CongoFather
Barista
Grizzly +1
etkinlik nerde ne zaman yapılacak ben de katılmak istiyorum
aralıklar çok uzun olmuş bence yaOylama 23 ocak günü saat 23:59 de bitecektir. Sonuçlar 1 şubat günü açıklanacaktır.
Buna +1 ile katılıyorum. Özellikle filtre indirimi çok güzel olurdu.Bu toplu alımda seçilen kavurucu acaba filtre vb. gibi yardımcı ekipmanlarda da indirim yapabilir mi acaba. Uzun zamandır ekipman indirimi yok. Tabi kurların da etkisi çok yüksek bunda.
Aynen öyle, kahvenin indirimini ekipman filtre zammı kapatıyor.Bu toplu alımda seçilen kavurucu acaba filtre vb. gibi yardımcı ekipmanlarda da indirim yapabilir mi acaba. Uzun zamandır ekipman indirimi yok. Tabi kurların da etkisi çok yüksek bunda.
aralıklar çok uzun olmuş bence ya![]()
sonuc oylama bittikten sonra aciklanip organizasyon yine ayin 1inde baslayabilir, boyle de pek bir heyecani kalmadi sanki isin, oylama yapildigini unutmustum ben baslik ana sayfaya dusene kadarHer ayın ilk günü etkinliğe başlayacak şekilde hareket etmeyi amaçlıyoruz. Diğer türlü hem organizasyon tarafında hem de firma tarafında zaman kalmıyor, süreç sıkışıyordu.
anliyorum; ama en azindan anket bittigi gün sonuc aciklanabilirHer ayın ilk günü etkinliğe başlayacak şekilde hareket etmeyi amaçlıyoruz. Diğer türlü hem organizasyon tarafında hem de firma tarafında zaman kalmıyor, süreç sıkışıyordu.
Bende boyle olmasi gerektigini dusunuyorum. Bu bekleme suresi cok gereksiz ve insanin heyecanla oy kullanmasini engeller.sonuc oylama bittikten sonra aciklanip organizasyon yine ayin 1inde baslayabilir, boyle de pek bir heyecani kalmadi sanki isin, oylama yapildigini unutmustum ben baslik ana sayfaya dusene kadar