• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Specific Coffee ile 26 gün süren Trendyol alışveriş süreci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan brkg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben şahsi olarak yaptığım alışverişlerde bir tersliklerini görmedim. Ninety Plus kahveleri getirmişlerdi, o ve onun gibi birkaç özel seri kahve almıştım. İçi gümüş kaplama bir TK cezvesi almıştım, onu da keyifle kullanıyorum. Bir de ilk duyurularında Cafelat Robot için ön ödeme yapıp siparişi vermiştim, sonradan manuelle uğraşamam diye sebepsiz yere iptal ettim, paramı zamanında geri yollamışlardı.

Bu sayılanlar yaşanan hadiseyi meşru kılmaz tabii ki. Sadece olumlu/olumsuz tecrübelerin paylaşılmasında fayda gördüğüm için yazma gereksinimi duydum.

Merhaba specific Coffee adlı firmadan cu_p dripper sipariş ettim aradan 10 gün geçti işletmeye yazıyorum geç cevap veriyorlar. En son gümüş bekliyoruz yazmışlar, şimdi burada yazılanları da okuyunca biraz tedirgin oldum siparişimi iptal etmeyi düşünüyorum. Bu Ürünü kullanan varsa yazabilir mi?

Merhaba specific Coffee adlı firmadan cu_p dripper sipariş ettim aradan 10 gün geçti işletmeye yazıyorum geç cevap veriyorlar. En son gümüş bekliyoruz yazmışlar, şimdi burada yazılanları da okuyunca biraz tedirgin oldum siparişimi iptal etmeyi düşünüyorum. Bu Ürünü kullanan varsa yazabilir mi?
Şu başlığı sonuna kadar okuyun bence, sonlara doğru heyecanlanıyor 😄

Biraz önce sipariş iptali için specific Coffee ile iletişime geçtim. Haftaiçi geç cevap veren firma iptal istiyorum deyince anında dönüş yapıp hmn iptal işlemini gerçekleştirdi, memnun ve gülen yüz emojisi de koymuşlar. Siparişimi iptal ettiğime neden bu kdr mutlu oldular anlamadım. Dolarizasyon sebebiyle olabilir, nitekim ürünümün kasıtlı olarak yıldırma amaçlı geciktirildiğini hissettim, kayseri taktiği böyle bir şey herhalde. Özür dilemediler bari Bi kahve gönderselerdi hediye olarak; belki güven tazelerdim başka bişi sipariş ederdim. Ürünün ergonomisi ve kullanıcı yorumlarından da biraz etkilendim ama bu konuda yorum yapacak bilgim yok.

Geri