Costa Rica Hacienda Sonora ' yı herkesin tatmasını isterim, özellikle de eski dönem Natural çekirdekleri özleyenler tatmalıMerhabalar. Seckiden hangi kahveleri tavsiye edersiniz. Mutlaka tatmalisiniz dedikleriniz neler?
Costa Rica Hacienda Sonora ' yı herkesin tatmasını isterim, özellikle de eski dönem Natural çekirdekleri özleyenler tatmalıMerhabalar. Seckiden hangi kahveleri tavsiye edersiniz. Mutlaka tatmalisiniz dedikleriniz neler?
Selamlar, elbette alabilirsiniz, arkadaşlarımıza bilgi geçtikselamlar, sipariş numaram 10590, siparişlerimi sizin için de stok anlamında zora sokmayacak ise erenköy/caddebostan dükkanınızdan elden alabilir miyim? hiç kahvem kalmadı :,) iyi çalışmalar.
Selamlar , stok sorunumuz yokturşuan kahve stoğum olduğu için ay sonuna doğru almayı düşünüyorum. Colombia La Loma & Ethiopia Ajere stok durumu nedir?
Selamlar, stok sorunu olan kahve yok , yılbaşı için bir sürpriz gelecek gibi@meetlabcoffee hayırlı olsun.
-Stok durumu kritik olan kahveleriniz var mı?
-Ay ortasında yada sonunda satışa yeni çekirdekler eklemeyi planlıyor musunuz?
Şimdiden kolaylıklar ve başarılar dilerim..
Selamlar, Buzdağı ve Uludağ Premium kullanıp , olumlu dönüş yapan çok sayıda tüketicimiz varSelam
Buzdağı su ile iyi sonuç verir mi kahveleriniz?
Afiyetler olsun!10584 ile katıldım. Ofis olarak beğeniriz umarım.
Selamlar, tüm çekirdeklerin kavurma profilleri ya filtre ye göre ya da omni o nedenle hepsi olacaktır. Siz damak tadınıza hitap eden tatları yazarsanız , seçkide size uygun olan kahveleri yazabilirim sizlere@meetlabcoffee
Öncelikle hayırlı olsun v60 ve clever dripper kullananlara hangi çekirdeği onerirsiniz
@meetlabcoffee comandante için kullanabiliyor muyuz kod?
Comandante için değil ama Varia VS3 için kodumuz var : meetvaria15@meetlabcoffee comandante için kullanabiliyor muyuz kod?
www.meetlabcoffee.com
Afiyetler olsun Oğuzhan beyEkli dosyayı görüntüle 29932paketlemeyi çok beğendim ve siparişi dün akşam vermiştim bir saat sonra kargoya verildi 24 saat olmadan elime ulaştıhemen demleyip deneyeceğim
Merhabalar,Slm.. Size ulaşabileceğim bir tefon numarası rica edebilirmiyim sitede ve nette göremedim... @meetlabcoffee
Anladım. Direk görüşemiyoruz sanırım. Sizden R2, final touch vs almıştım. Microbalance Ti kendi sitesinde de yok henüz sanırım. Başlayınca gelecekmi size veya siparişlemi nedir durum ?
Selamlar, 1 ay sonra Microbalance stoklarımıza girecek , Microbalance Ti için zaman veremiyorum lakin onuda ekleyeceğizAnladım. Direk görüşemiyoruz sanırım. Sizden R2, final touch vs almıştım. Microbalance Ti kendi sitesinde de yok henüz sanırım. Başlayınca gelecekmi size veya siparişlemi nedir durum ?
Merhabalar,İlk verdeğim sipariş bugün teslim oldu. Paketleme güzel henüz kahveleri açmadım. Hızlı gönderim ve teslimat da güzel ama Peru kavurma tarihi çok üzücü. @meetlabcoffee