• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Specific Coffee Cu-P Dripper İncelemesi - İlk Yerli Düz Taban Bakır Demleyici!

@teyyaredenkahve hocam kefilse ve foruma özel bi indirim olursa ben alabilirim sanırım :P inceleme çok güzel, teşekkürler. firmaya da hayırlı satışlar, ekipman pazarında yerli firmaların yer alması mutluluk verici :)

İnceleme için teşekkürler zarif bir görüntüsü var, zaten bi kalita edinme fikrim vardı filtreleri bulunmadigi için vazgeçmiştim, şimdi filtre sorunu da çözülürse bu yerli üretim ürünü almak isterim. Ayrica foruma özel de bir indirim olursa benim gibi kalitası olmayan üyeler bu ekipmanı koleksiyonlarına eklerler diye düşünüyorum :)

Amacımız forumu bir reklam mecrası değil de fayda sağlayabileceğimiz konularda bir bilgilendirme platformu olarak kullanmaktan yana.

Bu zamana kadar getirdiğimiz her ekipmanda ve kahvelerimizde de olduğu gibi kesinlikle kulübe özel bir uygulama mutlaka sağlayacağız tabiiki.
Güzel bir indirim olursa ben de almayı düşünüyorum. Ama %10 falan göstermelik oluyor, şöyle en az %30 bekliyoruz 🤣

Merhaba;
@teyyaredenkahve Levent Bey değerledirmeniz için çok teşekkür ediyoruz.

Ürün yarından itibaren satışta olacak ve ilk seri özel tanıtım fiyatı 195 TL'den satışa sunulacak.
Ayrıca ürüne ait Kalita 185 mm filtreler de önümüzde ki hafta stoklarımıza girmiş olacak.
Cehaletimi mazur görün, hiç bakır mutfak aleti kullanmadım. Kalaylama vs ya da bakır olduğu için ayrıca bir bakıma ihtiyaç var mı?

Cehaletimi mazur görün, hiç bakır mutfak aleti kullanmadım. Kalaylama vs ya da bakır olduğu için ayrıca bir bakıma ihtiyaç var mı?
Makul çekince. Bakır mutfakta doğru kullanılmadığında ve bakımı özenli yapılmadığında oldukça tehlikeli sonuçlar doğurabilen bir malzeme

Merhaba;

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, bu ürün için bütün analiz ve testler yapılmış ve gerekli onaylar alınmıştır.

Ürünün yapısından bahsedecek olursak dış yüzeyi tamamen nikel kaplama ve özel vernikli, iç yüzey ise micron gümüş kaplamadır.

Ürünlerin kullanımı esnasında ekstra bir bakım yapmanıza gerek yoktur. Sadece yumuşak bir sünger ve sıvı bulaşık deterjanı ile temizlemeniz ve ürünü ıslak bırakmamanız yeterlidir.

Ürünle birlikte bunları hatırlatıcı bir kullanım kılavuzu da sizlere gönderilecektir.

Son düzenleme:
@specific.coffee

şu şekilde bir dripper planlıyormusunuz metal ya da bakır? farklı boylarda ve bu türde.

Ekli dosyayı görüntüle 5467

Şu an atölyemizde V60-02 modeller için kalıp çalışması yapılıyor. Dış kısımlar tamamlandı hatta. İçteki bu kanal sistemini kalıba nasıl oturtabiliriz onu çözmeye çalışıyoruz. Bunun kalıbını oturtabilirsek tabii ki hem metal hem bakır olarak üreteceğiz bu ürünü de.

Immersion Dripper için kapasite genişletme planları :) her ID sahibinin ya da müstakbel sahibinin geleceği yer burası sanırım. Ben de bu videoya bir şekilde denk geldim zira.
benim ki kapasite değilde kırılırsa diye korkuyorum. metal veya bakır olursa sorunum kalmaz :) gözümün önünde parçalanışını halen unutamıyorum :)

Son düzenleme:
İsmail Bey amacımız Cu-P markasıyla mümkün olabilen her türlü kahve makinasını üretmek ve yurt dışı pazarında bu anlamda bir satış hacmi yakalamak ve bunu başarabilirsek de yurt içi kahve severlerimize bu ürünleri daha uygun maliyetler sunabilmek.

Bu anlamda şu an atölyemizde bir bakır cezve - bakır kettle ve V60-02 modeli çalışılmakta. İnşallah en kısa zamanda bunların da ilk numune ürünlerini çıkarmayı planlıyoruz.
Ben de bakır V60 bakıyorum.

Ekli dosyalar

• 20201015_170206.jpg
    20201015_170206.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 59
  • CUDRIP.jpeg
    CUDRIP.jpeg
    50.5 KB · Görüntüleme: 55
  • cuplogo.jpg
    cuplogo.jpg
    87 KB · Görüntüleme: 55
  • cudrıp2.jpeg