• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Anket Şubat 2025 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Hangi kahve firması önümüzdeki ay toplu alımımızda yer alsın?

• 3 Cores Coffee

Oy: 1 0.4%
  • Baristocrat 3rd Cafe & Roastery

• Coach Coffee Roastery

Oy: 27 9.9%
  • Gordion Coffee Roastery

Oy: 4 1.5%
  • Williams Roastery

Oy: 19 7.0%
  • Kernel Coffee

Oy: 7 2.6%
  • Molecule Coffee

• Montag Coffee Roasters

Oy: 19 7.0%
  • Nok Coffee

Oy: 3 1.1%
  • Poka Coffee Roastery

Oy: 0 0.0%
  • Hound Coffee

Oy: 6 2.2%
  • Kimma Coffee Roaster

Oy: 3 1.1%
  • Aroasting Lab

• Meet Lab Coffee & Roastery

Oy: 11 4.0%
  • Schiller Store

Oy: 2 0.7%
  • Parsa Coffee Roasters

Oy: 13 4.8%
  • Clean Cup

Oy: 8 2.9%
  • Kronotrop

Oy: 6 2.2%
  • Firma1

Oy: 30 11.0%
  • Octagon Coffee Roastery

Oy: 0 0.0%
  • Calibre Coffee

Oy: 68 25.0%
  • A4 Kahve

Oy: 42 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    272
  • Anket kapatılmış .
@emrekocakurt'da dediğine göre var bir hikmet herhalde coach dedim

Gumruk mevzularindan sonra hem seçkisi , hem seckideki her kahveye ozel kavrum profili ve kalitesi ile beni depresyona girmekten kurtaran , TR piyasasinin Kawası olan C A L İ B R E diyorum 😍
Kendi başliginda denedigim kahveler ozelinde degass suresi ve recete onerilerimi de paylasacagim , lezzet şoleni adetaaaa

Ben oyumu ..... verdim. Daha öncede hiç üzmedi.

Elimde şu an 7 kahvesi olmasına ve yakın zamanda da 4 kahvesini bitirmiş olmama rağmen seçkisi hep özgün, kavrum profilleri de kendi tercihlerime oldukça yakın olduğu için Calibre.

Meetlab ombligon için meetlab demek isterdim ama seçilmeyeceği çok belli bu yüzden 2. seçenek olarak ultra diyorum.

A4 e verdim oyumu gecen 2 aydır düzenli kahvelerini tüketiyorum gayet başarılı
Alonso Bustos diye kahveleri var şuan denediğim.koklamaya doyamadığım kahvelerden
Sefer dağ elinin değdiği çok belli

Seçkisi ve fiyatları sebebiyle oyumu daha önce denemediğim bir kavurucu olan A4'e verdim.

Önceki aylarda, yanılmıyorsam, liste metin formatında paylaşılıyordu; bu ay imaj olarak atılmış. Metin formatındaki listede linkler üzerinden kolayca kavurucu sitelerine erişebiliyorduk. Biraz kolaylık oluyordu. Bundan sonraki aylarda da aynı kolaylığı sağlama imkanınız olursa çok sevinirim. Liste kısaldığı için tek tek aramak daha kolay olsa da elim alışmış :)

Geri