gördüğüm Moccamaster az önce elime ulaştı! Sevgili @lion256 sayende çok uygun bir fiyata Moccamaster sahibi olduk, tekrar teşekkür ediyorum! 🙏🙏 şimdi ilk iş akşam eve varınca kurup ilk demlemeyi yapmak olacak! da... bu alet hakkında biraz bilgi de alabilir miyiz? örneğin, her klasik 4 numara kağıt filtre bu alete uygun mudur, demleme yapmak için comandante öğütme derecesi ne olmalıdır, gibi gibi... kullanıcı arkadaşlarımız bu konular ya da dikkat etmemizi düşündükleri diğer konulardaki deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim...

Çok sevindim, ben de Hipicon indirimi görünce bir şok ve ardından bu yıl için alma düşüncem olmasa da direkt satın aldım. Çok bilgi sahibi değilim ilk kez kullanacağım ancak Abim in kullanımından gördüğüm kadarıyla herhangi bir 4 numara filtre ile kullanılabiliyor. Hatta V60 - Kalita vs. gibi dripper koyup kullanan da var üst kısmı alıp :) bunu da denemek istiyorum ilerleyen günler de.

Benim ki henüz gelmedi. Bir akım başlatalım bu sayfa da herkes Moccamaster ve kahve köşesini paylaşsın :) isterseniz tabii.

@mimds Öğütüm konusunda ingilizce kaynaklar (Reddit, Home-Barista uk ) da daha fazla bilgi bulunabilir diye düşünüyorum

Çok sevindim, ben de Hipicon indirimi görünce bir şok ve ardından bu yıl için alma düşüncem olmasa da direkt satın aldım. Çok bilgi sahibi değilim ilk kez kullanacağım ancak Abim in kullanımından gördüğüm kadarıyla herhangi bir 4 numara filtre ile kullanılabiliyor. Hatta V60 - Kalita vs. gibi dripper koyup kullanan da var üst kısmı alıp :) bunu da denemek istiyorum ilerleyen günler de.

Benim ki henüz gelmedi. Bir akım başlatalım bu sayfa da herkes Moccamaster ve kahve köşesini paylaşsın :) isterseniz tabii.

@mimds Öğütüm konusunda ingilizce kaynaklar (Reddit, Home-Barista uk ) da daha fazla bilgi bulunabilir diye düşünüyorum
Sondan başlayayım, oralara baktım, genelde orta kalınlık öneriliyor ama forumda kullanan arkadaşların tecrübelerini de göz önüne almak isterim :)

Moccamater ve kahve köşesi iyi fikir, ben varım 😎👉🏻👉🏻

Diğer dripperlarla... mmmm, neden olmasın, deneyimleri dinleyelim 😎👍🏻

Benim moccamaster da geldi. İçinden 3 tane filtre çıktı, @lion256 arkadaşımızın önerdiği Filtropa filtre siparişim gelene kadar idare eder sanıyorum. Bu akşam ilk denemeyi yapacağım. Tekrar teşekkürler haber verdiğiniz için.

Moccamasterin kendi sattığı filtreleri de Hipicon dan satın alabilirsiniz 100tanesi 45₺ miş. Petra ve Probador Collectiva nın internet sitesinde de gözüküyor

Geri