• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım ve Tadım Etkinliği (Anket Sonucu!!)

Herkese selam arkadaşlar Anket için son 3 gün Pazar Günü Saat 14:00'da daha erken değil ama daha geç olabilir duruma göre Sonuçları açıklıycaz o yüzden oy kullanmamış arkadaşlar üç beş demeylim boş geçmeyelim. Herkese iyi haftalar, iyi günler dileriz :)
Arkadaşlar son 48 saatlik dilime giriyoruz oy kullanmayan arkadaşlar oylarını kullansın sonra çıkan sonuçtan pişman olmasın :)

Toplu alımın içinde bu ay espresso sevenler de dikkate alınacak mı? Geçen ayki pakette yoktu maalesef 😔
Espresso sevenler toplu alımda dikkate alınmıyor değil, espresso çekirdeği nerdeyse hiçbir kavurucuda yok ki zaten, varsa da 1 çeşit oluyor, kalanı hep blend

Espresso sevenler toplu alımda dikkate alınmıyor değil, espresso çekirdeği nerdeyse hiçbir kavurucuda yok ki zaten, varsa da 1 çeşit oluyor, kalanı hep blend
Single origin çekirdeklerden espresso kavrumu yap hem uzun süren bir işlem hemde satışı az olduğı için pek tercih edilmiyor net söylemek gerekirse ondan çoğu kavurucu da espresso olarak blend kullanıyor çok azı single origin çekirdekten espresso kullanıyor bunlardan biri coffeenutz başka blend yapmadan espresso kullanan hangi firma var bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar, biraz önce foruma üye oldum ve toplu alım için oyumu kullandım ancak forumda henüz çok yeni olduğum için bu toplu alıma nasıl katılıyoruz, whatsapp grubuna nereden üye oluyoruz ( whatsapp grubuna katılmak için sitenin üst tarafında çıkan bilgi kutucuğuna tıkladığımda hata veriyor.) yardımcı olabilir misiniz?

Edit: @nuclearmoonrise link için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, biraz önce foruma üye oldum ve toplu alım için oyumu kullandım ancak forumda henüz çok yeni olduğum için bu toplu alıma nasıl katılıyoruz, whatsapp grubuna nereden üye oluyoruz ( whatsapp grubuna katılmak için sitenin üst tarafında çıkan bilgi kutucuğuna tıkladığımda hata veriyor.) yardımcı olabilir misiniz?
Kahve Kulübü WhatsApp'da! Duyuru Grubuna Katıl, İndirimleri Kaçırma! https://www.kahvekulubu.net/sosyal/...duyuru-grubuna-katil-indirimleri-kacirma.510/

Herkese hayırlı pazarlar, hafta içi sabahın erken saatlerinde kalkmak alışkanlık olmuş erkenciyim. Analizlerimizi haftasonu tamamlamıştık az bucuk 1. belliydi hızlıca düzenlemeleri ayarlayıp öğlen saatlerini beklemeyelim dedik.

Şubat ayının süprizi, şubat ayının 1.cisi, şubat ayında bizlere waow dedirten firma, şubat ayı herkese hayırlı uğurlu olsun. Temiz fincan kahveler içmenize mani olsun. Huzurlanırız da CLEAN CUP COFFEE Şubat Ayında Sizlerle
Ekli dosyayı görüntüle 8727
SONUÇLAR AÇIKLANDI ARKADAŞLAR

Zaten indirimleri varmış sitelerinde ne kadar değişicek merak ediyorum 😊

Gece 11 de ekşilik aldigimi yazinca o saatte v60 denleyip tds bakıp bana atmıstı kendisi.İlgili saygili ve işine özen gösteriyor.Desteklenmesi açisindan güzel olmuş.İndirim olarak bakmamak lazım.
Ben cok foruma hakim değilim. Böyle çalışkan ve işine düşkün bir firmanın cıkması iyi olmuş.

Gece 11 de ekşilik aldigimi yazinca o saatte v60 denleyip tds bakıp bana atmıstı kendisi.İlgili saygili ve işine özen gösteriyor.Desteklenmesi açisindan güzel olmuş.İndirim olarak bakmamak lazım.
Benzer şekilde ben de sorun yaşayınca demleme yapıp parametreleriyle ve kendi görüşleriyle birlikte hemen geri dönüş yapmıştı Batu Bey. Sonrasında bana gelen çekirdekle alakalı bir sorun olabileceğini düşünerek direkt yeni kavrumdan göndermişti. Burada güzel olan yeni çekirdek yollaması değil. Sorunu dinleyerek, anlamaya çalışarak ve kendi de deneyerek geri dönüşte bulunması. Hem kavurduğu çekirdekler hem de yaklaşımı açısından kendisi ve firmasını çok beğeniyorum. Umarım güzel bir toplu alım olur.

kahvelerım de bitmişti iyi oldu. degassing beklemeden içebilmek için daha erken kavurma tarihli opsiyon eklenebilse ne iyi olurdu

santa rosa'nın ellerinde çok fazla kalmadığı söylenmişti, onun dışında da 2 çeşit kahveleri var. onların da stok durumunu bilmiyoruz. umarım toplu alımı karşılayabilecek kadar kahve vardır ellerinde.

Ellerinde yeterli kahve yoksa ikinci sırada seçilen firma olur arkadaşlar , sorun çözülür

Geri