• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Şubat 2026 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Hangi firmayı deneyimleyelim?

• Sezy

Oy: 25 10.9%
  • Rumo

Oy: 32 13.9%
  • Whiff

Oy: 2 0.9%
  • Gordion

Oy: 2 0.9%
  • Tetra

Oy: 23 10.0%
  • Lot

Oy: 15 6.5%
  • Calibre

Oy: 66 28.7%
  • Pangea

Oy: 8 3.5%
  • Cho

Oy: 41 17.8%
  • Vitus

Oy: 16 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    230
  • Anket kapatılmış .

emrekocakurt

Müverrih
Editör
İsim
Emre
Daha fazla  
İsim
Emre
*BU ANKETE ÜYELİKTEN SONRA 45 GÜNÜNÜ VE 15 MESAJ KOTASINI DOLDURMAMIŞ ÜYELER OY KULLANAMAZ*

+Oy değiştirme açıktır.
+Sistem deneme.

Oylamalar daha kompakt olsun diye iki aydır bir şeyler deniyorum. Beğendiyseniz zaten ne güzel, beğenmediğiniz yerler ya da önerileriniz varsa özelden bana yazarsanız çok sevinirim. Allah oy veren parmaklarınıza zeval vermesin. :)

Etkinlik koordinatörleri @emrekocakurt , @kahveanalisti , @gergingörünüşlüadam .

Aylık toplu tadım etkinliği için önerilerinizi bu bağlantıyı tıklayarak ilgili konudan yapabilirsiniz.
Öneri yapmadan önce bilgilendirme soru-cevap konusunu okumanızı tavsiye ederim.
Ankette görmek istediğiniz kahve kavuran firma varsa, forum içi bu konudan iletebilirsiniz.
Ankette yer almayan firmalar ve nedenlerini bu başlıkta görebilirsiniz.

Sezy Coffee
Rumo Coffee & Chocolate
Whiff Coffee
Gordion Coffee Roastery
Tetra N Roastery
Lot Coffee Roastery
Coffee Calibre
Pangea Coffee
Cho Coffee
Vitus Coffee

1768148138189.png

Ekli dosyalar

• 1768059689454.png
    1768059689454.png
    131.9 KB · Görüntüleme: 429
Son düzenleme:
Seçilmeyen bir firmaya vermek istiyorum oyumu ancak hiçbirini tanımıyorum. Seçilmeyenler için önerisini makul bulduğum biri olursa hiç seçilmeyen bu dört firmadan: Rumo, Whiff, Pangea ve Cho'dan birine vereceğim.

Bunlarla ilgili bir öneri olmazsa sonunda Tetra'ya vereceğim. 1 kez alıp memnun kalmıştım.

Cho +1
Seçilmeyen bir kavurucu seçilsin istedim. Cho seçkisi güzel, iyi kavuran, işi bilen bir firma.

Tetra denemek istiyordum ancak fiyatlar diğer firmalara nazaran benim icin kabul edilemeyecek düzeyde fazla geldi. Cho dedim ben de.

Cho seçkisi merak ettim

Rumo daha önceki aylarda ilgimi çekmişti. Oyumu Rumo'ya vereceğim.

Rumo hem daha önce seçilmemiş hem seçkisi geniş ve 125glık paketlerde fiyat farkı olmaması bana çekici geldi, indirimde olursa mutlaka denemek isterim👍🏻

Önceki seçilme dönemlerinde forum ile henüz tanışmadığımdan Lot diyorum. Ayrıca nedense sitelerine girdiğimde samimi bir hava alıyorum. Alakasız ama öylesine söylemek istedim. Vitus ile Lot seçkisi arasında kaldım zaten. Lot olsun bakalım.

Ps: Whiff'in sitesindeki görseller gerçekten neden öyle? Enteresan.

cho dedim. vitus, sezy ve diğer birkaç kavurucunun kahvelerini aynı isimle uzun zaman evvel deneyimledim, değişiklik olması ve hiç seçilmediği için cho dedim.

Arkadaşlar toplu alımların amacı zaten yeni kahveleri daha uyguna ve nicelikce daha fazla denememize imkan sağlaması değil mi? Zaten 100gr'dan nisbeten daha uygun kahveleri neden seçiyoruz. Şayet markaların da ne gibi kampanya da yapacağını bilmiyoruz. Bu yüzden piyasanın daha üst segment seçkilere sahip markalar seçilmesi taraftarıyım.

Açıkçası 100 gramlık seçeneği olması beni yakaladı. Bir süredir de denemek istediğim, dikkatimi çeken bir kavurucuydu. Hakkımızda kısmı da oldukça hoşuma gitti, özenilmiş bir site tasarımı var. Tetra hep baştacı ama yenilik olsun istedim. Tercihim; Cho Coffee Roastery

Cho'ya not: Umarım güzel ve bizi sevindirecek bir kampanyayla şubat ayını şenlendirirsiniz😃

Cho önerisi çok gelmiş, yeni bir firma denenebilecek olmasına sevindim ancak firmanın seçkisiyle ilgili benim açımdan şöyle bir problem var. Gördüğüm kadarıyla düz yıkanmış 1 tane bile kahvesi yok. Kahvelerin yarısından fazlası da anaerobik + özel işlem kahveler. Not olarak düşmek istedim. Seçilirlerse belki ekleme yaparlar seçkiye.

Seçilmeyen bir firmanın seçilmesi taraftarıyım, seçilmeyenlerin arasından Cho ve Rumo arasında kaldım. Yorumları okuyunca bu ay Cho diyorum ben de.

Geri