• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tanat Coffee (Kawa)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mimds
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ortalamayi bulmuslar bence mantikli olmus😂 bu puanlari kendilerinin verdigini dusunmeye basladim ben

Bir hakem heyeti veya q grader jürisi tarafından yapılmayan puanlamaları ciddiye almamak lazım.

Özellikle bir kavurucunun, bir q grader'in kendi sattığı kahveleri puanlayıp bunları satışın parçası olarak değerlendirmesini etik bulmuyorum.

Daha doğrusu, puanı da kahve seçerken salt bir faktör olarak ele almamak gerekiyor. Nice yüksek puanlı çöp kahve gördüm.

sipariş vermeyi düşünüyorum da etiyopya çekirdeklerini deneyimleyen oldu mu? almışken 1 kilo alayım dedim ama. nasıldır?

Şu an 4 Ethiopia var. İçlerinden Lekempti'yi denemedim. Ayla Bombe, Chancho ve Shakiso gayet güzel.

Bir natural (chancho), bir anaerobik (shakiso veya Ayla Bombe) şeklinde almak daha iyi olur aslında. Farklı process olması açısından.

Zaten yurt içinde denediyseniz Bensa, Bombe, Shantawane'ler Ayla Bombe ile aynı bölgeden. Bu nedenle bundan ziyade Shakiso da alınabilir.

Ama yurtiçinde Bombe ve diğer saydıklarımı içmediyseniz Ayla Bombe anaerobikler arasında ilk tercih olabilir.

*Tavsiye damak zevkime göre. Beğenmezseniz sorumluluk almam. Kur zaten yüksek. 😂😂😂

Şu an 4 Ethiopia var. İçlerinden Lekempti'yi denemedim. Ayla Bombe, Chancho ve Shakiso gayet güzel.

Bir natural (chancho), bir anaerobik (shakiso veya Ayla Bombe) şeklinde almak daha iyi olur aslında. Farklı process olması açısından.

Zaten yurt içinde denediyseniz Bensa, Bombe, Shantawane'ler Ayla Bombe ile aynı bölgeden. Bu nedenle bundan ziyade Shakiso da alınabilir.

Ama yurtiçinde Bombe ve diğer saydıklarımı içmediyseniz Ayla Bombe anaerobikler arasında ilk tercih olabilir.

*Tavsiye damak zevkime göre. Beğenmezseniz sorumluluk almam. Kur zaten yüksek. 😂😂😂
hepsini birden alsam, hepsi benim bebeğim olsa :)) teşekkür ederim. shakiso ve ayla bombedeydi aklım, daha seçici oldu bu.

Kargo olayı ile ne kadara ulaşıyor. Benim merak ettiğim soru da bu mesela

kahveyi aldım, shakiso sipariş ettim. her fav lütfen kahve güzel olsun içindir :)

Geri