• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Standout Coffee

Benim çekirdekler güzel... :)

Gildardo Lopez Kolombiya
Claudio Lovo Nikaragua

Paket başı 450 TL gibi bir maliyetim oldu track sigortası seçtim yanlışlıkla... Yoksa 380-400 filan tutardı en fazla...

Ben toplamda 12 paket denedim. 4lü abonelik almıştım 2 espresso 2 filtre şeklinde. Espresso kavrumları güzeldi ama gelen kahvelerin neredeyse hepsi fermente kahvelerdi o yüzden devam etmedim. Artık her abonelikte otomatik fermente kahveler geldiği için bir daha herhangi bir yerden abonelik başlatacağımı sanmıyorum. Bu fermente kahveler yüzünden kahveden soğumak üzereydim neyse ki Kawa ve Friedhats siparişlerinde gelen fermente olmayan kahvelerden sonra yeniden keyif almaya başladım.

Kavurucu: Standout
Kahve: Deiro Garcia Lord Voldemort, Colombia
Anaerobic Fermented - Natural Pink Bourbon
Kavrum Tarihi - Degas Günü: 28.03.2024 - 45.gün
Dripper: Kalita 155
Filtre: Kalita Wave 155
Ratio: 12,5 - 200 (1/16)
Öğütüm: Cmd 20
Su: 93 C° Buzdağı
Reçete: Double bloom
40ml blooming + 30.sn 40ml + 1.dk yavaş döküşle 200 ml.e tamamla + Spin
Demleme Bitişi: 2.30
Tadım Detayları: Gayet keyifli, ağız sulandıran bir kupa oldu. Böğürtlen ve mandalina tatları baskın. Orta, orta üstü asidite keyifli. After taste oldukça şaşırttı hala damağımda.

1000173518.jpg

1742797826637.jpegWhatsApp Görsel 2025-03-24 saat 13.13.01_01609d57.jpg

Aylık üyelik ile sipariş vermiştim ptt nin kestiği fatura bu kadar. Totalde 1.2k tl ye 2x250g kahve almış oldum.

Son düzenleme:
Geri