• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Spada Coffee Shop & Roastery.

Bugün evde kahve kalmayınca gidip Teşvikiye şubelerinden çekirdek kahve aldım, alıp eve döndükten sonra şunu farkettim, kahveleri şubelerinde yani fiziksel olarak almak istersen internet sitelerindeki fiyatlarına göre yüzde 10 daha pahalı satıyorlar, bugün Teşvikiye şubesinden Ruanda kahvesine 490 lira verdim, internet sitelerinde ise bu kahvenin fiyatı 445 lira, bu politikaları hoşuma gitmedi, bir daha kahve biterse şubelerinden almayacağım.

Bugün evde kahve kalmayınca gidip Teşvikiye şubelerinden çekirdek kahve aldım, alıp eve döndükten sonra şunu farkettim, kahveleri şubelerinde yani fiziksel olarak almak istersen internet sitelerindeki fiyatlarına göre yüzde 10 daha pahalı satıyorlar, bugün Teşvikiye şubesinden Ruanda kahvesine 490 lira verdim, internet sitelerinde ise bu kahvenin fiyatı 445 lira, bu politikaları hoşuma gitmedi, bir daha kahve biterse şubelerinden almayacağım.
Aynı durumu Clean Cup Coffee'de de ben yaşadım.Kafeye gitmeden internetten fiyat baktığım için kafede daha fazla ücret çıktığını farkettim.Sonra çalışan kişi böyle bir uygulama olduğunu söyleyince çok garipsedim.Bir paket kahve alacaktım, kargoyla uğraşmamak için kafeye gitmişim sonuçta ve daha fazla fiyata maruz kalmak insanın canını sıkıyor haliyle almadan çıkmıştım.

ben uzun zamandır bu politikaları yüzünden spada'dan alışveriş yapmıyorum, yapacak arkadaşlarıma da durumu anlatıyorum. zaten kargoyla alırsan tek kahve de almadığından daha fazla harcama yapmana da olanak tanıyor, yine kasa kazanıyor. bu politikayı uygulayan yerlerden de alışveriş yapmayacağım.

Merhaba, yaptığınız yorumlara sayg duyuyoruz. Bu yazdığınız durum bizim özel olarak belirlediğimiz fiyatlandırma politikamız değil; bir çok cafe/roastery için benzer durum geçerli. Dükkandaki pos cihazları ve ödeme yöntemleri ile web sitesinden aldığınız kahvelerin muhasebelendirilmesi farklı konular. Biz de fiş/faturalandırma konularında mevzuata uygun çalışıyoruz.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2026-05-20 at 09.17.18.png
    Screenshot 2026-05-20 at 09.17.18.png
    124.5 KB · Görüntüleme: 86
Açıklamanız için teşekkürler, bu bilgiyi bilmiyordum, Maliye Bakanlığının aldığı ilginç kararlardan biri, kurunun yanında yine yaşı da yakmışlar, oysa farklı ülkelerdeki take-away uygulaması bizim ülkede de uygulanabilirdi eğer istismar edilmeseydi.

Son düzenleme:
Geri