• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sürdürülebilir Organik V60 Kahve Filtresi

Juxtapose

Barista
İsim
Ongun
Daha fazla  
İsim
Ongun
Değirmen
Timemore C3
Ekipmanlar
Hario V60, Bialetti Venus 4 cup
Herkese selamlar,

Başlıkta yer alan ürünü bugün V60 filtresi ararken gördüm.
Sürdürülebilir Organik V60 Kahve Filtresi https://www.amazon.com.tr/dp/B09WQGW6CX/ref=cm_sw_r_apan_i_8AZEWXJ3QDNDCH88BMAQ

Genel olarak çevreci olmaya ve kişisel karbon ayak izimi mümkün mertebe azaltmaya çalışan biriyim bu sebeple ilgimi çekti. Tahmin ediyorum ki ürün kumaştan ancak malesef satıcı pek bilgi vermemiş. Bu tarz filtreleri deneyen oldu mu? Kumaş olduğu için başlarda kahveye etkileri olabileceği aşikar ancak sizce kullanışlılığı nedir?

Bilgilerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler :)

Bir ara bez filtre kullanmıştım. Demleme yaparken dokusu sebebiyle içinde kahve tortusu birikiyor ve kahve tadı içine işliyor. Bu tat bir sonraki kahve demlemede tadı olumsuz etkiliyor. Bunun önüne geçmek için de suda kaynatıp ıslak durunca da küflenmesin diye buzlukta muhafaza ediyordum ki karbon ayak izini bir de böyle hesaplarsak, aynı hesaba ya da fazlasına denk gelebilir.. Bunlar benim tecrübem. Belki daha farklı kullanıp fayda sağlayanlar vardır.

Herkese selamlar,

Başlıkta yer alan ürünü bugün V60 filtresi ararken gördüm.
Sürdürülebilir Organik V60 Kahve Filtresi https://www.amazon.com.tr/dp/B09WQGW6CX/ref=cm_sw_r_apan_i_8AZEWXJ3QDNDCH88BMAQ

Genel olarak çevreci olmaya ve kişisel karbon ayak izimi mümkün mertebe azaltmaya çalışan biriyim bu sebeple ilgimi çekti. Tahmin ediyorum ki ürün kumaştan ancak malesef satıcı pek bilgi vermemiş. Bu tarz filtreleri deneyen oldu mu? Kumaş olduğu için başlarda kahveye etkileri olabileceği aşikar ancak sizce kullanışlılığı nedir?

Bilgilerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler :)
Kağıt atık yapmayalım derken filtreyi yıkamak için dünyanın suyu tüketiliyor. Doğal kaynaklar içinde su hala birinci sırada önemli bence, gereksiz bir duyar olmuş ürün.

Geri