• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam veya Yarı Otomatik Espresso Makine Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İsim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba aslında tam otomatik bir makine bakıyorum ama yarı otomatik de olabilir ancak ilk tercihim değil bütçem 4000 TL çok az bir şey üstüne çıkabilirim. Şunu şimdilik seçtim.
Philips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası https://www.amazon.com.tr/dp/B07MMS...n_i_YH4YBPAW277ZSPG9DP7X?_encoding=UTF8&psc=1
yarı otomatik alırsanız yanına değirmen almanız ya da değirmenli olan modelleri tercih etmeniz lazım, her iki türlü de bütçeniz ile pek mümkün değil.

yarı otomatik alırsanız yanına değirmen almanız ya da değirmenli olan modelleri tercih etmeniz lazım, her iki türlü de bütçeniz ile pek mümkün değil.
Peki philips ep2220 modeli nasıldır bir bilginiz var mı? Daha önce nespresso kullanıyordum ona göre nasıl bir kıyas yapılabilir.

Merhaba,
Evde Philips EP2220/10 espresso makinesini kullanıyorum, makineyi kapattıktan sonra buharı yan taraftan tahliye ediyor (ekte video olarak paylaştım) . Sizce bu bir sorun mu?

https://drive.google.com/drive/folders/1BCdgpOa5E7ZBNjZEU4W-B_vGzdl73yAx

Normal bende de aynı cihaz var, buharı yandan veriyor sizinki gibi. Makina ikinci yılında alttan su akıtmaya ve sür köpürtmemeye başladı Allah'tan garanti den tamir edildi ben memnunum makinadan, kahveyi yakmıyor

Normal bende de aynı cihaz var, buharı yandan veriyor sizinki gibi. Makina ikinci yılında alttan su akıtmaya ve sür köpürtmemeye başladı Allah'tan garanti den tamir edildi ben memnunum makinadan, kahveyi yakmıyor
Teşekkür ederim. Servisi ile görüştüm sanırım conta probleminden dolayı sızdırma yapıyormuş. Pazartesi servise götüreceğim umarım çözülür.

Geri