• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Specific Coffee ile 26 gün süren Trendyol alışveriş süreci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok yazık gerçekten. Zeki olduklarını düşündükleri hayal dünyasından bir an önce çıkarlar umarım. Cup dripper olayında da garip olaylar yaşanmıştı. İşini dürüst yapmak gerçekten zor değil. Böyle kurnazlıklar yapmaya çalışmak daha zor emin olun. Umarım kendileriyle iş yapan influencerlar bundan sonra firmayla yan yana görünmezler. Yoksa ben onlara olan güvenimi de kaybedicem.

Testi Specific yapıyor, üzerindeki çiziklere bakılırsa düşme testi vb. testler de yapıyorlar.

Geçmiş olsun. Kara listeye bir yer daha eklendi. Filtre siparişlerindeki süreçte olumsuz fikir edinmiştim zaten.

Çok büyük rezillik…

"Kullanılmış ürünü satmaya çalıştık yemediniz" diyemeyen de "Ürünler gönderilmeden test ediliyor" diyor işte kibarca :)

Hiç alışverişim olmayan bir yer bundan sonra da olmaz.

Bu firmayla ilgili benimde bir sorunum olmuştu ankom marka almış oldugum kahve saklama kavanozunun uzerinde belirgin çizikler vardı umursamadım kullandım fakat 1 ay sonra kavanoz vakumu kendiliginden havası boşalmaya başlayınca kendilerine iade etmiştim.

arkadaşım fark etmişti specific başlığına da yazmıştı. Şaban Emeklioğlu(firma sahibi) adı açık bir şekilde trendyolda kendi ürünlerine yorum yazmıştı. Cup dripper olaylarından sonra bunu da görünce sitesine dahi bakmıyorum.

"Content creator"lara gönderip reklam yaptıkları ürünler değil yani, test ediyorlar. 🥱

Test dedikleri de muhtemelen blogger lara yollayıp reklam yapma durumlarıdır.

Tahminim İçerik Üreticilerine yolladıkları elden ele gezen değirmeni satmaya çalışmışlar temizlemeye bile tenezzül etmeden.

Bence de influencer hesaplara yollanan teşhir değirmeni gibi duruyor bu.

Sonra üstüme kalmasın :) Ben aldığım her ekipmanı, Kinu da dahil tertemiz geri yolladım. Tamamen söktüm, parlattım, sıfır gibi teslim ettim.

Deneme amaçlı gelen bir ekipmanı bu şekilde geri gönderen biri varsa, mümkünse o kişi bir daha inceleme yapmasın. Hem firmalar, hem de inceleme yapanlar ürünü temiz bir şekilde yollamalı.

Bazı ürünler fabrikada test edilmiş olabilir, test aşamasından sonra temizlik yapılmamış da olabilir ama bu kadar kalıntı ile bir değirmen teslim alsam, ben de iade etmek isterdim. Geçmiş olsun. Bir karışıklık olduğu belli. Umarım sorununuza kısa sürede bir çözüm alırsınız. @brkg

Sonra üstüme kalmasın :) Ben aldığım her ekipmanı, Kinu da dahil tertemiz geri yolladım. Tamamen söktüm, parlattım, sıfır gibi teslim ettim.

Deneme amaçlı gelen bir ekipmanı bu şekilde geri gönderen biri varsa, mümkünse o kişi bir daha inceleme yapmasın. Hem firmalar, hem de inceleme yapanlar ürünü temiz bir şekilde yollamalı.

Bazı ürünler fabrikada test edilmiş olabilir, test aşamasından sonra temizlik yapılmamış da olabilir ama bu kadar kalıntı ile bir değirmen teslim alsam, ben de iade etmek isterdim. Geçmiş olsun. Bir karışıklık olduğu belli. Umarım sorununuza kısa sürede bir çözüm alırsınız. @brkg

Aksine kirli göndermelisiniz ki sıfır diye satın alanları kandıramasınlar.
Gerçi şimdi akıllandılar kendileri pırıl pırıl yapıp öyle satarlar.

Siz özenli davranmışsınız , ne güzel. Ama herkes öyle değil demekki .
Ayrıca şahsi fikrim bu firma bu ürünün distribütörlüğünü yapıyorsa ve ürünü inceletmek, tanıtmak istiyorsa bir tane ürünü feda edecek teşhir ürünü olarak belirleyecek. Ben alacağım ürünün daha önce kimse tarafından kullanılmasını istemem.

Siz özenli davranmışsınız , ne güzel. Ama herkes öyle değil demekki .
Ayrıca şahsi fikrim bu firma bu ürünün distribütörlüğünü yapıyorsa ve ürünü inceletmek, tanıtmak istiyorsa bir tane ürünü feda edecek teşhir ürünü olarak belirleyecek. Ben alacağım ürünün daha önce kimse tarafından kullanılmasını istemem.
Benim bildiğim kadarıyla bu şekilde oluyor. Teşhir ya da numune ürünler her firmaya anlaşmalarına bağlı olarak ana distribütörler tarafından sağlanıyor. Tabii bu satış adetleri ve anlaşmalarına da bağlı. Satışı yapılan bir ürün firmanın elinde en az 1 tane olmalı ki, gelen kişi ürünü görebilsin, kullansın, karar versin.

Teşhir ürünleri satılırken, genelde teşhir ürünü diye belirtilip daha uygun fiyata verilir ama yine de temiz olarak satılır. Burada bir karışıklık olduğu çok belli.

Sıfır üründe kalite kontrol diye bir şey yoktur. Kutunun açılması bile hata bu değirmen de olabilir, bilgisayar parçası da olabilir. Kalite kontrol yapılacaksa da satın alındıktan sonra alıcının önünde yapılır (örn Monitörlerdeki ölü piksel testi gibi mağazada yapılır ve teslim edilir ki sonra uğraşılmasın tekrar) ürünün kutusu açıldığı anda ikinci el olur kimin açtığı önemli değil. Eğer kutu açılır ve sorunlu çıkarsa zaten müşteri dönüş yapar ve ona göre bir işlem yapılır.

Trendyoldan iademi aldım, onunla ilgili bir sorun kalmadı @teyyaredenkahve. Söylediğiniz gibi karışıklık yok aslında yaklaşım tamamen art niyetli. İptal edin talebimden sonra kullanılmış ürün gönderiyorsunuz, elinizde olmayan ürünü satıyorsunuz dediğimde bana Kinu değirmenlerin sipariş üzerine üretilen ürünler olduğunu, kullanılmış ürününü bulmanın mümkün olmadığını ve test harici ürün istediğiniz için fabrikadan getirilmiştir diyebiliyor. Halihazırda Kinu kullanıyorum, nasıl gönderildiğini de nasıl çalıştıklarını da biliyorum ama bunu yazmadım diye hala sonuna kadar aptal yerine koymaya devam ediyor.

Trendyol aracı olduğundan bu konularda pek birşey yapamıyorlar bir de aracı olmasa, olacakları düşünemiyorum. Ucundan iyi kurtulmuşuz. Yazık ama bu ve benzeri firmaların reklamlarını amansızca yaptılar. Bir firmanın ürününü tanıtmak kefil olmak gibi birşey. Temkinli olmak lazım.

Böyle bir post atmışlar instagramda

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211117_193817.jpg
    Screenshot_20211117_193817.jpg
    141.8 KB · Görüntüleme: 199
Geri