Selamlar,
Bu ayki alıma ben de dahil olacağım ancak bir sorum olacak. Sitenizde 500tl üzerine kargo bedava diyor, sepetim 500ü azıcık ucundan geçti ancak yine de kargo ücreti çıkıyor.
Sitede mi bir yanlışlık var ya da indirim kuponu ücretsiz kargoyu devre dışı mı bırakıyor?

Merhabalar , 500₺ üzerindeki tüm kargolar ücretsizdir. Örnek görseldeki gibi olmakta.Selamlar,
Bu ayki alıma ben de dahil olacağım ancak bir sorum olacak. Sitenizde 500tl üzerine kargo bedava diyor, sepetim 500ü azıcık ucundan geçti ancak yine de kargo ücreti çıkıyor.
Sitede mi bir yanlışlık var ya da indirim kuponu ücretsiz kargoyu devre dışı mı bırakıyor?

Merhabalar , begenmenize çok sevindik degassing süreci bizim önerdiğimiz min.15 gündür. kavrum tarihleriyle ilgili görsel konu başlığında paylaşmıştık.Siparişlerim ulaştı paket tasarımına aşıl oldum resmen mükemmel umarım kahvelerde de aynı keyfi alırız. Ben göremedim ama kavrum tarihi ve degassing önerisi nedir acaba? @SpadaCoffeeRoastery
Merhabalar tekrardan,Merhabalar , 500₺ üzerindeki tüm kargolar ücretsizdir. Örnek görseldeki gibi olmakta.Ekli dosyayı görüntüle 27057
Sepetiniz 461.25 lira. Kargo ile birlikte 500'ü geçiyor. Kargo hariç 500 olmalı en az...Merhabalar tekrardan,
Hızlı dönüşünüz için teşekkür ederim, ancak benim sepetimde kargo gözükmekte. Bu konuda yapabileceğimiz birşey var mı?
İndirimli alışverişinizin toplam 500 TL ve üzeri olması gerekiyor.Selamlar,
Hocam selamlar teşekkür ederim.Sepetiniz 461.25 lira. Kargo ile birlikte 500'ü geçiyor. Kargo hariç 500 olmalı en az...
Kavurma profili olarak tüm seçkimiz demlemelere ve espresso için uygundur. Klasik espresso sevenler için ise MOTION önerebiliriz.Espresso için çekirdek önerileriniz nelerdir?
Merhabalar acikcasi bukadar zamandir sektorde emek veriyor ve isimizi iyi yaptigimizi dusunuyoruz, hic boyle bir yorum almadikİyi günler kahvelerim geldi ama hiç bir tat aroma ve nota vb alamadım iade etme şansımız var mı acaba?
Tamamdır hocam. Benimkiler henüz kargoda. Bence kahveyi biraz dinlendirin 1 hafta çok erkenTarihi bir hafta evveli ama tat yok extra receteden 2 Gr fazla kahve koydum ona rağmen yok aroma vb. Lütfen sende alınca deneyimini paylasirmisin ?
Ücretsiz kargo limitinin, indirim kodu dahil edildiğinde bile 500 TL olması açıkçası pek hoşuma gitmedi. Firma ile yeni tanışmak isteyen forum kullanıcılarına özel bir kargo ücretlendirme ayarlaması yapılabilirdi. Ayrıca, ürün kişinin damak tadına uymadığı için iade edilebilir; bu talebin çok doğal bir "tüketici talebi" olduğunu düşünüyorum. Ya da en azından tükettiği gram kadar kahve ücretinin düşülmesi ve kargo ücretini de tüketicinin ödemesi koşuluyla iade alımı yapılabilmeli idi.
Firmalar; bu süreçlere tüketici gözüyle de bakabilmeli, empati yapabilmeli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çözüm odaklı yaklaşabilmedir. Firmaların kahve profillerini deneyimlemek isteyen ve bunun için fırsat buldukça forumdan aylık alım yapan biri olarak, bu ayki alıma üzülerek de olsa katılmama
Merhabalar konu gıda oldugundan , acilmis bir urunu sadece begenmemenizden kaynakli, iade alamiyoruz maalsef.Dünyada kopi luwak harici hemen hemen her kahveyi içtim kavurum ve dünya barışta şampiyonlarinin tadimimlnda bulundum. Bütün cekirdekleri denedim ve artı 2 Gr ekstra koymama rağmen tat ve nota alamadım. İade yok tüketici hakkı diye birşey var.
Herhangi bir gıdanın "damak tadına uymama" şeklinde iadesi ne derece doğru, ya da sizin kullandığınızı neden başkası tüketsin, çikolata, gofret vb. ürünlerden örnek vereyim daha iyi anlaşılması için, sizin ucundan ısırdığınız çikolatayı "damak tadıma uymadı" diyerek iade etseniz, o ürünü başkası alır mı? Sizin geri iade ettiğiniz ürün ne derece steril, firma onu aldığında satabilecek mi? İade alanlar da var bunun haricinde ama o da doğru olduğunu göstermiyor, şahsen her alışverişimde başkasının denemiş olduğu kahveyi almak istemezdim, hangi koşullarda sakladı vs. iade ambalaj açılmadan olur, ayıplıysa olur hele ki gıda, kozmetik ve iç çamaşırı ürünlerinde.Ücretsiz kargo limitinin, indirim kodu dahil edildiğinde bile 500 TL olması açıkçası pek hoşuma gitmedi. Firma ile yeni tanışmak isteyen forum kullanıcılarına özel bir kargo ücretlendirme ayarlaması yapılabilirdi. Ayrıca, ürün kişinin damak tadına uymadığı için iade edilebilir; bu talebin çok doğal bir "tüketici talebi" olduğunu düşünüyorum. Ya da en azından tükettiği gram kadar kahve ücretinin düşülmesi ve kargo ücretini de tüketicinin ödemesi koşuluyla iade alımı yapılabilmeli idi.
Firmalar; bu süreçlere tüketici gözüyle de bakabilmeli, empati yapabilmeli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çözüm odaklı yaklaşabilmedir. Firmaların kahve profillerini deneyimlemek isteyen ve bunun için fırsat buldukça forumdan aylık alım yapan biri olarak, bu ayki alıma üzülerek de olsa katılmama kararı aldım.