• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Starseeker e64 ile ilgili deneyimlerim

Kadirt34

Üye
İsim
Kadir
Daha fazla  
İsim
Kadir
Merhabalar herkese yardımcı olması açısından
bi kaç gündür kullanıyorum benim içtiğim kahvelere göre yorum yapabilirim tabiki Eureka 55s ile kıyaslayacağım başka kullanmadım
Eurekaya göre Cafe vergnano 1882 yi daha gövdeli daha bitter bi tad aldım
Spada motionda da hatırı sayılır bi gövde artışı vardı
Despado breakfastta da kesinlikle daha yoğun bi kahve aldım eurekaya göre Ve hepsinde krema eurekadan fazlaydı.
3.nesillere hiç bişey diyemiyorum çünkü gerçekten yapabildim mi emin değilim ama manav tezgahı bana göre değil sanıyorum çünkü kitabına göre yapıyorum herşeyi yine de ekşi veyahut sevmediğim tatlar alıyorum kreması gramajı vs tutmasına rağmen benlik değil sanıyorum
The Null Friendzone Denedim tabiki direk kestirip atmak olmaz ara ara deneyeceğim ama ben gelenekselciyim
Petra acmede misal tadını tam alamamıştım sütlü yapıp bitirmiştim kahveyi eurekadan çektirdiğim zaman bunda bariz böyle süte yakın bi tad aldım
Hızı gerçekten iyi eureka ile kıyasladığımda bariz hızlı eurekadan daha sesli biraz çığlık atıyor ama hızlıca öğütüyor kesinlikle daha az içerde kahve kalıyor zaten sırf o yüzden bile alınır gerçekten 0.1 kalıyor en fazla içerde
Tavsiyeniz var ise dinlemekten memnun olurum fazla yeniyim haricinde sormak istediğiniz bişey varsa da cevap verebilirim

Ekli dosyalar

• IMG_6055.jpeg
    IMG_6055.jpeg
    207.4 KB · Görüntüleme: 35
Geri