• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Sonuç ⛔ Sonuç Eylül 2022 - Kahve Kulübü Toplu Tadım Etkinliği

Anketlerde Firma Seçme Önceliğinizde Aşağıdakilerden Hangisini Dikkate Alıyorsunuz ?

• Mevcut Kahve Seçkisi Yeterliliği

Oy: 61 17.0%
  • Kavurma Tutarlılığı

Oy: 61 17.0%
  • Fiyat - Performans Ürün Sunumu

Oy: 115 32.1%
  • Tadım Notalarında Tutarlılık

Oy: 28 7.8%
  • Fiyat Odaklı Ucuz Ürün Seçenekleri Sunması

Oy: 14 3.9%
  • Firmanın Müşteri Yaklaşımı

Oy: 33 9.2%
  • Kargolama Hızı

Oy: 0 0.0%
  • Premium Kahveler Sunması

Oy: 41 11.5%
  • Paketleme Şekli

Oy: 2 0.6%
  • Demleme Reçetesi Sunması

Oy: 3 0.8%

• Kullanılan toplam oy
    358
  • Anket kapatılmış .
Panama Los Nar. Caturra ve Etiyopya Uraga Yeast ile alıma katıldım.
Panama Caturra ve Panama Catuai daha önce deneyimledim ve çok beğendim, ay içinde kalırsa farklı bir kahveyle birlikte bu kahvelerden de tekrar alımım olacak.
Eğmeden , bükmeden , amasız ve fakatsız yaklaşımınız ve emeğinizden dolayı teşekkürler Ömer Aydın !

Panama Los Nar. Caturra ve Etiyopya Uraga Yeast ile alıma katıldım.
Panama Caturra ve Panama Catuai daha önce deneyimledim ve çok beğendim, ay içinde kalırsa farklı bir kahveyle birlikte bu kahvelerden de tekrar alımım olacak.
Eğmeden , bükmeden , amasız ve fakatsız yaklaşımınız ve emeğinizden dolayı teşekkürler Ömer Aydın !
Çok teşekkür ediyorum, sağolun @Eyılmaz

Stok durumunu bekleyene kadar kahvelerin bitmesini göze alamadım yüklendim geishaları sabah sabah :) yanına da çok özlediğim bir kenyave umuyorum bir de origami, pembe hem de :)ile kasım-aralık civarlarına kadar gelecek olan diğer kahvelerle beraber bana yetecek stoğu oluşturmuş oldum.

Stok durumunu bekleyene kadar kahvelerin bitmesini göze alamadım yüklendim geishaları sabah sabah :) yanına da çok özlediğim bir kenyave umuyorum bir de origami, pembe hem de :)ile kasım-aralık civarlarına kadar gelecek olan diğer kahvelerle beraber bana yetecek stoğu oluşturmuş oldum.
Evet pembe yakından da favori (y)

Selam arkadaşlar,

Yoğun bir başlangıç oldu. Hem sipariş sayısı hem belirlediğimiz ilk hafta döneminin uzunluğu hem de hoşuma gittiği için:) ilk hafta Origami Air S çekilişine 1 hediye daha ekliyorum, yani ilk haftada 2 şanslı olacak.

Sevgiler

Edit: Siyah rengi de ekledik set tamamlandı (y)

Kenya Peaberry ve Etiyopya Uraga ile alıma katıldım. İlk siparişim ileriye dönük yatırım oldu. Bu ay içeceğim kahveleri sipariş etmedim. Keşke deneme paketleri olsaydı. Çeşit olunca karar vermekte zor oluyor.

abi nasıl bir seçki bu? harika bir liste var. insanın kafası karışıyor, stok da dolu aslında ama bi kaç parça bi şey çıkaralım bakalım.

Selamlar, öncelikle sunduğunuz bu güzel alım fırsatı için çok teşekkür ediyorum. 29440 sipariş numarası ile alıma katıldım. Elimde fazlaca kahvem var şu an o yüzden notlara; en yeni kavrumdan istiyorum demeyi unuttum. Tekrardan çok teşekkürler :)

Hamasho, Duwancho ve Pacamara ile alıma katıldım. Pacamara özellikle merak ettiğim bir kahve.

abi nasıl bir seçki bu? harika bir liste var. insanın kafası karışıyor, stok da dolu aslında ama bi kaç parça bi şey çıkaralım bakalım.
Çok teşekkürler, özenerek hazırladık, şimdiden afiyet olsun:)

Selamlar, 2 kahve eklediğimde 290tl oluyor kargo ücretsiz olması adına 10tl hediye kartı ekliyorum ancak toplam fiyat 300 üzeri olmasına rağmen son adımda kargo ücreti çıkıyor. @Ömer Aydın acaba yardımcı olabilir misiniz?

Selamlar, 2 kahve eklediğimde 290tl oluyor kargo ücretsiz olması adına 10tl hediye kartı ekliyorum ancak toplam fiyat 300 üzeri olmasına rağmen son adımda kargo ücreti çıkıyor. @Ömer Aydın acaba yardımcı olabilir misiniz?
Sistem hediye kartını limitsiz kargoya dahil etmiyor maalesef :(

Merhaba arkadaşlar,

Verdiğiniz siparişlerde sipariş numaranızın oluşmuş olmasına dikkat etmenizi rica edeceğim, çok ender de olsa bazen sipariş aşamasında kayıt oluşmuş gibi görünüp bize düşmeyebiliyor, bu durumda sizin uyarınızla kayıtlardan durumu çözüyoruz fakat gecikmeler yaşanabiliyor.

Sipariş numaranız var ise bir sorun yok (y)

Arkadaşlar yarınki tadım buluşmasında (14:00) masadaki kahveler:

- Etiyopya Uraga Yeast Process
- Kenya Kabingara Peaberry
- Yeni (bugün) elime ulaşan 2 tane daha potansiyel alım kahvesi - bunu ben de henüz denemedim yarına sakladım
- Panama Ninety Plus Juliette
- Kolombiya La Reserva
- El Salvador Pacamara CoE 2021

Davetlimsiniz, adres: Barbaros Mh. 333 Sk. No: 11 (Müstakil - Üst Kat) Konak İzmir - yani CoffeeNutz Merkez

@Ömer Aydın Hocam takip edemediysem kusura bakmayın ama 300tl üzeri kargo bedava iken, iki kahve alınca 300ü geçiyor lâkin indirim yapınca tekrar kargo ücreti ekleniyor, bununla alâkalı bilgilendirme yapıldı mı?

Geri