Önce kahvelerin tattığım gibi olması lazım, emin olmazsam kendimiz içerizÖn Sipariş Diye Birşey VarVer Odunu Ustam Yansın Ortalık
![]()
Önce kahvelerin tattığım gibi olması lazım, emin olmazsam kendimiz içerizÖn Sipariş Diye Birşey VarVer Odunu Ustam Yansın Ortalık
![]()
Merhaba Hocam Benim Sipariş Kargoya verildiği acaba ? #4018 hazırlanıyor gözüküyor halaMerhaba arkadaşlar,
Bugün öğlene kadar olan siparişlerde sorunsuz şekilde kargolama yapıyoruz. Sonrasında gelen siparişlerin bazıları çarşambaya sarkmak durumunda kaldı, kavrulmuş stoğumuz bitti. Kahveleri yarın kavurup, çarşamba paketleyeceğiz. O yüzden bazı siparişler bir kaç gün gecikmeli gelecektir, şimdiden bildirmiş olayım.
BİR DİĞER ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:
Arkadaşlar lütfen mağaza teslim sipariş verip, hemen dükkana gelmeyin. Bizim aramamızı ya da buraya yazmamızı bekleyin. Bizim için stok karışıklığına neden oluyor, kırmadan vermeye çalışıyoruz siparişinizi ancak başka bir arkadaşınızın kargosunun gecikmesine sebep olabilir. Anlayışınızı rica ediyorum bu konuda da.
Herkese iyi haftalar dilerim.
Nisan
Banko Gotitiyi neredeyse ogutmeden demeyeceğim gene de 3 dakikanin altina inmiyorBu idido hem espresso'da hem sütlü kahvelerde oldukça fazla krema/köpük veriyor. İki türlü içimde de çok dengeli bir çekirdekmiş, sevdim. Ama banko gotiti kanser etti beni.Öğütüm ayarını bulacağım diye 100 grama yakını çöp oldu. İlk defa bu kadar zorlandım öğütüm ayarı konusunda (hem espresso hem v60 için konuşuyorum).
Hayır o başarısız bir latte art değil, Ziraat Bankası logosu.![]()
Banko Gotitiyi neredeyse ogutmeden demeyeceğim gene de 3 dakikanin altina inmiyor
Aynen öyle ya. 60 ayarlı sage smart pro ile 55 klik denedim, yine akmıyor doğru düzgün. Zulüm resmen. 30 klik espresso ile içiyorum. Tadı fena değil ama 30 klik espresso mu olur laBanko Gotitiyi neredeyse ogutmeden demeyeceğim gene de 3 dakikanin altina inmiyor
Ben de düz tabani dripper siparişi vermiştim gelene kadar bekleteceğim. Elimde origami var ama s boyutlu olduğu için elimdeki kalita 185 filtreler uymuyor. Cmd 35 klikte bile akmıyor doğru düzgün.Banko Gotiti'de v60 ile ben de aynı sorunu yaşadım. Kahveyi Comandante 24 klik ile öğütmüştüm ve hario 40'lı filtre kullanmıştım. Demleme 3 dakikanın üzerine çıkmıştı fakat acılık yine de oluşmamıştı. Süre sorununun önüne geçmek için kalita filtresi ile deneme yaptım hatta 20 klikte öğüttüm, origami dripper kullandım. 2.40'ta demleme tamamlandı. Lezzet iyileşti meyvemsi tatlar baskın, asidite ve gövde ön plandaydı.
Aynen öyle ya. 60 ayarlı sage smart pro ile 55 klik denedim, yine akmıyor doğru düzgün. Zulüm resmen. 30 klik espresso ile içiyorum. Tadı fena değil ama 30 klik espresso mu olur la![]()
Niye olmasınAynen öyle ya. 60 ayarlı sage smart pro ile 55 klik denedim, yine akmıyor doğru düzgün. Zulüm resmen. 30 klik espresso ile içiyorum. Tadı fena değil ama 30 klik espresso mu olur la![]()
Geshalar'da bir gelişme var mı?arkadaşlar kargoların tamamına yakını çıkartıldı, mağaza teslimler de gelip alabilir.
Gelecek hafta bayram sebebiyle çarşamba akşama kadar kargo çıkacağız. Perşembe kargolar ya çalışmıyor ya da yarım gün, depoda 3-4 gün beklemesin kahveleriniz o yüzden planlarınızı yapın, bayramda kahvesiz kalmayın![]()
şu an için yok, yoğunluktan paketleri dahi açamadık.Geshalar'da bir gelişme var mı?