• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Takma Adlarımız Nereden Geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Avare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senfonik metal grubu Haggard.
Aslında en çok sevdiğim topluluklar arasında değil ama ismi yıllardır nik olarak kullanıyorum. :)

Selamlar,

Bir dönemler fitness ile ilgilenenler duymuştur "NoPainNoGain" bir nevi bir ata sözü değerindedir.Acı yok ise başarı[kas kütlesi] yok manasında kullanılır.Bende bir dönem ilgilendim ve birgün aklıma geldi bu kalıp ve çağrışım yaptı.

Nick'imi "acı yok ise kahve'de yok" manasınsa kullanıyorum.Çok uzun bir geçmişi yada derin bir manası yok."Acı" kelimesi bana hem iyi demlenmiş bir kahve ortaya çıkarabilmek adına harcadığımız EMEĞİ hatırlatıyor hemde iyi bir fincana ulaşana kadar içtiğim acı kahveleri çağrıştırıyor.Bu nedenle "NoPainNoCoffee"

Geri