• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔Sonuç Haziran 2023 - Kahve Kulübü Toplu Alım Etkinliği

HONDURAS / SOL NACIENTE / NATURAL - 250 gr
BREZİLYA / SITIO MANTIGUEIRA - 1 kg

teşekkürler, spada olunca alıma katılayım dedim uzun bi aradan sonra. soğuk içecekler için brezilya uyguna geldi.

Selamlar,
Bu ayki alıma ben de dahil olacağım ancak bir sorum olacak. Sitenizde 500tl üzerine kargo bedava diyor, sepetim 500ü azıcık ucundan geçti ancak yine de kargo ücreti çıkıyor.
Sitede mi bir yanlışlık var ya da indirim kuponu ücretsiz kargoyu devre dışı mı bırakıyor?

Sanırıım indirimle beraber 500'ün üzerine çıkması gerekiyor. Ben de dün kargo ücreti ödedim.

1685786597208.png

Bu arada yurtiçi ile falan çalışılsaydı kargo ücreti olmasını yada kargo limitinin yüksek olmasını anlardım ama hem aras ile çalışıp, hem kargo limitini 500 lira yapıp hem de indirimle beraber 500 üstünde olmasını şart koşmak bence fazla.

Esasen birçok kavurucu şu anda hem yurtiçi ile çalışıyor, hem de kargo limiti 300-400 arası. Eğer bu yönden bakıcak olursam, dünkü siparişimden 25% değil de 18% indirim almış oldum. İndirim indirimdir tabiki. Yine de teşekkür ediyoruz.

Ancak, en azından aras ile çalıştıkları için kargo limitini tekrar gözden geçirmeleri bence doğru olur.

Siparişlerim ulaştı paket tasarımına aşık oldum resmen mükemmel umarım kahvelerde de aynı keyfi alırız. Ben göremedim ama kavrum tarihi ve degassing önerisi nedir acaba? @SpadaCoffeeRoastery

Ekli dosyalar

• 22549029-3DF7-437F-B1FC-ACB875EF836E.jpeg
    22549029-3DF7-437F-B1FC-ACB875EF836E.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 200
Son düzenleme:
Selamlar,
Bu ayki alıma ben de dahil olacağım ancak bir sorum olacak. Sitenizde 500tl üzerine kargo bedava diyor, sepetim 500ü azıcık ucundan geçti ancak yine de kargo ücreti çıkıyor.
Sitede mi bir yanlışlık var ya da indirim kuponu ücretsiz kargoyu devre dışı mı bırakıyor?
Merhabalar , 500₺ üzerindeki tüm kargolar ücretsizdir. Örnek görseldeki gibi olmakta.IMG_0011.jpeg

Siparişlerim ulaştı paket tasarımına aşıl oldum resmen mükemmel umarım kahvelerde de aynı keyfi alırız. Ben göremedim ama kavrum tarihi ve degassing önerisi nedir acaba? @SpadaCoffeeRoastery
Merhabalar , begenmenize çok sevindik degassing süreci bizim önerdiğimiz min.15 gündür. kavrum tarihleriyle ilgili görsel konu başlığında paylaşmıştık.

Ekli dosyalar

• IMG_7400.png
    IMG_7400.png
    105.6 KB · Görüntüleme: 188
Selamlar,
İndirimli alışverişinizin toplam 500 TL ve üzeri olması gerekiyor.

Sepetiniz 461.25 lira. Kargo ile birlikte 500'ü geçiyor. Kargo hariç 500 olmalı en az...
Hocam selamlar teşekkür ederim.
Ben zaten sizleri denemek için denemek için sormuştum dikkatinizi test ediyordum…

Şaka bi yana gözümden kaçmış teşekkürler:) 3169 numarası ile alıma katıldım. Özellikle aricha için çok heyecanlıyım. Aylar önce ilk defa baristocrat’tan deneyip neredeyse aşık olduğum bir kahveydi.

Spada’dan ilk siparişim, bu vesile ile herkesin emeğine sağlık teşekkürler:)

Espresso için çekirdek önerileriniz nelerdir?

motıon
kolombıya choco
brezılya sıtıo
sitenizde bu kahvelerın reçeteleri bulunmuyor ne zaman eklenir ? @SpadaCoffeeRoastery

İyi günler kahvelerim geldi ama hiç bir tat aroma ve nota vb alamadım iade etme şansımız var mı acaba?
Merhabalar acikcasi bukadar zamandir sektorde emek veriyor ve isimizi iyi yaptigimizi dusunuyoruz, hic boyle bir yorum almadik
Ayni kahveleri bizlerde test ediyor ve tuketiyoruz.
İade hic bir kahve yapamiyoruz maalsef .Size yardimci olabilmemiz icin lütfen bize siparis numaranizi iletirmisiniz.

