• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Tam otomatik kahve makinesi için çekirdek tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seamus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seamus

Yeni Üye
İsim
Seamus
Daha fazla  
İsim
Seamus
Soracağım soru birçoğunuza muhtemelen çocukça gelecektir. Kusura bakmayın. Henüz yeni kahve ile tanıştım diyebilirim. Şimdiye kadar Kahve Dünyasının espresso çekirdeğini kullanıyordum.

Siemens EQ9 adında tam otomatik bir kahve makinesi aldım 5 ay kadar önce. Öncesinde de Delonghi kullanıyordum. Artan fiyatlardan dolayı, acaba? diyorum. Bir başlık altında okumuştum. Belli ki kahveden iyi anlayan birkaç arkadaş, Kahve Dünyası ve Tchibo için çöp diyordu.

Nasıl bir çekirdek almamı tavsiye edersiniz acaba? Herhangi bir kahveciden çekirdek kahve alsam? diye bir soru sorsam çok mu saçma olur? Özellikle cappucino ve espresso içiyorum. Sizlerden tavsiye rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ediyorum

Aylık alımları takip edip kavurucuların espresso kavrumu ürünlerini deneyebilirsiniz. Onun haricinde gözünüze kestirdiğiniz kavurucularla iletişime geçip kullandıkları espresso blendleri hakkında fikir alabilirsiniz. İsterseniz single origin espresso kavrumlarına bakabilirsiniz veya filtre çekirdeğinden espresso yapabilirsiniz, farklı bir deneyim olacaktır. Fakat ilk kahvenizin espresso blend olması sanırım damak zevkinize uyum açısından daha soft geçişler sağlayacaktır, zamanla repertuarı genişletirsiniz.

Moliendo Amalfi öneriyorum. Manuel espresso makinesinde de iyi sonuç veriyor. Otomatik makinede de keyifli :) İndirim takip edin ama kg/tl fiyatı 850 lere kadar düşüyor

Geri