• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ❌ Sonuç Nisan 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

Merhaba arkadaşlar,

Bugün öğlene kadar olan siparişlerde sorunsuz şekilde kargolama yapıyoruz. Sonrasında gelen siparişlerin bazıları çarşambaya sarkmak durumunda kaldı, kavrulmuş stoğumuz bitti. Kahveleri yarın kavurup, çarşamba paketleyeceğiz. O yüzden bazı siparişler bir kaç gün gecikmeli gelecektir, şimdiden bildirmiş olayım.

BİR DİĞER ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:
Arkadaşlar lütfen mağaza teslim sipariş verip, hemen dükkana gelmeyin. Bizim aramamızı ya da buraya yazmamızı bekleyin. Bizim için stok karışıklığına neden oluyor, kırmadan vermeye çalışıyoruz siparişinizi ancak başka bir arkadaşınızın kargosunun gecikmesine sebep olabilir. Anlayışınızı rica ediyorum bu konuda da.

Herkese iyi haftalar dilerim.
Nisan

Merhaba arkadaşlar,

Bugün öğlene kadar olan siparişlerde sorunsuz şekilde kargolama yapıyoruz. Sonrasında gelen siparişlerin bazıları çarşambaya sarkmak durumunda kaldı, kavrulmuş stoğumuz bitti. Kahveleri yarın kavurup, çarşamba paketleyeceğiz. O yüzden bazı siparişler bir kaç gün gecikmeli gelecektir, şimdiden bildirmiş olayım.

BİR DİĞER ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:
Arkadaşlar lütfen mağaza teslim sipariş verip, hemen dükkana gelmeyin. Bizim aramamızı ya da buraya yazmamızı bekleyin. Bizim için stok karışıklığına neden oluyor, kırmadan vermeye çalışıyoruz siparişinizi ancak başka bir arkadaşınızın kargosunun gecikmesine sebep olabilir. Anlayışınızı rica ediyorum bu konuda da.

Herkese iyi haftalar dilerim.
Nisan
Merhaba Hocam Benim Sipariş Kargoya verildiği acaba ? #4018 hazırlanıyor gözüküyor hala

Merhaba,
@pacamara c.tesi den 4028 numaralı siparişim var, sitede hazırlanıyor diyor ama kargolanmış mıdır ? eğer kargolanmadıysa yarın kahve almam gerekcek yoksa ellerim titriyor :D

Siparişlerin çok büyük çoğunluğu çıktı, 8-9 tanesi çıkmadı dün akşama kadar gelenlerden. Bu 8-9 siparişin bazıları bugün, bazıları da yarın çıkacak, çünkü kavrulmuş kahve stoğumuzdan bitenler oldu. Bugün verilecek siparişlerin de bir kısmı bugün çıkar, bir kısmı yine yarın veya en geç perşembe çıkar.

11 Nisan'a kadar verilen siparişlerde mağaza teslim seçen arkadaşlar da gelip alabilir.

Idido espresso ve juusiiii San Cayetano Tabi ile katılıyorum, diğer Cayetano bitmiş yoksa onu da ekleyecektim. Ayın ikinci yarısından sonra deneyimlerime ve önerilere göre tekrar bir sipariş geçerim diye düşünüyorum. Lütfen bolca yorumlayalım, üyeler damak zevkine göre siparişlerini oluştursun.
Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Geçen ay başka bir kampanya ile alım yapmış biri olarak ethiosar veya fany red bourbon anaerobik ile paso fındık fıstık içiyorum :d Kahvede kuruyemiş tatları sevenlere öneririm.

Bu idido hem espresso'da hem sütlü kahvelerde oldukça fazla krema/köpük veriyor. İki türlü içimde de çok dengeli bir çekirdekmiş, sevdim. Ama banko gotiti kanser etti beni. :D Öğütüm ayarını bulacağım diye 100 grama yakını çöp oldu. İlk defa bu kadar zorlandım öğütüm ayarı konusunda (hem espresso hem v60 için konuşuyorum).

