4 haftada 1 yaptım benArkadaşlar aboneliği yaparken 8 haftada 1 mi yaptınız 4 haftada 1 şeklinde mi?
StandOut genellikle ödenen fiyatı yazıyor. Muhtemelen paketin üstünde 27.5 euroya eşdeğer kron cinsinden bir ücret yazıyor olur ancak riske etmeye gerek yok diye düşünüyorum.€55 olan 4'lu abonelik indirim koduyla €27,50'a düşüyor. Bizim gümrüğe geldiğinde €30 altında olduğu için geçer mi yoksa indirimsiz fiyattan ekstra vergi koyarlar mı?
Recurring Subtotal alanındaki 29.95€ kısmını anlayamadım. Oradaki ücret neyi temsil ediyor? İlk ay abonelik aldıktan sonra iptal edebilir miyiz? Gümrük mevzusundan dolayı biraz çekincem var açıkçası.Subscription50 koduyla aboneliğin ilk ayı %50 indirimli. 2 paket 15 euro, kargo her zamanki gibi ücretsiz.
Ekli dosyayı görüntüle 35131
Şimdiden afiyet olsun. İndirimsiz asıl tutar gümrük sınırının üzerinde, umarım sorunsuz gelir. Gelişmelerden bizi haberdar ederseniz memnun olurum. Ben de 3'lü yada 4'lü abonelik arasında çok gidip gelmiştim fakat riske girmek istemediğim için 2'li olan sınırın altındaki seti seçtim. Sizin durumu kendi siparişimden daha çok merak ediyorum doğrusu.Ekli dosyayı görüntüle 35144
İlk defa sipariş verdim. Bakalım nasıl bir deneyim bekliyor beni. Kampanyayı duyuranlara teşekkürler.
Hadi bakalımŞimdiden afiyet olsun. İndirimsiz asıl tutar gümrük sınırının üzerinde, umarım sorunsuz gelir. Gelişmelerden bizi haberdar ederseniz memnun olurum. Ben de 3'lü yada 4'lü abonelik arasında çok gidip gelmiştim fakat riske girmek istemediğim için 2'li olan sınırın altındaki seti seçtim. Sizin durumu kendi siparişimden daha çok merak ediyorum doğrusu.![]()
StandOut genellikle ödenen fiyatı yazıyor. Muhtemelen paketin üstünde 27.5 euroya eşdeğer kron cinsinden bir ücret yazıyor olur ancak riske etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Değirmenlerin çevirme kolları neden takılı değil hocam bir hikmeti var mı? Ben hep takılı bırakıyorum.Son dönemde almis oldugum Edison Argote ve Wilton Benitez kahveleri cok keyifliydi
Ekli dosyayı görüntüle 35146
Yok hocam tamamen aliskanlik , kollar hep sirali sekilde yanyana durur , Cmd onde biraz arkasinda da J-max dururDeğirmenlerin çevirme kolları neden takılı değil hocam bir hikmeti var mı? Ben hep takılı bırakıyorum.
Daha yeni geldi o. Şu ana kadar hep o olmadan sipariş verdik. 8 siparişim var firmadan 7'si sorunsuz ulaştı, biri henüz yolda.shipping protection seçen var mı? Bunu seçmeyip sorun yaşayan oldu mu?
Hiç söyleme . Hep kendine alıyorsunDaha yeni geldi o. Şu ana kadar hep o olmadan sipariş verdik. 8 siparişim var firmadan 7'si sorunsuz ulaştı, biri henüz yolda.
Ne işe yarıyormuş?shipping protection seçen var mı? Bunu seçmeyip sorun yaşayan oldu mu?
Takipli kargo, kayıp ve hasar korumasıNe işe yarıyormuş?
Terfi alacak ellamAlakası olur mu konuyla bilmiyorum ama kawa aboneliğimden gelen kahveler (29 Euro), gümrük memurunun paket içindeki kahvelerin fiyatını tek tek kawanin sitesinden 36 Euro olarak hesaplamasıyla gümrüğe takildi. Abonelik falan anlatmaya çalıştım ama olmadı.