Ücretsiz kargo limitinin, indirim kodu dahil edildiğinde bile 500 TL olması açıkçası pek hoşuma gitmedi. Firma ile yeni tanışmak isteyen forum kullanıcılarına özel bir kargo ücretlendirme ayarlaması yapılabilirdi. Ayrıca, ürün kişinin damak tadına uymadığı için iade edilebilir; bu talebin çok doğal bir "tüketici talebi" olduğunu düşünüyorum. Ya da en azından tükettiği gram kadar kahve ücretinin düşülmesi ve kargo ücretini de tüketicinin ödemesi koşuluyla iade alımı yapılabilmeli idi.

Firmalar; bu süreçlere tüketici gözüyle de bakabilmeli, empati yapabilmeli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çözüm odaklı yaklaşabilmedir. Firmaların kahve profillerini deneyimlemek isteyen ve bunun için fırsat buldukça forumdan aylık alım yapan biri olarak, bu ayki alıma üzülerek de olsa katılmama kararı aldım.

Ücretsiz kargo limitinin, indirim kodu dahil edildiğinde bile 500 TL olması açıkçası pek hoşuma gitmedi. Firma ile yeni tanışmak isteyen forum kullanıcılarına özel bir kargo ücretlendirme ayarlaması yapılabilirdi. Ayrıca, ürün kişinin damak tadına uymadığı için iade edilebilir; bu talebin çok doğal bir "tüketici talebi" olduğunu düşünüyorum. Ya da en azından tükettiği gram kadar kahve ücretinin düşülmesi ve kargo ücretini de tüketicinin ödemesi koşuluyla iade alımı yapılabilmeli idi.

Firmalar; bu süreçlere tüketici gözüyle de bakabilmeli, empati yapabilmeli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çözüm odaklı yaklaşabilmedir. Firmaların kahve profillerini deneyimlemek isteyen ve bunun için fırsat buldukça forumdan aylık alım yapan biri olarak, bu ayki alıma üzülerek de olsa katılmama
Dünyada kopi luwak harici hemen hemen her kahveyi içtim kavurum ve dünya barışta şampiyonlarinin tadimimlnda bulundum. Bütün cekirdekleri denedim ve artı 2 Gr ekstra koymama rağmen tat ve nota alamadım. İade yok tüketici hakkı diye birşey var.
Merhabalar konu gıda oldugundan , acilmis bir urunu sadece begenmemenizden kaynakli, iade alamiyoruz maalsef.
Not: Tadlari alamamanız gram arttirinca düzelicek birsey degildir. Gram artirmak ratio bagli olarak (su sabit) sadece tds artirir , tad alabilmeniz icin çözunmeyi artirmalisiniz…vs
Lutfen size yardimci olmamiz acisindan bize siparis numaranizi iletiniz.

Firmalar; bu süreçlere tüketici gözüyle de bakabilmeli, empati yapabilmeli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çözüm odaklı yaklaşabilmedir. Firmaların kahve profillerini deneyimlemek isteyen ve bunun için fırsat buldukça forumdan aylık alım yapan biri olarak, bu ayki alıma üzülerek de olsa katılmama kararı aldım.
Herhangi bir gıdanın "damak tadına uymama" şeklinde iadesi ne derece doğru, ya da sizin kullandığınızı neden başkası tüketsin, çikolata, gofret vb. ürünlerden örnek vereyim daha iyi anlaşılması için, sizin ucundan ısırdığınız çikolatayı "damak tadıma uymadı" diyerek iade etseniz, o ürünü başkası alır mı? Sizin geri iade ettiğiniz ürün ne derece steril, firma onu aldığında satabilecek mi? İade alanlar da var bunun haricinde ama o da doğru olduğunu göstermiyor, şahsen her alışverişimde başkasının denemiş olduğu kahveyi almak istemezdim, hangi koşullarda sakladı vs. iade ambalaj açılmadan olur, ayıplıysa olur hele ki gıda, kozmetik ve iç çamaşırı ürünlerinde.

Geri