Hayır o başarısız bir latte art değil, Ziraat Bankası logosu. 😝

Ekli dosyalar

• 20230412_003638.jpg
    20230412_003638.jpg
    325.4 KB · Görüntüleme: 101
Bende bu konuyu yaşayarak daha bugün keşfettim ki tesadüfen bu yazı çıktı karşıma gerçekten doğru bilgi paketi ilk açtığım hafta ve ikinci hafta arasında dağlar kadar fark var ikinci hafta ise demlerken kahveyi kokusu olsun aroması olsun büyük bir şekilde azalma var

Bu idido hem espresso'da hem sütlü kahvelerde oldukça fazla krema/köpük veriyor. İki türlü içimde de çok dengeli bir çekirdekmiş, sevdim. Ama banko gotiti kanser etti beni. :D Öğütüm ayarını bulacağım diye 100 grama yakını çöp oldu. İlk defa bu kadar zorlandım öğütüm ayarı konusunda (hem espresso hem v60 için konuşuyorum).

Hayır o başarısız bir latte art değil, Ziraat Bankası logosu. 😝
Banko Gotitiyi neredeyse ogutmeden demeyeceğim gene de 3 dakikanin altina inmiyor

Banko Gotitiyi neredeyse ogutmeden demeyeceğim gene de 3 dakikanin altina inmiyor

Banko Gotiti'de v60 ile ben de aynı sorunu yaşadım. Kahveyi Comandante 24 klik ile öğütmüştüm ve hario 40'lı filtre kullanmıştım. Demleme 3 dakikanın üzerine çıkmıştı fakat acılık yine de oluşmamıştı. Süre sorununun önüne geçmek için kalita filtresi ile deneme yaptım hatta 20 klikte öğüttüm, origami dripper kullandım. 2.40'ta demleme tamamlandı. Lezzet iyileşti meyvemsi tatlar baskın, asidite ve gövde ön plandaydı.

Banko Gotiti'de v60 ile ben de aynı sorunu yaşadım. Kahveyi Comandante 24 klik ile öğütmüştüm ve hario 40'lı filtre kullanmıştım. Demleme 3 dakikanın üzerine çıkmıştı fakat acılık yine de oluşmamıştı. Süre sorununun önüne geçmek için kalita filtresi ile deneme yaptım hatta 20 klikte öğüttüm, origami dripper kullandım. 2.40'ta demleme tamamlandı. Lezzet iyileşti meyvemsi tatlar baskın, asidite ve gövde ön plandaydı.
Ben de düz tabani dripper siparişi vermiştim gelene kadar bekleteceğim. Elimde origami var ama s boyutlu olduğu için elimdeki kalita 185 filtreler uymuyor. Cmd 35 klikte bile akmıyor doğru düzgün.

Aynen öyle ya. 60 ayarlı sage smart pro ile 55 klik denedim, yine akmıyor doğru düzgün. Zulüm resmen. 30 klik espresso ile içiyorum. Tadı fena değil ama 30 klik espresso mu olur la 😁

Espressoda denersem paketin yarısı gidecek o yüzden hiç bulasmadim 😅

arkadaşlar kargoların tamamına yakını çıkartıldı, mağaza teslimler de gelip alabilir.

Gelecek hafta bayram sebebiyle çarşamba akşama kadar kargo çıkacağız. Perşembe kargolar ya çalışmıyor ya da yarım gün, depoda 3-4 gün beklemesin kahveleriniz o yüzden planlarınızı yapın, bayramda kahvesiz kalmayın 😃

arkadaşlar kargoların tamamına yakını çıkartıldı, mağaza teslimler de gelip alabilir.

Gelecek hafta bayram sebebiyle çarşamba akşama kadar kargo çıkacağız. Perşembe kargolar ya çalışmıyor ya da yarım gün, depoda 3-4 gün beklemesin kahveleriniz o yüzden planlarınızı yapın, bayramda kahvesiz kalmayın 😃
Geshalar'da bir gelişme var mı?

4147 Sipariş Numarası ile alıma katıldım. Ramazandan dolayı geç sipariş vermek istedim bayram sonrasına tatlarına bakacağım. Emeği geçenlere teşekkürler.

Geri