- İsim
- Emre
Daha fazla
- İsim
- Emre
*BU ANKETE ÜYELİKTEN SONRA 45 GÜNÜNÜ VE 15 MESAJ KOTASINI DOLDURMAMIŞ ÜYELER OY KULLANAMAZ*
+Oy değiştirme açıktır.
+Sistem deneme.
Oylamalar daha kompakt olsun diye iki aydır bir şeyler deniyorum. Beğendiyseniz zaten ne güzel, beğenmediğiniz yerler ya da önerileriniz varsa özelden bana yazarsanız çok sevinirim. Allah oy veren parmaklarınıza zeval vermesin.
Etkinlik koordinatörleri @emrekocakurt , @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam .
Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Ankette yer almayan firmalar ve nedenlerini bu başlıkta görebilirsiniz.
Sezy Coffee
Rumo Coffee & Chocolate
Whiff Coffee
Gordion Coffee Roastery
Tetra N Roastery
Lot Coffee Roastery
Coffee Calibre
Pangea Coffee
Cho Coffee
Vitus Coffee

+Oy değiştirme açıktır.
+Sistem deneme.
Oylamalar daha kompakt olsun diye iki aydır bir şeyler deniyorum. Beğendiyseniz zaten ne güzel, beğenmediğiniz yerler ya da önerileriniz varsa özelden bana yazarsanız çok sevinirim. Allah oy veren parmaklarınıza zeval vermesin.
Etkinlik koordinatörleri @emrekocakurt , @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam .
Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Ankette yer almayan firmalar ve nedenlerini bu başlıkta görebilirsiniz.
Sezy Coffee
Rumo Coffee & Chocolate
Whiff Coffee
Gordion Coffee Roastery
Tetra N Roastery
Lot Coffee Roastery
Coffee Calibre
Pangea Coffee
Cho Coffee
Vitus Coffee

Ekli dosyalar
Son düzenleme: