• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Şubat 2022 - Grizzly - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği - Anket

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan selamet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
etkinlik nerde ne zaman yapılacak ben de katılmak istiyorum

Selamlar @Dr-Torstein

Toplu tadım etkinliği herhangi bir mekanda yapılan fiziki bir etkinlik değil.

Her ay o ayın adı ile konu başlığı oluşturularak bir anket açılır ve forum üyelerinde bir oylama yapılır.Bu oylamanın sonucunda en yüksek oy'u alan kavurucu ile forumun alım ekibindeki arkadaşlarımız iletişime geçer.Yapılan görüşmeler neticesinde bir indirim oranı belirlenir ve ay boyunca alımşar gerçekleştirilir.

Ardından yine o ay seçilen kavurucunun adı ile reçeteler ve temin etmiş olduğumuz çekirdeklere dair yorumlarımızı paylaştığımız bir konu başlığı oluşturulur.

Şubat ayının anketin linkine konu başlığın ilk sayfasında ve ilk yorumdan ulaşabilirsin.

Keyifli forumlar...

Bu toplu alımda seçilen kavurucu acaba filtre vb. gibi yardımcı ekipmanlarda da indirim yapabilir mi acaba. Uzun zamandır ekipman indirimi yok. Tabi kurların da etkisi çok yüksek bunda.

Bu toplu alımda seçilen kavurucu acaba filtre vb. gibi yardımcı ekipmanlarda da indirim yapabilir mi acaba. Uzun zamandır ekipman indirimi yok. Tabi kurların da etkisi çok yüksek bunda.
Buna +1 ile katılıyorum. Özellikle filtre indirimi çok güzel olurdu.

Her ayın ilk günü etkinliğe başlayacak şekilde hareket etmeyi amaçlıyoruz. Diğer türlü hem organizasyon tarafında hem de firma tarafında zaman kalmıyor, süreç sıkışıyordu.
sonuc oylama bittikten sonra aciklanip organizasyon yine ayin 1inde baslayabilir, boyle de pek bir heyecani kalmadi sanki isin, oylama yapildigini unutmustum ben baslik ana sayfaya dusene kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri