• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Zümrüt Karaca olarak seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Kasım 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Kahve ihtiyacım yok şu aralar diye sadece matruşka 4 almak için girdim, anaerobik blend ve bombe de alıp çıktım. Bir toplu alımda bu kadar erken sipariş vermemiştim hiç, hem alım ekibine hem @Niji Coffee Co. 'ya teşekkürler.

Bir ara 3-5 kavurucudan bombe içmiştim ama o dönemki natüreldi sanırım. Nijideki yıkanmış bir versiyon, merakla bekliyorum.
Umarım memnun kalırsınız ,özellikle filtre blend için yorumlarınızı beklerim 💥
Keyifli demlemeler ☕
 
Ethiopia Bombe ve Indonesia Anaerobik ile katıldım.Matruşka serisinde eksiksiz gidiyordum fakat son seride beklediğimi bulamayınca ara vermek istedim.
İndirimde emeği geçen herkese teşekkürler…
İlginiz için çok teşekkürler , umarım beğenirsiniz ⭐
 
Selamlar Sevgili @Niji Coffee Co.

Bu alımda single origin çekirdekleriniz için espresso kavrum talebimiz olması halinde karşılanmayacak mı 😔

Birde Endonezya niçin 200gram?

Bilgi ve görüşlerinizi rica ederim.
Merhabalar efendim , umarım iyisinizdir .

Özel kavrum toplu alımlarda çok zor oluyor ve operasyon düzenden çıkma ihtimali yüksek oluyor , yüksek miktarda seri uretim ve 11 farklı kahve olunca özel isteklere yetişemiyoruz maalesef 🤦🏻‍♂️

87+ puan kahveler için 100 gr paketler
85-87 puan kahveler için 200 gr paketler
80-84.75 puan kahveler için 250 gr paketler planlamışız …

Bu stratejide 85-87 arası kahvenin fiyatı bir paket olarak daha uygun olacaktır ve tüm kahve severlerin deneme şansı yükselecektir.

Tabi şu an Honduras don Joaquin kahvemizin puanı 86.75 (( tedarikçi puanı )) ama önceden 250 gr olarak yayınladığımız için devam etmesini istedik .

Sevgilerime , Alireza
 
Desteğiniz ve emekleriniz için teşekkürler. Elinize sağlık şimdiden @Niji Coffee Co.

Alıma; özelikle forumda övgüyle bahsedilen, benimde merak ettiğim Matruşka serilerinden 4 ve 3 akabinde Honduras Don Joaquın , Natural Anaerobic Filtre Blend ile katıldım.

Yayınlayacağınız reçetelerle birlikte demlemeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Kolaylıklar dilerim, keyifli bir ay olsun.
İlginiz için çök çok teşekkür ederim , umarım kahvelerimizi beğenirsiniz…

Kahveler sizlere ulaşmadan her kahve için 3 farklı demleme reçetesi websitede yazıcağım … artı degassing süresi …

Şimdiden afiyet olsun ☕
 
Java Halu ile alıma katıldım. Ay içinde Bombe de ekleyebilirim elimdeki stok durumuna göre. Güzel kavrumlarla keyifli fincanların çıkacağı bir ay olmasını dilerim.
İlginiz için teşekkür ederim , umarım beğenirsiniz ☕
 
HONDURAS DON JOAQUIN
CONGO RUGORİ KİVU 3
COLOMBIA CAUCA- OMNI ROAST

Bu üçlü ile alima katıldım, matruska denemek isterdim fakat çok pahali geldi :/
İlginiz için çok teşekkür ederim , şimdiden keyifli demlemeler efendim …
Ama ben Matruşka #4ı da kaçırmamanızı öneririm … serinin en iyi kahvesi :)
Sevgilerimle , Alireza
 
Niji'den ilk defa sipariş ediyorum. Aylık alım ile tanışmış oluyoruz. Umarım bize daimi müşterisi yapacak seviyede kahveler sunar :)
İlginiz için çok çok teşekkür ederim , umarım kahvelerimizden memnun kalırsınız ☕⭐
 
selamlar yeni kahve meraklısı olarak ilk etkinliğime katılıyorum biraz dolu dolu giriş yapmış oldum ama sepetimde matruşka 4 ve 3, honduras don joaquin, ethiopia bombe qonqana, indonesia java halu ile alıma katılım sağlamış bulunmaktaym
Merhabalar efendim , umarım iyisinizdir

Şimdiden afiyet olsun ; kahveler elinize ulaştığında websitemizde her kahve için en az 3 reçete bulacaksınız ki sizi kahveyi demlemekte yardım eder… umarım beğenirsiniz ☕

Sevgiler
 
Indonesia Java Halu Banana
MATRUŞKA SERİSİ #4
HONDURAS DON JOAQUIN
Ethiopia Bombe Qonqana ve Hario filtre ile alıma katıldım. Niji ile ilk deneyimim olacak heyecanlıyım. :) Tüm ekibe teşekkürler.
çok teşekkür ederiz , umarım beğenirsiniz ve geri dönüşünüzü bekleriz…

Keyifli demelemeler ☕⭐
 
Selamlar @Niji Coffee Co. Matruşka 3-4 ve Bombe ile katıldım ama aklım diğer kahvelerde kaldı seçkiniz dolu dolu gerçekten. Bu arada 1. yılınız kutlu olsun, daha önce Antep'te yaşamış ve Antep'i çok sevmiş biri olarak nice kahveli yıllar diliyorum 🥳
Bunları duymak çok iyi geldi , umarım kahveleride beğenirsiniz … Antep’e yeniden geldiğinizde sizi atölyemizde görmek isteriz ☕⭐
Sevgilerimle , alireza
 
Sipariş verecekken sepeti onaylarken matruşka 3 tükendi :( işin kötü yanı siparişi verdikten sonra tekrar siteye bakınca matruşka 3 serisi stoklarda görünüyordu. Daha üzücü bir durum yaşadım :(
Bildiğime göre stok bitmiş , yarın sabah erkenden yeniden inceleyeceğim eğer mevcut varsa ona göre fromda yazıp stok açarım …
 
@Niji Coffee Co. Mail attım öğlen ama dönüş olmadı sorumu burdan size de diğer arkadaşlara da sormak isterim. Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Kahve olaylarını sizler kadar çok anlamadığım için size bir kaç bi şey sormak istiyorum. Biz otomatik kahve makinesi kullanıyoruz. Eşim amerikano ve filtre içer ben sütlü kahveler içiyorum bize önerileriniz ne olur. Forum da çok geçen banana ve matruşkalar bizim için uygun mudur? Teşekkürler.
Merhabalar efendim , sevgili halil beyin tavsiyesini teyid edip devam ediyorum .

Otomatik kahve makinelerine tüm Espresso serilerimiz (( haruki, matsuo, murasaki )) uygundur ; bu kahvelerin hakkında bir kaç mesaj önce detaylı Baha ettim.

Matruşkalar daha aromatik kahveler , eğer egzotik tatlar ve aromatik kahveler denemek isterseniz tabikide öneriyorum .

Ama otomatik kahve makinesi için uygun göremiyorum …

Sevgiler
 
Espresso veya V60 için koyu kavrum biraz sert asiditesi düşük çikolata tadlarının yoğun olduğu bir kaç kahve önerebilir misiniz?
 
Geri
Üst