Merhaba,Rasgele 2 kahve alarak ayın kavurucusunu denemeden geçmek istemedim. pek bi beklentim yok, umarım şaşırtır.
Merhaba,#8705316358 Nolu siparişimi verdim. 1 tanesini degassing süresi bitmiş gönderebilir misiniz? Diğerlerini taze kavrulmuş iletebilirsiniz
Tanımlanan kodlar yarın indirim bitmesiyle geçerliliğini yitirecek değil mi?Herkese merhaba,
Kahve Kulübü Özel Set satın alanlara tanımlanan indirim kodlarının yenilerini de şu an itibarıyla göndermiş bulunuyoruz, maillerinizi kontrol etmeyi unutmayınBu kodlar, etkinlikteki tüm ürünlerde geçerli olup %33 – %37 arasında değişen oranlarda indirim sağlıyor.
Ayrıca, yeni set siparişleri için de özel indirim kodu gönderimi yapılacaktır.
Kodların kullanımı ile ilgili bir sorunuz olursa bana ulaşabilirsiniz
Merhaba, evet kodları etkinlik süresince kullanabilmeniz için planladıkTanımlanan kodlar yarın indirim bitmesiyle geçerliliğini yitirecek değil mi?
Merhaba, bunların geçerlilik süresi daha uzun sanıyordum, çünkü gelen mail’de “beğendiğiniz kahveleri tekrar sipariş verebilmeniz için” yazıyor. Kararı bir günde veremeyeceğimize göre, belki alım ayı etkinliği amacına da ters ama, bu şekilde bir ekstra jest yapılmış madem, en azından Mart ortasına kadar geçerli olsaydı amacına daha uygun olabilirdi. Gene de teşekkürler.Merhaba, evet kodları etkinlik süresince kullanabilmeniz için planladık![]()
Merhaba, biz de sizinle aynı fikirdeyiz, kodları size gönderirken de kendi aramızda da çok tartıştık bu konuyu, belki ayın 28 gün olmasından ve bu yönde bir talep olmasından dolayı kulüp yönetimi bir istisna yapabilir. Yarın kulüp yönetimi ile bu konuda bir görüşme yapıp, eğer onların da onayı olursa bu ikinci kodların süresini biraz daha uzatabilirizMerhaba, bunların geçerlilik süresi daha uzun sanıyordum, çünkü gelen mail’de “beğendiğiniz kahveleri tekrar sipariş verebilmeniz için” yazıyor. Kararı bir günde veremeyeceğimize göre, belki alım ayı etkinliği amacına da ters ama, bu şekilde bir ekstra jest yapılmış madem, en azından Mart ortasına kadar geçerli olsaydı amacına daha uygun olabilirdi. Gene de teşekkürler.
Merhaba, bunların geçerlilik süresi daha uzun sanıyordum, çünkü gelen mail’de “beğendiğiniz kahveleri tekrar sipariş verebilmeniz için” yazıyor. Kararı bir günde veremeyeceğimize göre, belki alım ayı etkinliği amacına da ters ama, bu şekilde bir ekstra jest yapılmış madem, en azından Mart ortasına kadar geçerli olsaydı amacına daha uygun olabilirdi. Gene de teşekkürler.
Merhaba, biz de sizinle aynı fikirdeyiz, kodları size gönderirken de kendi aramızda da çok tartıştık bu konuyu, belki ayın 28 gün olmasından ve bu yönde bir talep olmasından dolayı kulüp yönetimi bir istisna yapabilir. Yarın kulüp yönetimi ile bu konuda bir görüşme yapıp, eğer onların da onayı olursa bu ikinci kodların süresini biraz daha uzatabiliriz![]()
Merhaba, bunların geçerlilik süresi daha uzun sanıyordum, çünkü gelen mail’de “beğendiğiniz kahveleri tekrar sipariş verebilmeniz için” yazıyor. Kararı bir günde veremeyeceğimize göre, belki alım ayı etkinliği amacına da ters ama, bu şekilde bir ekstra jest yapılmış madem, en azından Mart ortasına kadar geçerli olsaydı amacına daha uygun olabilirdi. Gene de teşekkürler.
Merhaba,Merhaba,
Katılıyorum. Ben de indirim sepetine şimdilik hiç tatmadığım kahvelerden ekledim, listeyi biriktiriyorum; kampanya dahilinde aldığım deneme setini tadıp içlerinden seçebilmem en az bir ay sürer. Süreyi uzatan bir diğer etken de kahvelerin gaz salınımını bekleme süresi. Çoğunlukla 3-4 hafta önerilmiş. Haliyle gerçekçi bir durum değil.
Bu indirim hakkı (kodlar) alıcılara (her bir kişiye) özel olarak tanımlandığı için herhangi bir süre kısıtlamasına gidilmesine gerek yok. Dileyen dilediği zaman kullanabilmeli.
Keyifli hafta sonları..
rica ederim, ne demekMerhabalar,
Cok tesekkurler guzel sozleriniz icin. Tekrar hatirladik bizde, icmis kadar olduk
Anlattiklarinizdan yola cikarak, anaerobic olmasina aldanmadan, la providencia ve los nogales chili bourbon aklinizin bir kosesinde bulunsun.
Ben hosunuza gidebilecegini dusunuyorum bu iki kahvenin.
aydından açık edeyim kendimiMuğla ve Aydından gizli hayranlar kimler. Çabuk açık etsinler kendilerini
ben de.Aydın'ı gördüğüme şaşırdım ben de.
Merhaba, sizinle özelden iletişime geçiyorumİkinci kodu unutup üye olmadan alışveriş yapmışım![]()
Buradan tekrar teşekkür etmek isterim. Siparişi hızlı al seçeneği ile yaptığım için mail vs gelmemişti. Sağ olsunlar özelden ilgilenip kod gönderdilerMerhaba, sizinle özelden iletişime geçiyorum![]()
Caddeye yolunuz düşerse Krea'da misafirimiz olabilirsinizBuradan tekrar teşekkür etmek isterim. Siparişi hızlı al seçeneği ile yaptığım için mail vs gelmemişti. Sağ olsunlar özelden ilgilenip kod gönderdilercaddede bi kahvenizi içmek şart oldu artık
![]()